0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
+/- za 1,5tyg/pokaze WAm prawie 6mczny domek Mai-która ostatnio wzięła sobie za punkt honoru bezustanny nokaut mamusiowych żeber dobrej nocy !!!
Skoro Mamusia sie dopominała kopniaczków to córcia posłuchała
Cytat: tete w 24 Stycznia 2008, 23:10+/- za 1,5tyg/pokaze WAm prawie 6mczny domek Mai-która ostatnio wzięła sobie za punkt honoru bezustanny nokaut mamusiowych żeber dobrej nocy !!!hihi, to chyba szykuje sie Wam córeczka karateka Z niecierpliwościa czekam na fotki brzusia...
Ty też śpij dobrze.....Buziaki na dobranoc przesyłam
tez tu jestem
Czekam na zdjęcia!!!Buziaki ponoedziałkowe!!
tete, cały czas Cię podczytuję i niezmiernie cieszą mnie takie radosne chwile, tyle entuzjazmu i zapału w Twoich słowach
Tetuśko moja Ja cieszę się razem z Tobą o tak
Tetus O tak Cie mocno Lubie
Marciu uwielbiam ten twój optymizm , entuzjazm i czekam na fociaki ...
witam i rowniez przylaczam sie do oczekiwan na jakies fociaki,
witam Marciaa foteczkami nas uraczysz??
Ale cudnie się czyta takie usmiechnięte posty ciesze się, że u Was wsio oki!!!!!Buziaczki
Tetuśku mamy te mebelki w domu Są bardzo fajne a uchwyty wbrew obawom Krzysia lilian są spoko, nie urywają się ani ani
tetuś buziaki!!!
Czesc Tetuś Takie oczekiwanka na maluszka i urzadzanie mieszkanka, to cudny okres... tez na niego czekam z niecierpliwościa.. ale juz niedlugo mebelki fajowe!!
Bardzo ładnie wyglądają, my mamy kucheni z BRW i jesteśmy bardzo zadowoleni Szafki, stoliczki u nas też się robią ale na zamówienie u naszego kumpla widzę. że ciąża służy działalności mieszkaniowo/porządkowej Buziaczki
Tetuś, meble super. Tez mi się kiedyś takie marzą ale to już na swoim... tylko kiedy to będzie...