Autor Wątek: Restauracja JEDENASTKA w D.G.  (Przeczytany 14288 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline myszkaaa

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: CZERWIEC2010
Odp: Restauracja JEDENASTKA w D.G.
« Odpowiedź #60 dnia: 26 Stycznia 2009, 10:28 »
A co z dekoracją? podobno też się załatwia.  Ja zapomniałam zapytać faceta. 

Offline mietowka
  • entuzjasta
  • data ślubu: 06.06.2009r
« Odpowiedź #61 dnia: 26 Stycznia 2009, 16:49 »
wystrój stołów i miejsca w którym siedzi para młoda robi jedenastka. na tomiast jak chcesz coś więcej czyli sufit, wejście czy coś to też jest to w twoim zakresie

Offline myszkaaa

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #62 dnia: 26 Stycznia 2009, 17:22 »
A te balony kto robi?? facet nam pokazał zdjęcia jak wygląda sala mniej więcej przed ślubem i pomyślałam że to wszystko w cenie co płacimy. . .  a wczoraj się dowiedzialam od kogoś że dodatkowo się płąci za dekorację coś za 700zl

Offline obserwator
  • maniak
  • data ślubu: trochę czasu minęło
« Odpowiedź #63 dnia: 27 Stycznia 2009, 11:04 »
Najlepiej zapytaj się sama osobiście Właściciela o koszty i co w nie wchodzi. Twierdzenie, że ktoś coś powiedział przeważnie doprowadza do nieporozumień. Może być małe przekłamanie w interpretacji czyjejś wypowiedzi. :D

Offline MagdaMM

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 28 sierpień 2010
« Odpowiedź #64 dnia: 27 Stycznia 2009, 15:37 »
Czy mogłabym was prosić o przesłanie jakichś fotek udekorowanej tej sali? byłabym wam wdzięczna:) madziara864@wp. pl   poza tym dzwoniłam tam dzisiaj i  cena na 2010r to do 160zl. . .

Offline Robaczek

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 14.08.2010
« Odpowiedź #65 dnia: 27 Stycznia 2009, 19:25 »
Fotki przesłane  :)

Offline MagdaMM

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #66 dnia: 27 Stycznia 2009, 22:11 »
niestety nie dostałam żadnych fotek, jak możesz to prosze prześlij jeszcze raz.  dzisiaj byłam w tej ,,11" i ogolnie podobało mi sie mimo ze nie było dekoracji.

Offline kiniadg

• http://forum.e-wesele.pl/index.php?topic=21353.0
  • entuzjasta
  • razem od 25.10.2002
  • data ślubu: 03.07.2010 Maxim
« Odpowiedź #67 dnia: 27 Stycznia 2009, 23:24 »
dogadajcie sie przy umowie co do godziny o której będziecie kończyc bo u nas wyganiali jak ludzie się jeszcze bawili ...

Offline Robaczek

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #68 dnia: 28 Stycznia 2009, 09:21 »
Faktycznie przyszedł mi mail ze nie zostały wysłane bo błąd był w adresie ( spacja przed pl  ;) )ale wyłapałam, poprawiłam i fotki teraz już są na bank  :)

Offline MagdaMM

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #69 dnia: 28 Stycznia 2009, 10:19 »
teraz mam te fotki:) dzieki śliczne;) A Ty też tam robisz wesele?w jakim terminie?

Offline MagdaMM

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #70 dnia: 28 Stycznia 2009, 10:22 »
oo, teraz doczytałam ze Ty jednak chyba gdzie indziej.  :P  a pomijając otoczenie przed ,,11" to  uważacie ze lokal jest godny polecenia?

