Witam Was w końcu kochaniutkie
dziękuje bardzo za pozytywne opinie, jesteście kochane. W końcu się sobie podobam i jakoś tam wyglądam, od razu samopoczucie lepsze

Aguś kochana włoski wrócą do stanu sprzed szpitala na pewno, a jak bardzo wypadają to może wybierz sie do apteki, moja koleżanka strasznie traciłą włosy i polecono jej jakiś preparat, teraz juz jest ok. buziak
Wczoraj mnie tu nie było, bo w Bydgoszczy otwierali nową, wielką galerie handlową, w związku z tym była wielka impreza. Były koncerty Cerekwickiej, Stachurskiego, Semptember i Dody. I wiecie co, za dodą może specjalnie nie przepadam, ale koncert dała tak świetny, ze teraz słucham sobie jej muzyczki, było świetnie.
W ogóle obiekt jest cudny, byłam tam na budowie na samym początku, kiedy były problemu z gruntami, później byłam jak zaczęli budować i na koniec też byłam. A teraz powstało z tej budowy takie cudo. Marzyłam sobie wczoraj, aby projektować takie obiekty, oczywiście przypominam, ze nie jestem architektem i strona wizualna jakos mnie nie pociąga, ale policzenie całej takiej konstrukcji to już TO:) Oj musze się dobrze uczyć to kiedyś będę takie rzeczy robić

A w ogóle w galerii stał sobie oto taki samochód, szczena mi opadła, bo ja uwielbiam autka, takie małe hobby. Podniecają mnie takie cudeńka jak mało co, no i oczywiście nie chciałąbym być pasażerem tylko kierowcą.
Kto takim czymś jeździ i dlaczego nie ja

marzenia...