Jestem jestem, zaczytałam się w jednym super wątku polecam!
http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=585&w=21262885&s=0Co do magneza to wróciłam do niego, skończę listek MGB6 forte i zacznę o połowe mniejszą dawkę w MGB6 . Jest o niebo lepiej, nóżki nie drętwieją przy staniu tak bardzo.
Inesk
ja na szczęście nocki jeszcze przesypiam, choć już zaczęły pojawiać się małe problemy czasem z uśnięciem, na ból bioder w nocy pomaga częsta zmiana pozycji z prawego boczku na lewy (ponoć prawy jest równie dobry jak lewy), do której niestety mężuś się już po mału przyzwyczaja. A u mnie przespane nocki to podstawa jak codziennie się budzi o 5.40
Wczoraj poznałam pierwszy raz co znaczy stópka między żebrami, jak mi mała wepchnęła swoją kończynkę pod prawe żebro i zaczęła pchać do zewnątrz to aż się zerwałam! no i chyba jej się spodobało bo sobie potem tak czas siedziała i ćwiczyła wytrzymałość moich żeberek
Pokój małej i nasza sypialnia po woli nabierają wyrazu
graty wędrują do śmieci/do piwnicy/do teściów
PS. Dziś zakupiłam laktator ręczny TT na alle.. z dodatkami na gwarancji za całkiem rozsądną cenę
elektryczny zakupimy jak będzie potrzebny, bo od razu wydawać tyle kaski trochę mi szkoda.