Z lekkim niepokojem czytam Wasze posty odnośnie wypożyczania sukien... szczerze mówiąc nastawiałam się właśnie na wypożyczenie jakiejś sukni w Demetriosie za połowę wartości, a tutaj widzę że nie jest to takie proste.......
A czy wiecie jak wygląda sytuacja w salonie Pretty Women jesli chodzi o wypozyczenie? Maja tam bardzo ladne modele...
w demetriosie jesli suknia bedzie dobra to nei bedzie problemu!
ale ja nosze roz 40, a zamowili mi 44 (taka cudna rozmiarowka, ze jak uslyszlam numer od razu przeszlam na diete!!!)
w Pretty Woman wypozyczaja, ale nie wiem jakie sa zasady, bo jak bylam tam to osobiscie interesowalam sie tylko kupnem.
Ja w ogole chodzac po salonach zawyzalam cene sukni,jesli Panie pytaly mnie czy mam jakies limity, co prawda kupuje suknie za 3tys wiec uwazam, ze i tak dosc droga.
Ale jesli ktos od wejscia mowi, ze chcialby tansza suknie to inaczej go obsluguja.
Trezba przegladac suknie i mierzyc ile wlezie nie dac sobie wciskac najdrozszych!! i udawac wielka dame, wtedy tez inaczej traktuja, bo niestety nie wszedzie obsluga jest dobra....