Offline obserwator
  • maniak
  • data ślubu: trochę czasu minęło
« Odpowiedź #71 dnia: 28 Stycznia 2009, 11:26 »
Faktycznie, otoczenie sali jest delikatnie mówiąc nieciekawe. Ale z drugiej strony znam inne sale, które pomimo, że nie ma wokół nich przemysłu, to ich otoczenie jest jeszcze gorsze (z innych powodów). Środek jest ważny. Ja osobiście polecam każdemu "11". Obsłudze też nie mam nic do zarzucenia, posiłki jak dla mnie są OK. Obrazowo mówiąc jeszcze raz - POLECAM. :D

Offline Robaczek

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #72 dnia: 28 Stycznia 2009, 12:52 »
Tak magdoMM ;)ja tez tam robie wesele 14 sierpnia 2010  ;D i wydaje mi się ze pomijając otoczenie sala jest godna polecenia...słyszałam juz wiele opinii na temat tej sali i ani jedna nie była negatywna także coś w tym musi być :) zarówno osoby mające tam wesela jak i studniówki sobie chwalą ze sala ładna i duza noi ze jedzonko jest OK a tak dodając nigdzie się raczej nie znajdzie tak korzystnej oferty... niska cena w której ma sie praktycznie wszystko ( 4 ciepłe posiłki,tort, 4 rodzaje ciasta...jedynie alkohol i napoje zostają w naszym zakresie) zjeździłam wiele sal i powiem Ci ze ceny były kosmos. Pozdrawiam

Offline myszkaaa

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #73 dnia: 28 Stycznia 2009, 13:10 »
mogłabym prosić też o zdjęcia mimo_natalia@wp. eu

Offline MagdaMM

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #74 dnia: 28 Stycznia 2009, 14:12 »
do Robaczek : hihih to juz teraz wiem kto zarezerwował ,,moją" date;p  jakoś z moim P krążyła nam ta data po głowie, no ale takto nie pozostaje nam nic jak wziac 07.08.2010 ;) wstepnie mamy sale zarezerwowaną, ale dzisiaj jedziemy jeszcze do Tych-restauracja U przewoźnika..

Offline mietowka
  • entuzjasta
  • data ślubu: 06.06.2009r
« Odpowiedź #75 dnia: 28 Stycznia 2009, 17:40 »
ja osobiście tez polecam jedenastkę. i to nie dlatego, że sama tam mam wesele ale dlatego, że byłam tam i na studniówce i na weselu. Nie narzekałam na nic-wszystko było jakoś zgrane :) Polecam :)
Więcej informacji mogę dodać po 06.06.2009  ;D

Offline Robaczek

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #76 dnia: 28 Stycznia 2009, 21:18 »
Ups ;) to sprzątłam Wam termin sprzed nosa  :) no ale... za to weźmiecie ślub tydzień wczesniej  :) pozdrawiam i koniecznie daj znac po weselu jak było bo tydzień po Was My tam będziemy balować  :) pozdrawiam
Pytanie do kiniadg... bo my nie pomyśleliśmy o tym przy podpisaniu umowy...a o której godzinie zaczeli Was wypraszać z sali?

Offline MagdaMM

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #77 dnia: 28 Stycznia 2009, 21:43 »
chyba jednak zostanie u nas ta Jedenastka..kolejne sale i kolejne rozczarowanie :-\  a jaka cene wam podali w ,,11"? bo mnie ze teraz 150 ale  w przyszlym moze 160

Offline kiniadg

• entuzjasta
  • razem od 25.10.2002
« Odpowiedź #78 dnia: 29 Stycznia 2009, 00:32 »
tak jakos między 4 a 5 ... nie pamiętam dokladnie, ale goście sie jeszcze bawili... wiadomo że częśc pojechała, ale jak byliśmy na parkiecie i tańczyliśmy, to nas poprostu waganiali... zaczeli sprzątac ze stołów, a najgorsze jest to... że nawet nie mogliśmy na sali zaczekac, bo powiedzieli że będziemy przeszkadzac. Kazali nam zejśc na dół kolo toalet i tam czekac na transport który rozwoził inną częśc gości... Tak że jak ja bylam o krok o podpisanie umowy w 11 to napomknełam o uwzględnieniu godziny. W sumie do podpisania nie doszlo, bo zdecydowaliśmy sie na Maxima. Ogólnie sale polecam, bo jest na prawdę niedroga, a do tego śliczna i przede wszystkim duża

... aha... dogadajcie sie tez co do jedzenia. Bo my np. chceliśmy zabrac to co zostanie ( a zostalo na prawdę dużo) , a tu okazalo się że na kuchni wszystko zostalo pieknie rozdysponowane, a nam zapakowano zeschniętą zimną płytę ze stołów. Później ściemniali nam że te wszystkie mięsa podawali póxniej i wszystko co do jednego zeszlo... z tym że nikt żadnych mięs nie widział... typowo oszukali.

