Rozumiem Pinesia, ze i Ty tam bedziesz miala swoje wesele.
Z tymi terminami to jest tak, ze praktycznie wszedzie jest juz ciezko, nawet wiosna i jesienia. Nie jestem w stanie tego traktowac jako wyznacznik jakosci uslug. Zobacz sobie watek o Dworku pod lipami na Giszowcu. Tam sa relacje kilku osob, ktore byly osobiscie na imprezach, a terminow tez juz wolnych nie ma w tym lokalu.
Agusia Ty bylas tam na weselu, ale czy zwracalas na wszystko uwage pod katem swojego wesela, czy masz tylko takie ogolne wrazenie?
Ja niestety naleze do tych osob, ktore zwracaja na wszystko uwage, choc zdaje sobie sprawe, ze nie jestem w stanie wszystkim dogodzic. Bardzo wazna jest ilosc jedzenia (pomijam smak, bo to oczywiste), co chcialabym aby przelozylo sie na cene. Chodzi mi o porcje, aby nie byly za male, a w niektorych "dobrych" lokalach to sie zdarza (male porcje) i goscie wychodza glodni. Na kazdej innej imprezie to moze przejsc, ale nie na weselu. O tym mozna przeczytac tez w relacjach innych forumowiczow, nie pamietam juz w jakim watku.
Poza tym wymagam, aby lokal, ktory swiadczy usluge na jakims poziomie, mial tez bezpretensjonalna zastawe, a z tym tez roznie bywa i jeszcze wiele innych. . .
Nie zdolalam powyzszego na dzien dzisiejszy ustalic i dlatego jeszcze sie nie zdecydowalam, choc moze to blad.