Tak Olcia o takie cos mi chodzilo:)Oczywisvie fajnie by Cie byóło zobaczyc na fote hihi:)
Ja generalnie mam jeszcze 3 kg zeby wrocic do swojej wagi,teoretycznie wchodze juz w niekotore spodnie tylko jest jedno ale...ja zawsze nosilam biodrowki i teraz owszem wejde w nie ale naleze do tych co nie bardzo podoba sie wylewajacy waleczek ze spodni hihi dlatego czeka mnie troche pracy nad wyrzezbieniem cialka:)Ale poki co kazdego dnia cwicze,mam nadzieje ze mi nie przejdzie zapal:)
u mnie ze spodniami jest to samo hehe, jak biodrowki to tylko nieco luzniejsze

Asia no nic tylko trwac w swoim zaparciu!!! Trzymam kciuki.
A chwalisz sobie ten implant ja tez zastanawiam się nad tym i sama nie wiem co zrobić ale już tabletek nie chcę a za dużego wyboru nie ma... 
Tak, ja jestem zadowolona i chwalę. Tak go rozreklamowałam, że 5 moich koleżanek już go ma

Sandra generalnie musisz liczyc sie z mozliwoscia: przybrania na wadze (w moim przypadku 3 kg), nieregularnymi miesiaczkami (przez kilka pierwszych m-cy) i dosc dlugim czasem regeneracji organizmu przed kolejna ciaza. Jest oczywiscie wiecej takich "za" i "przeciw" ale zadne z nich jakos mnie nie dotyczyly, podbnie moich kolezanek. Super wygoda, nie musisz o niczym pamietac, uwazac ani nic. Implant nie uwiera, nie czuje sie go, nic.
Jak jestes zainteresowana, to zadzwon do najblizszej Family Planning Clinic i ci przysla poczta ulotke o sposobach na antykoncepcje, zolta ulotka z opisami wszystkich metod- polecam lekturke
Jutro mam wolne, Amelka idzie na pol dnia do niani, a ja nie bede wiedziala w co rece wlozyc tyle mam pracy

ech i jeszcze ta kolacja wieczorem

mam nadzieje, ze uda mi sie posprzatac i wyrobic sie na wieczor