Offline Robaczek

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #79 dnia: 29 Stycznia 2009, 08:46 »
My mamy umowe podpisaną na 150 zł od osoby w tym, że cena może wzrosnąc 10%...no ale puki co to w tej opcji za 150 zł mamy 4 gorące posiłki + obiad noi ciasta (4 rodzaje), tort i owoce.Ja cenami w innych lokalach tez sie przeraziłam bo na 2010 rok chcieli 170-180 zł od osoby i w tym 2 bądż 3 ciepłe posiłki bez cista, tortu... ZDZIERSTWO a i najlepsze w jednej sali w sosonowcu zazyczyli sobie 400 zł za to ze obrusy na stoły dadzą :-\!

Offline myszkaaa

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #80 dnia: 29 Stycznia 2009, 09:51 »
Cytat: kiniadg link=topic=9365. msg811833#msg811833 date=1233185578
tak jakos między 4 a 5 . . .  nie pamiętam dokladnie, ale goście sie jeszcze bawili. . .  wiadomo że częśc pojechała, ale jak byliśmy na parkiecie i tańczyliśmy, to nas poprostu waganiali. . .  zaczeli sprzątac ze stołów, a najgorsze jest to. . .  że nawet nie mogliśmy na sali zaczekac, bo powiedzieli że będziemy przeszkadzac.  Kazali nam zejśc na dół kolo toalet i tam czekac na transport który rozwoził inną częśc gości. . .  Tak że jak ja bylam o krok o podpisanie umowy w 11 to napomknełam o uwzględnieniu godziny.  W sumie do podpisania nie doszlo, bo zdecydowaliśmy sie na Maxima.  Ogólnie sale polecam, bo jest na prawdę niedroga, a do tego śliczna i przede wszystkim duża

. . .  aha. . .  dogadajcie sie tez co do jedzenia.  Bo my np.  chceliśmy zabrac to co zostanie ( a zostalo na prawdę dużo) , a tu okazalo się że na kuchni wszystko zostalo pieknie rozdysponowane, a nam zapakowano zeschniętą zimną płytę ze stołów.  Później ściemniali nam że te wszystkie mięsa podawali póxniej i wszystko co do jednego zeszlo. . .  z tym że nikt żadnych mięs nie widział. . .  typowo oszukali.

No to zaskoczyłaś mnie tyle znajomych miało wesele w tej 11 i jakoś nie narzekali. . .  A co do Maxima byliśmy tam i nie spodobało mi się a po drugie kuzynka tam miala i nie byla zadowolona bo naciagali kasy.  Ale to kazdy tak mowi i sie chwali.  A to kwestia nasza co chcemy a co nie. . .  JA spisalam na 11 i tyle!

Offline kiniadg

• entuzjasta
  • razem od 25.10.2002
« Odpowiedź #81 dnia: 29 Stycznia 2009, 22:35 »
Myszkaaa... jeżeli odebrałaś to tak że się chwalę... to od razu prostuje... nie miałam najmniejszego zamiaru...wesele o którym pisałam było 4 lata temu... piszę wam o tym bo wiem że będziecie tam miec wesele, a sama wiem, że chciałabym wiedziec wszystko co tyczy się sali, na ktorej będzie moje wesele. Nie mam nic do jedenastki, bo jak juz pisałam byłam o krok od podpisania tam umowy... jest śliczna, duża i niedroga... co jest bardzo ważne. Z tym co napisałam mogłam sobie poradzic, poprostu uwzględniając to w umowie, natomiast głównym powodem było to , że cała moja rodzina już raz była na weselu w tej restauracji... chciałam coś odmienic...

