0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Kochana liczniczke biegnie do przodu... witam w czwartek
biegnie biegnie i nic ja mam wpisane 20-21.05 zatem stawie sie zwarta i gotowa 21.05 z rana w szpitalu
Cytat: tete w 15 Maja 2008, 09:38biegnie biegnie i nic ja mam wpisane 20-21.05 zatem stawie sie zwarta i gotowa 21.05 z rana w szpitalutetku a nie lepiej "rozwarta i gotowa"? a ja tam mówie, ze i przed czasem urodzisz.......mimo, ze moja obstawiana data mija....
echhhh zeby to się dało rodzic na życzenie........wstać rano i pomyślec no to dziś chce już urodzić........jak pomyślec tak zrobic....bez wspomagaczy oczywiscie....
Określenie rozwarta też mi się bardzo podoba i tematycznie kojarzy z dwoma lekarzami, stomatologiem i ginekologiem bo oboje wołają "szerzej proszę"
Witajcie Tetuśki Pewna pani od NPR opowiedziała mi że ona zawsze rozmawiała ze swoimi dziećmi (brzuchem) i ustalała datę urodzin z nimi i ZAWSZE ( 3x) dzieci dotrzymywały słowa Ja zrobiłam tak z sis Darią i.... udało się obiecała poniedziałek i 14.01 w poniedziałek się urodziła Może warto spróbować
Marta a wiesz ze masz prawo w dniu terminu stawic sie do szpitala i powiedziec ze chcesz juz zostac w szpitalu i musza cie przyjąc a wtedy jestes pod opieka codziennie ktg itd.
Tete, a Ty z której części miasta będziesz jechać do szpitala? Centrum? Bo przy skręcie w mączną jest ruch wahadłowy i są straszne korki w godz szczytu i warto jechać górą, przez bukowe.