Autor Wątek: a jaCi będe bajki szeptać..codzien na nowo nieba przychylać-M&G czekają na Skarb  (Przeczytany 99645 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline rajdowka

• Chuck Norris
no fajowe ;D mi sie podoba :D

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
Maja to ma móżdżek nie od parady.....to jest strzał w 10-tke :ok:
"Travel is the only thing you buy that makes you richer"

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2.06.2007
Maja to ma móżdżek nie od parady.....to jest strzał w 10-tke :ok:
no fajowe ;D mi sie podoba :D
nio:)
Maja dziękuje Cu bardzo-musze poszukac czegos w tym stylu ale w bardziej sportowym fasonie.Coby mi do reszty garderoby ciażowej pasowało.Umnie priorytetem jest teraz ciepło i wygoda.Oczywiscie staram sie wyglądac kobieco ale juz sie nie wypuszczam np w szpilach na miasto-kręgosłup odpłaciłby mi sie piękym za nadobne ;D
Musze sie zebrac i w tym tyg. morfologie mocz i krzywą cukrową zrobic.W poniedziałek wizyta u gina.Następna będzie ok30tc.Kiedy to zleciało????????????????????????????????????????????????
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Gabiś
  • Gość
Śłiczne to ponczo:):)
Czas faktycznie szybciuteńko leci:)
Buziaki dla was ogromne!!

Offline Ninka
  • Chuck Norris
Dobry wieczór :)

Mój brzucho też wystartował, póki co mieszczę się w zimowe kurtki, ale zapowiadają mrozy na marzec i kwiecień, więc spotkam się z podobnym problemem.

Co do teściówki... wrrrr  :diabel_3: niech pilnuje własnego nosa, a Ty się ciesz i rób zakupy, skoro masz ochotę :)

Offline rajdowka

• Chuck Norris
wlasnie tetus kiedy to zlecialo... przeciez jak nic pamietam dopiero byl Wasz slub! ;D  :-*

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
heeeJ!czas odkurzyc wątek ;D
my juz po małym remonciku-teraz G bedzie skrecał meble-i juz tylko jakies dodatki zostaną do zrobienia.
Czujemy się ok-wczorajsze wyniki w normie-hemoglobina cos ponizej 11-ale mysle ze to jeszcze nie jest powód do zmartwienia..zwłaszcza ze w poniedziałek wizyta u gina-obooluka fachowym okiem-powie jak temu zaradzic.
Jedyne z czym musze sie porykac to kręgosłup-siada mi normalnie ::) ::)
Wczoraj oglądalismy wózki(zupełnie przypdakiem) i choc jeszcze nie zdecydowlaismy -przychalam się ku x-landerowi..
tego typu:
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Offline Ninka
  • Chuck Norris
Ale fajnie...... ja też chcę :!: czekamy jednak do 6 miesiąca :) Wózio miodzio i mój typ kolorowy :)

Offline Kasia*

• Chuck Norris
ładniusi

Marta a wolnej chwili możlemy liczyć na fotkę brzusia?

pozdrawiammm :-*
Wszyscy mówią mi - kiedyś przyjdą lepsze dni, ktoś na dobre zmieni mnie, czekam na ten dzień

Offline tete

• Chuck Norris
ładniusi

Marta a wolnej chwili możlemy liczyć na fotkę brzusia?

pozdrawiammm :-*
no pewnie-jak tylko wszytko poogaraniam ;)
dzis zakupilismy nawilżacz powietrza:

mam nadzieje ze będziemy zadowoleni,,ze G się bedzie lżej oddychało...

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
Fajny nawilżacz, HB to dobra firma...ale ten model nie spelnia moich wszystkch wymagań...
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline tete

• Chuck Norris
Fajny nawilżacz, HB to dobra firma...ale ten model nie spelnia moich wszystkch wymagań...
spoko Lil.ja przyznam szczerze-nie jestem wymagająca-ale to wynika przedewszytkim z mojej niewiedzy..w kazdym razie juz działa w domu. ;D

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
ja mam teraz kurs na firmę Boneco....ale ze względu na ceny zrobię sobie wycieczkę do Niemiec.
Ze względu na swoje marne drogi oddechowe zainwestuję w sprzęt dla mamy i dziecia....

