Hej
Super fotki, nie ma to jak długo oczekiwany odpoczynek.
My mamy zamiar po slubie jechać do egiptu, już mamy zarezerwowaną wycieczke na 4 września.
Teraz do egiptu to jedzie co druga osoba ale mnie on od zawsze pociągał 
Ale Cypr też brałam pod uwage może kiedyś
Martusiu to prawda, a my z kolei wybieraliśmy między Cyprem a Egiptem;) Mże następnym razem pojedziemy do Egiptu... tylko będę czekać na Twoją relację

jej, supcio są te fotki.....
tyle Słonka i w ogóle .... 
evelaz to słonko sprawiało, ze czułam się fantastycznie, wreszcie coś innego niż zimowa kurtka i Manchester

Piekną mieliście podróż
a z Ciebie to jest zgrabna kobietka, nogi masz super długie

Och Aniu zawstydzasz mnie.... ja się po tych wakacjach czuję jak taki spaślaczek... tyle tam jadłam pyszności,że szok

A teraz porcja fotek, które obiecałam:

No i klasztor, w którym czuliśmy się troszkę nieodpowiednio ubrani więc założyliśmy takie fajne ubranka przy czym mieliśmy fajny ubaw bo niektórzy obcokrajowcy się przy nas zatrzymywali i myślkeli,z ę jesteśmy nowucjuszami

No i mój mąż z bardzo niewinną miną

A to już w górach Troodos przy bardzo słynnym wodospadzie:

A to w drodze do miasteczka, w którym mieszczą się słynne łaźnie Afrodyty... oczywiście opluskaliśmy nasze twarzyczki, zęby zachować młodość

No i oczywiście było też trochę sportu. Przejechaliśmy się skuterem wodnym, ale ta maszyna jest tak szybka,ze po pół godzinie myslałam,ze ręce mi odpadną tak mocno musiałam się trzymać

A na sam koniec ja. To zdjatko wkleiłam na samym początku, ale takie małe wyszło.

To chyba tyle mojej wakacyjnej opowieści. cieszę się, że mogłam się z Wami podzielić moimi wrażeniami.