Autor Wątek: a jaCi będe bajki szeptać..codzien na nowo nieba przychylać-M&G czekają na Skarb  (Przeczytany 99781 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

a.katarzyna
  • Gość
Martusia - a kiedy planowany koniec remonciku??

bo ten tego..........................stęskniłam się no  :-[

ładne to to u góry  ;D

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2.06.2007
Martusia - a kiedy planowany koniec remonciku??

bo ten tego..........................stęskniłam się no  :-[

ładne to to u góry  ;D
Kasia pojęcia niemam:(jak sie brachol spręzy moze i do konca tyg.miał przyjechac dzis-a bedzie jutro) wiec bedziesz mogła sama efekty ocenic jak juz posprzątam.. ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Lekko cisnienie podniosła mi tesciowa która twierdzi ze za szybko zaczęłam kupwac ubrania dla Majki...ale nic to..poprostu następnym razem jej oz zakupach nie powiem i po problemie ;D ;D ;DJak nie mozesz przeskoczyc problemu to go obejdz poprostu stara zasada a sie sprawdza:0
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

a.katarzyna
  • Gość
ehhh to ja może nie powiem z czym wyjechała do nas ostatnio teściowa  :-[ of cors olałam - ale zadra została  :-\

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
Tetuś - teściowa....olać teściową!!!!

A co do mebli, to widzisz my zoabczylismy Clipera i Reseta obok siebie w sklepie...i skurczybyk Cliper wygrał i to jednogłośnie...
Ale nam te jasne fronty bardziej bęą sie komponować...
Z reszta jak ściany pomalują, to zrobie foty, bo meble juz stoją i czekają...
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline aneta_81

• Chuck Norris
  • Szczęśliwa, spełniona..
  • data ślubu: 22.07.2006
A kiedy zaczac kupowac, jak nie teraz... teraz jest najlepszy okres! brzusio jeszcze na tyle maly, ze sie z nim tak nie meczysz... a pootem       bedzie juz ciezko... wiec kupuj kupuj , a tesciowa niech sie nie interesi Waszymi sprawami  ;)
ja jak skoncze 1 trymestr, czyli za 1 dzien... to zaczynam kupowac jakies drobiazgi, bo juz nie moge sie opanowac   ;D To juz chyba mozna bedzie co???

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.06.2007 r.
Tetus sliczne mebelki i te lampeczki miodziowe :)

A tesciowa olać !!!!! Dokładnie i sikiem prostym :) Kupuj, kupuj i sie nie czaj :)  :-* :-* :-* :-* :-*

Offline loona
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 25.08.2007r.
Tetuś. Zapowiada się całkiem milutkie mieszkanko :) A co do tryptyków,które licytujesz to mogę Ci przesłac na priv link do babki,która sprzedaje na Allegro sliczne i tanie tryptyki. Ja się własnie na 2 od Niej czaję:) Powodzenia na glukozie. Chyba będzie Wam potrzebne :)

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
tete mebelki wypasne :brawo:, juz nie umiem doczekać sie efektu końcowego.

A tesciowe..........................noł koments :-\
"Travel is the only thing you buy that makes you richer"

Offline Vall

• Chuck Norris
  • Żyć - oznacza wciąż wyrywać się do przodu!
  • data ślubu: 07.07.2007 :smile:
wow- super :D
zapowiada sie wypasione wnętrze :)

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
macie racje laski-nie mam zamiaru przejmowac sie niczyimi uwagami..ze 'za szybko',ze'poco wydawac pieniadze"(skoro juz tyle rzeczy dla Mai dostalismy)będe się cieszyc popprostu...
Loona ja bardzo chętnie te namiary -na allegro-dziękuje!
Ale mnie łeb boli dzis.normalnie nieprzeciętnie,Chyba sie skusze na jakąs małą kawe z mlekiem.
wow- super :D
zapowiada sie wypasione wnętrze :)
czesc Martus!nie,nie wypasione..rzekłabym ze dopasowane do potrzeb małego człowieka w domu....rewelacjii nie bedzie(na cos fajnieszego przyjdzie czas kiedy bedziemy sie URZĄDZAC WE WŁASNYM DOMU..) G obiecał ze z tej słuzbowej kawalerki przeniesmy sie juz do SWOJEGO domu...bez tułania.CZasem mam wrazenie ze jestem jak dziecko cyganskie...po podstwówce wyprowadzka z domu,troche internatu troche stancji,potem miekszakanie u sis,potem akademik potem mieszkanie z G(ja na studium on na studiach).I tak kursujemy co wekend między moim rodzinnym domem,jego domem,domamai moich sis..torba we wiecznej gotowosci...wszedzie pozostawiane swoje rzeczy :D
Mam do was pytanko:
czy obowiązuje rejonizacja cieżarnych?Tzn.ja na nadal jestem zameldowana i przypisana na przychodni w miejscowosci pobliskiej moim rodzicą(prawie 90km od Sz-na) po urodzeniu przepisze i Maje i siebie gdzies tu w Szczecinie(ale dopiero gdzies 2tyg po urodzeniu przez ten okrez bedziemy mieszkały u mojej sis-gdzie jej przyjaciółkami są pediatra i położna wiec spoko)Ale mnie intresuje temat np.KTG.To znaczy jesli bede musiała jechac na KTG to musze kulac sie do 'swojego 'szpitala(do Gryfina) czy moge pójsc gdziekolwiek tu,w Sz-nie?
Uciekam .do napisania,