Offline MagdaMM

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #82 dnia: 1 Lutego 2009, 13:05 »
Dziewczyny, na co mam zwrócić uwagę i zawrzeć to w umowie w 11? w sobote mamy podpisywać umowe i nie wiem czy o wszystkim pamiętam;p

Offline myszkaaa

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #83 dnia: 1 Lutego 2009, 14:58 »
Myszkaaa... jeżeli odebrałaś to tak że się chwalę... to od razu prostuje... nie miałam najmniejszego zamiaru...wesele o którym pisałam było 4 lata temu... piszę wam o tym bo wiem że będziecie tam miec wesele, a sama wiem, że chciałabym wiedziec wszystko co tyczy się sali, na ktorej będzie moje wesele. Nie mam nic do jedenastki, bo jak juz pisałam byłam o krok od podpisania tam umowy... jest śliczna, duża i niedroga... co jest bardzo ważne. Z tym co napisałam mogłam sobie poradzic, poprostu uwzględniając to w umowie, natomiast głównym powodem było to , że cała moja rodzina już raz była na weselu w tej restauracji... chciałam coś odmienic...

Spokojnie, nie miałam na myśli tak jak ty uważałaś...

Offline madzia1307

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 10 lipiec 2010
« Odpowiedź #84 dnia: 4 Maja 2009, 18:20 »
Hej dziewczyny ja mam wielką prośbę bo zastanawiam się nad ta salą, jedziemy tam z moim narzeczonym oglądnąc ale czy mogła by któraś z was wysłać mi na e-mail fotki jak wygląda mniej wiecej ta sala z dekoracją? Bardzo prosze to moj e-mail: magdalenarakowska90@gmail. com ;) dziękuje

Offline nefrytowa
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 10.04.2010
« Odpowiedź #85 dnia: 18 Czerwca 2009, 22:26 »
Cześć dziewczynki :)
Bardzo bym prosiła o przesłanie fotek z Jedenastki (ewentualnie więcej szczegółów na temat organizacji wesela w tym lokalu) na mail: iwonawik@interia. pl.
I powiedzcie mi też - czy Jedenastka nadaje się na małe wesele (40-50 osób) ?

Offline Robaczek

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #86 dnia: 26 Czerwca 2009, 18:58 »
Do mietówka: jestes juz po wielim dniu więc prosze o relacje :) pisałam juz na @ do Ciebie no ale nie zaszkodzi tutaj też zapytać ;) pozdrawiam

Offline Sunshine84

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 04.06.2011
« Odpowiedź #87 dnia: 20 Października 2009, 20:52 »
Cześć wszystkim :)
Dopiero zalogowałam się na forum.  Zastanawiam się nad salą Jedenastka na wesele.  Jak widzę ma dość dobre opinie.  Byliśmy oglądać tę salę i podoba nam się.  Cena, jaką nam powiedział kierownik - to 180 zł niby na 2009 rok, nie potrafił określić jaka może być w 2011, ale zaznaczył że niewiele może się zmienić. . . . czy to prawda - nie wiem :] Może ktoś zna tam cenę na 2011 ? :D
I mam taką skromną prośbę :P Czy mógłby ktoś posłać mi na priv jakieś fotki z wesela, chodzi mi głównie żeby było widać jak wygląda sala na weselu i stoły z jedzeniem :) Aha i czy jedzenie jest dobre i wystarczające ?
Z góry dzięki za odpowiedź
Pozdrawiam :)

Offline sophisticated

• bywalec
  • data ślubu: 23.06.2012
« Odpowiedź #88 dnia: 17 Kwietnia 2010, 11:15 »
Można prosić o jakieś fotki udekorowanej sali? agata. krypciak@gmail. com
Z góry dziękuje.
Czekam tez na jakieś nowe opinie :)

Offline anunci
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 06-08-2011
« Odpowiedź #89 dnia: 18 Kwietnia 2010, 10:37 »
Ja miałam okazje bawić się 2 razy na weselu w Jedenastce.  Ogólnie wspomnienia średnie.  A co najgorsze toalety są w takim stanie jak na dworcu bo na co dzień są ogólnodostępne i przynajmniej jak ja tam byłam, to drzwi się w ogóle w kabinach nie domykały.  Niedawno szukałam salę na własne wesele i wstąpiłam również do Jedenastki to właściciele zachowywali się jakby w ogóle im nie zależało na klientach.  Jeżeli chodzi o dekorację to krzesła są powlekane na kolor bordowy a co do sufitu to nie pozwalają na dekorację bo zasłonią ładne lampki.  Cen jakie podawali na 2011 rok nie pamiętam ale może znajdę menu to napisze :)