Witaj Tete:) Gratulacje kolejnych tygodni ciąży i konca remontu. Ja tez korzystałam z pomocy mamy, teściowej i cioci. Wysprzątały nam całe mieszkanie, a mi bylo głupio tak siedziec i nic nie robic, ale nie pozwolily mi nic ruszac, to siedzialam i mowilam gdzie co ma byc:)
pozdrawiam
ha to wiesz jak to jakos tak'niefajnie ' sie siedzi i mało robi!

A ja sprzatalam sama całe mieszkanie czasem mąż mi cos pomógł oczywiscie cięzary wynosic z pokoiku dla Miłoszka.
ja bym z checią zrezygnował z ich pomocy ale kręgosłup mój buntuje sie niemiłosiernie-pozatym za ciażka to była robota(łącznie z myciem okien i szafek wiszących) coby ryzykowac...na głowe jeszcze mi nie padło

Tetku zaglądam do Ciebie często.. i myślę o Tobie i Twojej malutkiej córeczce! I aż serducho rośnie jak czytam Twoje optymistyczne posty! Będziesz cudowną mamusia 
Aniu ...wiem....doceniam ze wpadasz ,ze podczytujesz...miło mi ze tak mówisz -takie słowa bardzo są mi potrzebne...
mamy prawie 25tc.Płakalyscie kiedys w sklepie w 25tc

??ja wczoraj.
Albo hormony buzują albo głupieje..
OTÓŻ nie moge sie w zaden sposób dopiąc w kurtkę zimową.Wychodzac z domu w rozpiętej wygladam jakbym oszalała-ludzie na mnie patrza z politowaniem-brzuch widoczny i rozmemłana kurtka.Nie dopinam sie w zdaną.
Sam zakup jej przyprawia mnie o mdłosci.Jak niektóre z Was wiedzą jestem niska i przed ciażą raczej normalna(roz,36-38 ) a teraz ubierając kurtke w skelpie w rozm 40-42 na ramionach wygladam jak wieszak a w brzuchu ledwo co sie dopinam:(Wczoraj w akcie desperacjii ubrałam roz.44 karastrofa!!!!!a jakby nie było bite 2mce noszenia jeszcze ciepłej kurtki-moze jutro wybiore sie gdzies na przeszpiegi...moze dziewczyny ze Sz-na podpowiedza gdzie?albo podajcie linka do kurtek ciążowych(sa takie?)wczoraj pani w sklepie powiedziała'nobo pani z tych drobnych jest a tu brzuch przeszkadza"..to co mam zrobic?
przeciez brzucha nie wciągne no nie

tym samym przelała sie czara goryczy i wyciągnełam G ze sklepu ze łzami w slepiach.
on na pocieszenie powiedział'we dwie z Mają wygladacie ślicznie'kochana morda z tego mojego męza