ooooo i najwazniejsze!
24 tydzień ciąży nastąpił!!!!!!!!czyli tak jakby 6 miesiąc prawda??? ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
Odnośnie rejonizacji nie pomogę bo pojęcia nie mam, ale sądzę, ze jak sie zadeklarujesz tzn. Maję do pediatry to bez różnicy gdzie jesteś zameldowana - tak jakoś mi się wydaje, że teraz nie ma odgórnie przynalezności :drapanie:

Odnośnie marudzenia niektórych - wrzuć na luz...przecież to Wasze pieniądze i Wy decydujecie, jak je wydawać ;)

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.06.2007 r.
Tetusku zdrowe podejście BRAWO !!!!!

Co do lekarza i KTG to możesz wszędzie ;) Nie ma już rejonizacji :)
Moja sis chodziła do innego gina, a gdzie indziej jeździła na KTG :)

:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Ja tam tęsknie za buźka Tetusiową......  :-[

Offline Elcik

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.06.2007
oj taki przełomowy moment a tu fotek ni ma?  :drapanie:  :skacza:

Offline Vall

• Chuck Norris
  • Żyć - oznacza wciąż wyrywać się do przodu!
  • data ślubu: 07.07.2007 :smile:
w kwestiach cięzarowych nie ma rejonizacji :D
ja tez chętnie jakąs fote zobacze :)

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
w kwestiach cięzarowych nie ma rejonizacji :D
ja tez chętnie jakąs fote zobacze :)

Pewnie mozesz sobie do Koziej Wólki jechać rodzić....póki co.
Zobaczymy co będzie jak znowu NFZ rozbija na regionalne niezależne oddziały.
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline aneta_81

• Chuck Norris
  • Szczęśliwa, spełniona..
  • data ślubu: 22.07.2006
Tetku! gratuluje 24 tygodnia  :brawo_2: pozdrawiam, milego dzionka  :D

Gabiś
  • Gość
Gratuluję 24 tygodnia:):) no i czekam na foteczki:):)

Offline BETI

• maniak
Tetuś gratuluję kolejnego tygodnia.Idziemy łeb w łeb. A foteczki jak najbardziej mile widziane.Pochwal się brzusiem:)

Offline tete

• Chuck Norris
dziękuje ze mnie odwiedzacie-pomimo tego ze mnie prawie niema!
unas ok-remont sie robi-ja staram sie pomagac jak moge chłopaką:)
Pozdrówka ciepła!

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
Tetulku tylko bez przesady z ta pomocą - chłopaki sobie dadzą rade, Ty nimi rządz  ;D
"Travel is the only thing you buy that makes you richer"

Offline met

• Młoda Żonka
  • Chuck Norris
  • Amor Vincit Omnia
  • data ślubu: [size=
Tetku... :-*
Tęsknię bardzo.

Offline Lea

• Przyjaciele
  • Chuck Norris
  • Nelcia mój kawałek nieba
Tetku...ale ten czas leci...to już 6 m-c..Ło boziu...już tak niedługo... :serce: :serce:
Życie jest jak gra planszowa...czasem ktoś stoi na twoim polu.