Fajnie, że już chodzi, ja ostatnio jechałam na wilgotnym ręczniku na kaloryferach, bo rano jak się obudziłam miałam pustynię w gardle..
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline tete

• Chuck Norris
ja mam teraz kurs na firmę Boneco....ale ze względu na ceny zrobię sobie wycieczkę do Niemiec.
Ze względu na swoje marne drogi oddechowe zainwestuję w sprzęt dla mamy i dziecia....

Fajnie, że już chodzi, ja ostatnio jechałam na wilgotnym ręczniku na kaloryferach, bo rano jak się obudziłam miałam pustynię w gardle..

Liliann my Sahare mamy co rano....maskara,,,,a tak z innej beki":
podopowiedz czy ta moja hemoglobinka blisko 11 to powód do zmartwien czy poprostu kobieta w ciązy tak miewa.?

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
..Tete jak i moja...też bliska 11g/dl...
Szczerze ......to leję na nią...szprycuję się dodatkowymi krwiotwórczymi witaminkami (cały kompleks dostałam), chyba tyko dla poprawienia sobie i mojej gin samopoczucia - i tak mi to nic nie pomoże...
— Richard M. Devos

Offline tete

• Chuck Norris
..Tete jak i moja...też bliska 11g/dl...
Szczerze ......to leję na nią...szprycuję się dodatkowymi krwiotwórczymi witaminkami (cały kompleks dostałam), chyba tyko dla poprawienia sobie i mojej gin samopoczucia - i tak mi to nic nie pomoże...

znaczy moge bezstresowo podchodzic?bo wiesz jem warzywa i owoce w duzej ilosc+witaminy ale mięcha nie tykam..wiem ze to źle ale sie przemóc nie moge...czasem gotowana piers kurczęcia ubitego na rosół :P

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
akurat o tym czy masz ewentulane niedobory żelaza to poziom hemoglobiny mówi niewiele. Więcej na ten temat mówią tzw parametry czerwonokrwinkowe, które masz na wyniku morfologii....a najlepiej sam poziom żelaza....
— Richard M. Devos

Offline tete

• Chuck Norris
akurat o tym czy masz ewentulane niedobory żelaza to poziom hemoglobiny mówi niewiele. Więcej na ten temat mówią tzw parametry czerwonokrwinkowe, które masz na wyniku morfologii....a najlepiej sam poziom żelaza....
spoko nie będe Cię zanudzac tymi tematami-masz to na codzien..zobaczymy co gin powie.Najwyzej zrazy włołowe zacznę jesc jak trzeba będzie ;D
matko małż walczy z wiertaką o 23 w piątek 8)cudnie!a mi łeb puchnie

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
Na codzień to mam pacjentów po przeszczepie nerki, z ktorych teraz każdy ma lepszą morfologię niż ja....jak boganoga - gorszej nie widziałam od kiedy wrociłam do pracy, a przegladam wszystkie, takze pacjentów koleżanek.
 ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
— Richard M. Devos

Offline Di

• Chuck Norris
  • Nat :)
TETUś  :-* :-* :-*

Offline Lea

• Przyjaciele
  • Chuck Norris
  • Nelcia mój kawałek nieba
Tetku..już się ogarnęłaś....??? Bo ja dawno domeczku Majeczki nie widziałam.... ;) ;)

:-* :-* :-*
Życie jest jak gra planszowa...czasem ktoś stoi na twoim polu.

