Alez goracy temat

Ja na poczatku chcialam miec cesarke, bo sie strasznie balam, a teraz...moge sie pochwalic, ze mialam bardzo latwy porod i moge podac sobie reke z Wercia
A jesli chodzi o sex po porodzie, to ja tez sie balam fatalnie, nawet jeszcze niedawno sie smialismy, ze najlepsza metoda antykoncepcji jest abstynencja

i powiem wam, ze ciezko bylo sie przelamac...do tego mysl, ze moje cialo nie wyglada tak jak kiedys wygladalo, balam sie, ze zajde znow w ciaze (czego aktualnie sobie nie wyobrazam), ze nie spodobam sie mezowi (na to nie narzekam, on to mnie teraz ubostwia nie wiedziec czemu hehe), ze bedzie nieprzyjemnie i bede czula bol (to juz przeszlo na szczescie)
O mamo jak szybko !
Chyba cieżko jej było !
A jak tu wychodzic na spacer z takimi bejbikami ?
Jak jedno ma np. miesiac a drugie rok i nie umie chodzic 
Mieszkali z rodzicami i im pomagali. Sama chyba by nie dala rady. Choc u mojej siostry jest rok i 9 m-cy roznicy i dawala sobie sama rade, bo maz caly dzien w pracy.
ode mnie z pracy jeden koles ma synka niecaly roczek ma, a dziewczyna jest znowu w ciazy z blizniakami

Nie raz widuje tu tandemy, laski rodza jedno po drugim, to normalka ale wozek dla trojki to bedzie innowacja