Autor Wątek: Autokar, co i jak?  (Przeczytany 62432 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Natulinek

• entuzjasta
  • Na zawsze razem !
  • data ślubu: 28.06.2008
Autokar, co i jak?
« Odpowiedź #60 dnia: 30 Marca 2007, 13:34 »
megam, ojej.... no to jesszcze lepsza sytuacja niz moja :)

Offline Aniulek84

• użytkownik
  • **
Autokar, co i jak?
« Odpowiedź #61 dnia: 30 Marca 2007, 16:40 »
Mam do was pytenie bo tak się zaczęłam zastanawiać. Biorę ślub w kościele od którego lokal oddalony jest o jeden przystanek autobusowy część gości będzie swoimi autkami, a część osób przyjezdnych. Czy powinnam zapewnić jakiegoś busika??? czy awaryjnie umówić sie z kilkoma taksówkami? Czy pozostawić dojazd na salę w kwestii gosci..?

Offline Antalis
  • Chuck Norris
Autokar, co i jak?
« Odpowiedź #62 dnia: 30 Marca 2007, 16:44 »
Ja bym zapewniła i dojazd i odwoz.Wiesz po weselu zmeczenie i alkohol nie kazdemu bedzie słuzył by szedł na piechote gdziekolwiek.
Na pewno nie pozwoliłabym by sami goscie musieli dbac o to by dotrzec na sale. To Ty zapraszasz i powinnas o to zadbac.

Offline Natulinek

• entuzjasta
  • Na zawsze razem !
Autokar, co i jak?
« Odpowiedź #63 dnia: 30 Marca 2007, 22:52 »
Aniulek84, a ja bym postawila na taxowki........... przeciez skoro to taki kawaleczek to pare taxowek wystarczy

Offline Aniulek84

• użytkownik
  • **
Autokar, co i jak?
« Odpowiedź #64 dnia: 31 Marca 2007, 14:24 »
Macie racje taxóweczki pownny się swietnie sprawdzić  :skacza:  dziekuje za pomoc :uscisk:

Offline Natulinek

• entuzjasta
  • Na zawsze razem !
Autokar, co i jak?
« Odpowiedź #65 dnia: 31 Marca 2007, 16:38 »
Aniulek84,  :) hihi milo ze sie do czegos przydalysmy i molgysby swoim skromnym slowkiem dopomoc :)

Offline kuchasia

• Szczęśliwa Pani W.:)
  • Chuck Norris
  • Lenka-Nasz Największy Skarb...
  • data ślubu: 21.04.2007 godz.18.00 Sak
Autokar, co i jak?
« Odpowiedź #66 dnia: 2 Kwietnia 2007, 07:59 »
No w Twojej sytuacji to napewno bym postawila na taxoweczki,przeliczyc mniej wiece ile by taki trzeba było i sie dogadac zeby nie wlaczali taxometrow tylko jakas cene uzgodnic...

Offline Natulinek

• entuzjasta
  • Na zawsze razem !
Autokar, co i jak?
« Odpowiedź #67 dnia: 2 Kwietnia 2007, 18:58 »
kuchasia,  dobry pomysl z tym dogadaniem sie... fakt.. bo jak wlacza taxometry to roznie to moze wyjsc :P nie koniecznie korzystnie dlatego.... faktycznie dogadaj sie co do ceny :)

Offline megam
  • nowicjusz
  • *
Autokar, co i jak?
« Odpowiedź #68 dnia: 18 Kwietnia 2007, 11:30 »
Teraz szukam autokaru w Szczecinie miałam z polecenia, ale już wszystkie zarezerwowane może ktoś mi podpowie, kogoś poleci?  :gazeta:  wiem że w bazie są ale mimo wszystko może ktoś kogoś lepszego poleci.

Z góry dziękuje za pomoc

Offline asia-be

• bywalec
  • data ślubu: 8 wrzesień 2007
Odp: Autokar, co i jak?
« Odpowiedź #69 dnia: 11 Czerwca 2007, 20:42 »
Wznawiam watek, bo u mnie jest teraz  na tapecie :)
Bede miała do przewiezienia ok 50 osob i chyba zdecyduje sie na MZK, nie wiem co prawda jeszcze jakie ceny maja, ale autobusiki calkiem niezle.
Nie wiem tylko czy powinnamorganozowac transport gosciom po weselu do domku?? czesc jest z Goleniowa-to nie daleko 50km,
doradzcie

Offline megam
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #70 dnia: 9 Lipca 2007, 10:33 »
Ja tylko w formie ostrzeżenia. Zamówiłam na wesele autokar z firmy "RADEKTRAVEL". Parę dnin przed weselem specjalnie dzwoniłam by upewnić się czy wszystko w porządku. Bardzo miła Pani zapewniała że tak, że wszystko jest spisane i ustalone, żeby się nie martwić...... Pryznam że po wyjściu z Kościoła, po złożeniu życzeń itp. goście stali i patrzyli na mnie - jak ciele w malowane wrota - w oczekiwaniu w którą stronę mają sie udać, a ja tylko świeciłam oczami bo autokaru ani widu, ani słychu..... - no cóż poprostu sobie nie przyjechał....... :o  Ehhh mi się na szczeście ufarciło bo drugi autokar miałam z Warszawy, więc wszystkich gości umieściliśmy właśnie w ten, który przebył tak długą drogę........