Offline asia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 10.09.2005r.
Martuś.. już 6 miesiąc  :o o jaaaaa!!! Już niedługo Majeczka będzie z nami  :skacza:
 :-* :-* :-*

Offline tete

• Chuck Norris
Jestem jestem!juz gro remontowych tematów za nami!wczoraj wpdły moja sis i tesciówka-zrobiły porządek w kazdym koncie,poszorowły dosłownie wszystko,okna,łóżko itp..niewiem jakbym sobie bez nich poradziła.
Dobrze ze teraz zostaje nam tylko wyczekiwac na meble..
Dzis po powrocie rajd  w poszukiwaniu nawilżacza powietrza i szybki przegląd wielofunkcyjnych robotów(mysle nad czyms takim:

zmykam sprawdzic co u Was:)

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
  • data ślubu: 29.12.2007
Witaj tetku widze ze przygotowania pokoiku Mai pelna para :) i juz 6 m-c zaczelas :) czas szybko leci.

Offline :martyna:
  • Chuck Norris
Witaj Tete:) Gratulacje kolejnych tygodni ciąży i konca remontu. Ja tez korzystałam z pomocy mamy, teściowej i cioci. Wysprzątały nam całe mieszkanie, a mi bylo głupio tak siedziec i nic nie robic, ale nie pozwolily mi nic ruszac, to siedzialam i mowilam gdzie co ma byc:)

pozdrawiam

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
  • data ślubu: 29.12.2007
A ja sprzatalam sama całe mieszkanie czasem mąż mi cos pomógł oczywiscie cięzary wynosic z pokoiku dla Miłoszka.

Offline dziubasek

• Chuck Norris
  • data ślubu: .:25.08.2006:.
Tetku zaglądam do Ciebie często.. i myślę o Tobie i Twojej malutkiej córeczce! I aż serducho rośnie jak czytam Twoje optymistyczne posty! Będziesz cudowną mamusia :przytul:

Offline tete

• Chuck Norris
Witaj Tete:) Gratulacje kolejnych tygodni ciąży i konca remontu. Ja tez korzystałam z pomocy mamy, teściowej i cioci. Wysprzątały nam całe mieszkanie, a mi bylo głupio tak siedziec i nic nie robic, ale nie pozwolily mi nic ruszac, to siedzialam i mowilam gdzie co ma byc:)

pozdrawiam
ha to wiesz jak to jakos tak'niefajnie ' sie siedzi i mało robi! ;D
A ja sprzatalam sama całe mieszkanie czasem mąż mi cos pomógł oczywiscie cięzary wynosic z pokoiku dla Miłoszka.
ja bym z checią zrezygnował z ich pomocy ale kręgosłup mój buntuje sie niemiłosiernie-pozatym za ciażka to była robota(łącznie z myciem okien i szafek wiszących) coby ryzykowac...na głowe jeszcze mi nie padło ;)
Tetku zaglądam do Ciebie często.. i myślę o Tobie i Twojej malutkiej córeczce! I aż serducho rośnie jak czytam Twoje optymistyczne posty! Będziesz cudowną mamusia :przytul:
Aniu ...wiem....doceniam ze wpadasz ,ze podczytujesz...miło mi ze tak mówisz -takie słowa bardzo są mi potrzebne...
mamy prawie 25tc.Płakalyscie kiedys w sklepie w 25tc ;D ;D??ja wczoraj.
Albo hormony buzują albo głupieje..
OTÓŻ nie moge sie w zaden sposób dopiąc w kurtkę zimową.Wychodzac z domu w rozpiętej wygladam jakbym oszalała-ludzie na mnie patrza z politowaniem-brzuch widoczny i rozmemłana kurtka.Nie dopinam sie w zdaną.
Sam zakup jej przyprawia mnie o mdłosci.Jak niektóre z Was wiedzą jestem niska  i przed ciażą raczej normalna(roz,36-38 ) a teraz ubierając kurtke w skelpie w rozm 40-42 na ramionach wygladam jak wieszak a w brzuchu ledwo co sie dopinam:(Wczoraj w akcie desperacjii ubrałam roz.44 karastrofa!!!!!a jakby nie było bite 2mce noszenia jeszcze ciepłej kurtki-moze jutro wybiore sie gdzies na przeszpiegi...moze dziewczyny ze Sz-na podpowiedza gdzie?albo podajcie linka do kurtek ciążowych(sa takie?)wczoraj pani w sklepie powiedziała'nobo pani z tych drobnych jest a tu brzuch przeszkadza"..to co mam zrobic?
przeciez brzucha nie wciągne no nie ;D ;D
tym samym przelała sie czara goryczy i wyciągnełam G ze sklepu ze łzami w slepiach.
on na pocieszenie powiedział'we dwie z Mają wygladacie ślicznie'kochana morda z tego mojego męza ;D

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
Tetuś a może wybierasz złe fasony po prostu, teraz na topie są tego typu kurteczki/poncza

co myślisz :?: :drapanie: