Witamy wszystkie odwiedzające nas Foremki i Forumowiczów!!!! Strasznie brakuje mi neta...no i chyba trzeba w końcu coś z tym zrobić!!!A co u nas???
Nela nadal przesypia noce, ale w ciągu dnia straszne jęczydło się z niej zrobiło...no,ale taki już jej urok..i szczerze mówiąc wolę żeby w ciągu dnia marudziła niż w nocy....
Nagorzej jest z wieczornym usypianiem...już próbowałam wielu sposobów i żaden nie skutkuje....po wieczornej kąpieli i jedzonku walczę z nią ok.1,5h zanim zaśnie....
Smoczkiem pluje, pieluszkę tylko czasem przytula...na rączkach nie zasypia (i dobrze, bo nie chciałabym jej husiać jak już będzie cięższa), w łóżeczku też nie, wózek odpada....Ma sucho, kolek nie ma..a zasnąć to wielki problem..No,ale jak zaśnie to już śpi ładnie całą noc i tylko budzi się na karmienie

Położna jak nas odwiedziła to była zachwycona Nelcią-och zjednuje sobie ludzi ta nasza córcia, Nela ładnie przbiera na wadze, 9.10 idziemy na wizytę do ortopedy, a 31.10 mamy pierwsze szczepienie (zdecydowaliśmy się na 6w1, bo nie chcę kłuć małej tyyyyle razy)
No i w końcu to co lubimy najbardziej...fotyyyy!!!!!!!!!!!
Oto ja:

Czy te oczy mogą kłamać???:

Mamo nudzisz już mnie

:

Mam już matę edukacyjną i najbardziej lubię w niej szeleszczące uszy króliczka

:

Oglądam sobie świat wokół mnie:

Nie lubię rozmawiać przez telefon,bo Cię nie widzę!!!:

Mam nadzieję,że choć trochę zaspokoiłyśmy apetyty