Szczerze mówiąc nie wiem co by to było, gdyby nie ten drugi autokar.... Naprawdę.......

Offline ivonca

• forumowicz
  • data ślubu: 18.08.2007
« Odpowiedź #71 dnia: 10 Lipca 2007, 15:53 »
asia-be ja tez bede korzystala z uslug MZK w Stargardzie, weszlam dzis na ich strone i dowiedzialam sie, ze
od dnia 01 lutego 2007 opłata za 1 godzinę wynajmu autobusu wynosi:
- 130,00 zł netto +7% VAT
bede potrzabowala autobusu spod kosciola na sale, z sali do hotelu i w niedziele z hotelu spowrotem na sale na poprawiny, wiec wyjdzie my ze trzy godzinki...  :-\

Offline asia-be

• bywalec
  • data ślubu: 8 wrzesień 2007
« Odpowiedź #72 dnia: 20 Lipca 2007, 23:05 »
asia-be ja tez bede korzystala z uslug MZK w Stargardzie, weszlam dzis na ich strone i dowiedzialam sie, ze
od dnia 01 lutego 2007 opłata za 1 godzinę wynajmu autobusu wynosi:
- 130,00 zł netto +7% VAT
bede potrzabowala autobusu spod kosciola na sale, z sali do hotelu i w niedziele z hotelu spowrotem na sale na poprawiny, wiec wyjdzie my ze trzy godzinki...  :-\

oj to calkiem sporo :\ zastanowie sie nad taxowkami, chyba taniej wyjdie, bo ja tylko na sale  z urzedu bede wiozla gosci...

Ja tylko w formie ostrzeżenia. Zamówiłam na wesele autokar z firmy "RADEKTRAVEL". Parę dnin przed weselem specjalnie dzwoniłam by upewnić się czy wszystko w porządku. Bardzo miła Pani zapewniała że tak, że wszystko jest spisane i ustalone, żeby się nie martwić...... Pryznam że po wyjściu z Kościoła, po złożeniu życzeń itp. goście stali i patrzyli na mnie - jak ciele w malowane wrota - w oczekiwaniu w którą stronę mają sie udać, a ja tylko świeciłam oczami bo autokaru ani widu, ani słychu..... - no cóż poprostu sobie nie przyjechał....... :o  Ehhh mi się na szczeście ufarciło bo drugi autokar miałam z Warszawy, więc wszystkich gości umieściliśmy właśnie w ten, który przebył tak długą drogę........

Szczerze mówiąc nie wiem co by to było, gdyby nie ten drugi autokar.... Naprawdę.......

ale niektorzy ludzie to swinie, ja nie wiem jak tam mozna?

Offline bubulina
  • maniak
« Odpowiedź #73 dnia: 23 Lipca 2007, 09:36 »
witam wszystkich.  potrzebuje jakas firme przewozowa z Gliwic, jest ktos w stanie mi cos polecic??oczywiscie niedrogiego:)

Offline Magda_lenka

• forumowicz
  • data ślubu: 6.10.2007
« Odpowiedź #74 dnia: 25 Lipca 2007, 13:39 »
Fajne autokary i super ceny ma firma "Staciwa" Szczecin zainteresowanym dam namiar.

czy to jeszcze aktualne???
poproszę o namiary...

:)

Offline Magda_lenka

• forumowicz
« Odpowiedź #75 dnia: 14 Sierpnia 2007, 14:04 »
Fajne autokary i super ceny ma firma "Staciwa" Szczecin zainteresowanym dam namiar.

prosiłabym  :)

Offline mariol

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #76 dnia: 14 Sierpnia 2007, 16:52 »
Siemka
firma jest na  prawobrzezu  info na priv  od wiosennej za castoramą  kontakty na priv(prosze zapoznac sie z regulaminem) P. Jarek
Mariol
« Ostatnia zmiana: 14 Sierpnia 2007, 18:41 wysłana przez anetka161 »

Offline mariol

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #77 dnia: 14 Sierpnia 2007, 22:31 »
sorki  Tak myślałam że to wykasujecie

Offline Marta30Szczecin
  • nowicjusz
  • *
Autokar, co i jak?
« Odpowiedź #78 dnia: 26 Sierpnia 2007, 20:26 »
Proszę o opinie jak, gdzie w Szczecinie i za ile szukać sprawdzonych i nie drogich przewoźników autokarowych? Czekam na wiadomości.  Pozdrawiam
Marta