Offline Vall

• Chuck Norris
  • Żyć - oznacza wciąż wyrywać się do przodu!
  • data ślubu: 07.07.2007 :smile:
Martus  :-*

ciesze sie ze remont ukonczony :)
wyniki coz - w ciązy niesttey trzeba sie z tmy liczyc  :-\
a jak krzywa cukrowa - juz robilas??bo pisalas ze masz zrobic?? Jak wrażenia ;) ?

a  x-lander - bardzo chwalony  ;) jest - więc zapewne trafny wybór :)

Offline tete

• Chuck Norris
dzis 100 dniówka nasza!!!jak się ciesze-tylo zachodze w głowe kiedy to zleciało??? ;)
Lea,Vall,Di-reszta odwiedzających-DZIĘKUJE WAM ZA PAMIEC!!tym bardziej ze ostatnio zapusciłam się w pisaniu....
dzis postaram się wkleic fote domu Mai wieczorem.dzis wieczorem wizyta u gina...oczywiscie juz zaczynam sie denerwowac..wszystko mi z rąk leci..dobrze ze żarełko mam zrobione na dzis dla G(ja jakos niemam ochoty) więc ziemniaki zapiekane z serem i kurczaka zje tylko on ::)
wczoraj bylismy na "Lejdis" ubawiłam sie setnie!!!Odstresowałam,usmiałam (choc wg mnie ten film jest w duzej mierze o samotnosci..)polecam!!
Debata na temat wózka wciaż trwa...jedynie łóżeczko jest juz w zasadzie wybrane:proste jasne drewno z szufladą pod spodem.
Co do mojej glukozy Vall:jest książkowa!!
zabieram sie za ogarnięcie chałupy-potem sen jak zawsze ;D

Offline rajdowka

• Chuck Norris
faktycznie seteczka.. ;)

tulam Kochana! i trzymam kciuki..

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
Tetus przesyłam buziolki dla Waszej dwojeczki :-* :-* :-*

100 dni  :o Kurka...leci ten czas jak szalony :D Ale fajnie, za niedługo bedzie mała Maja na swiecie ;D
"Travel is the only thing you buy that makes you richer"

Offline Lea

• Przyjaciele
  • Chuck Norris
Martuś jak tam wizyta u gina????
Co u naszej Majeczki????? :serce: :serce:

Offline tete

• Chuck Norris

100 dni  :o Kurka...leci ten czas jak szalony :D Ale fajnie, za niedługo bedzie mała Maja na swiecie ;D

100 dni  :o Kurka...leci ten czas jak szalony :D Ale fajnie, za niedługo bedzie mała Maja na swiecie ;D
czas leci jak szalony....
Martuś jak tam wizyta u gina????
Co u naszej Majeczki????? :serce: :serce:
a dziękuje Anitko,wszystko w jak najlpeszym porządku!Maja fika koziołki,moje wyniki ok-mam jesc więcej warzyw i mięsa-pozatym wage mam 'wzorcową" od ostatniej wizyty mc temu przytyło mi się 0,5kg a ja czuje się i tak jak balon...dostałam ksiażeczke do ewentulanego wpisywania ruchów Młodej-lekarz powiedział ze chciałby aby ta ciąża przebiegała jak do tej pory czyli(odpukac) bez zakłócen!~ ;D ;D ;D ;D ;D
Molestowałam małża aby znalazł mi aparat w celu uwiecznienia domu Mai na 100dni przed jej pojawieniem się po tej stronie ;D ;D ale w tej chwili jego główną pasją jest przymocowywanie listew do podłogi-wiec sie normalnie musze w cierpliwosc uzbroic ;D ;D ;D
« Ostatnia zmiana: 11 Lutego 2008, 22:02 wysłana przez tete »

Offline Lea

• Przyjaciele
  • Chuck Norris
to ja też ciepliwie poczekam na fotkę mieszkanka Mejeczki

i cieszę się,że u Niuni wszystko ok...a w brzuszku niech bryka ile wlezie...w końcu co ma robić?? ;D ;D ;D

Offline SaTine

• ღ KM ღ
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 21.06.2008
tetulku mało mnie ostatnio na forum ... ale powoli zaczynam nadrabiac.

Buziaczki dla ciebie i Majeczki  :-* :-*

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.06.2007 r.
Dotarłam nareszcie :)

Tetusiu cieszę się, że wszystkie wyniki są super, że Ty sie dobrzeczujesz (no poza kręgosłupem), no i że remoncik juz ukończony :)

Oczywiście nie będę Ci mówić bo to oczywiste że CZEKAM NA FOTKI :)

Buzialki  :-* :-* :-*