Witam Was wszystkie i ciesze sie, ze podobaja Wam sie zdjecia
Freak7, pokazalabys swoja buzie, moze tez Cie pamietam z podstawowki? Fajowo, ze slubujesz rowniez na Gorce-pieknie wyglada nasz Kosciolek, nieprawdaz?
Jezeli chodzi o suknie, to nadal nie wiem, jaka chce, zmienia mi sie gust co miesiac, hehe. Mam zamowiona jedna w salonie na przeciwko dawnego kina ARS w naszym miescie, ale chyba ja przerobie. Wlascicielka salonu jest przemila i zna sie na rzeczy. Zapewnila mnie, ze moge zmienic suknie lub mozemy ta przerobic, takze nie ma problemu. Mam pierwsza wizyte na sciagniecie miary w czerwcu, wiec wtedy sie zobaczy.
Co do obraczej moje mile Panie, to wyszukalam zdjecia na necie. Wiekszosc z nich mozna zakupic przez internet, ale nie widze problemu, zeby znalezc jubilera i on na pewno wykona takie same.
Macie tu stronki internetowe, na ktorych je znalazlam:
www.obraczki-slubne.plwww.ozdobne.infoMozna je zakupic przez internet lub w sklepie jubilerskim, z tej pierwszej stronki sklep miesci sie Bedzinie.
Mlego ogladania

Dziekuje za opinie na temat zakladu fryzjerskiego p.Tylec. Bylam tam pare razy i wyszlam zadowolona, ale nigdy nie z rak wlascicielki, zawsze Angeliki lub Anetki. No, ale nie mam pojecia, jak czesza na sluby, wiec prosze Was o rade, gdzie sie udac?
Ok, musze konczyc, bo stukam w klawiature po kryjomu w pracy, hehe. Zanim szef mnie przylapie

pozdrawiam