Offline Magda_lenka

• forumowicz
« Odpowiedź #79 dnia: 18 Września 2007, 14:02 »
widzę, że to wątek o autokarach, ale w temacie przewinęły się tez busiki. Czy ktoś ma namiary na wynajem niedrogich  busików do odwożenia gości weselnych??? trasa 35  km

Offline Lenka-Szczecin
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #80 dnia: 4 Stycznia 2008, 18:18 »
MY KORZYSTALISMY Z FIRMY ER-BUS ZE SZCZECINA. CENA CHYBA NAJNIZSZA Z MOZLIWYCH A AUTOKAR NAPRAWDE SUPER, WSZYSTKO NA CZAS I Z KULTURA. NAMIARY JAK COS TO NA PRIV. POZDRAWIAM

Offline sqbii
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 13.09.2008
« Odpowiedź #81 dnia: 4 Lutego 2008, 19:23 »
Prosze doradzcie mi potrzebuje autokaru lub 2busow na 40 osob, aby przewiesc je ze szczecina do miedzyzdrojow, a na drugi dzien w niedziele ok 16 zabrac ich spowrotem.  Dzownilam w kilka miejsc i mowili mi ze musimy wynajac wziac np jeden autokar a na drugi dzien zostanie podstawiony drugi a ceny wahaja sie nawet do 1900zł! w obie strony:o Najtaniej znalezlismy za 1200zł.  Mysliscie ze wynajem busow np u fedenczaka bylby lepszy czy raczej drozej?
Napiszcie na priv prosze namiary na jakas dobra firme.  dzieki z gory.

Offline rudzia30
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #82 dnia: 7 Lutego 2008, 15:27 »
Dogadaj się z PKS Gryfice który obsługuje Szczecin, lub z jednostką wojskową na wojska polskiego, znam też firmę z Kamienia Pomorskiego mają ze trzy autokary i są tani, jak chcesz to podam ci numer.

Offline CocoChanels
  • nowicjusz
  • *
Autokar co i jak
« Odpowiedź #83 dnia: 18 Lipca 2009, 22:43 »
hej dziewczyny ja wypozyczalam autokar na 70 osob ,ze Skladowej ,tez zastanawialam sie czy wypozyczac bo odcinke drogi zkosciola na sale to zaledwie 10 min piechota ,ale jednak zdecydowalam sie stwierdzilam ze tak bedzie najlepiej ,p  ozdrawiam forum
__
« Ostatnia zmiana: 19 Lipca 2009, 10:42 wysłana przez Anjuschka »

Offline Lenka-Szczecin
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #84 dnia: 11 Sierpnia 2009, 20:44 »
My korzystalismy z firmy ER-BUS, naprawde fajne autokary i mili kierowcy, bralismy na wesele i poprawiny i jestesmy naprawde zadowoleni z usług tej firmy, wszystko na czas i z kultura. namiary na priv. pozdrawiamy

Offline stokrota86

• uzależniony
« Odpowiedź #85 dnia: 13 Października 2009, 21:33 »
zastanawiam sie nad wynajeciem kilku taksowek, tak jak zrobila to monia. bylam w sierpniu na slubie i jechalismy na wesele autokarem. to byla moim zdaniem makabra. bylo strasznie goraco, autokar stary jak swiat, duchota okropna. trzeba bylo czekac az wszyscy goscie dotra do pojazdu zeby mozna bylo w koncu ruszyc. jak goscie dotarli to sie okazalo ze przeciez trzeba czekac az wyjedzie auto z mlodymi. wiec ciagnelo sie to dla mnie w nieskonczonosc. chcialabym tego gosciom zaoszczedzic i chyba tez wezmiemy taksowki, po 4 osoby beda wsiadac i od razu po zyczeniach jechac na sale. moniu powiedz, jak u Ciebie sie to sprawdzilo? z jakiej korporacji zamawialas taksowki? pozdrawiam.

Offline anonimizacja58

• Wielki dzień za 5 miesięcy:))))))
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 04.06.2010
« Odpowiedź #86 dnia: 1 Listopada 2009, 15:39 »
Jeśli macie namiary na jakieś tanie przewozy to proszę o info. Potrzebuję zaweiść gości ze Szczecina do Goleniowa 04.06.2010:)

Offline stokrota86

• uzależniony
« Odpowiedź #87 dnia: 17 Grudnia 2009, 21:40 »
Ja też poproszę o namiary na busy i autokary ze Szczecina  ::) zaczynam się porządnie brać za to, więc każda pomoc mile widziana :)

Offline lolalola

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.10.10
« Odpowiedź #88 dnia: 27 Grudnia 2009, 02:26 »
Autokar( pks) za 350zł, jak dobrze się doczytałam.
« Ostatnia zmiana: 25 Sierpnia 2014, 14:34 wysłana przez Sylvi »

Offline furgaczek

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 29.05.2010
« Odpowiedź #89 dnia: 31 Marca 2010, 12:30 »
a czy ktoś posiada może namiary na jakieś firmy ze śląska :)