0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Kasiu pewnie, że chcemy!! w takim raie czekam do wieczora na fociaki
Ja też czekam na resztę fotek:)
Super ! Czekamy na więcej
fotki bajer czekamy na wiecej
Rewelacja poprostu!!! Zdjęcia sa prześliczne!! Twój mężulek miał świetny garnitur:)
Kasiu, Wasze zdjęcia to normalnie jak z katalogu mody ślubnej! Przepiękne!
piękny plenerek
Jak dla mnie zdjecia sa cudowne ... ahhh kiedy ja sie doczekam swojego dnia ... to jeszcze ponad rok ...
cudowne!!!daj coś jeszce bo napatrzeć sie nie mogę
Ale rewelacyjnie wyglądasz na tej ostatniej focie!!! No poprostu prześliczne zdjęcie:)
ona mi się bardzo podoba!!! A mam takie małe pytanko : czy zdjęcia były robione w jednym dniu?? bo na jednych masz rozpuszczone włoski a na drugich koczek??
the_rose i powiedz mi jak teraz z perspektywy czasu oceniasz to rozwiązanie?? Ja mam taką sytuację że ślub mam w marcu więc nie wiem jaka będzie pogoda i chciałabym zdjęcia plenerowe zrobić poprostu jak będzie ciepło:) Czy myśłisz że to jest dobry pomysł?
A gdzie był robiony plenerek Kasienko?
Fotki przepiekne..... najbardziej podobaja mi sie te na lodce..... CUDOWNE !!! A to ostatnie czaro-biale..... niesamowite..... Przesliczne sa wasze zdjatka....zreszta jestescie oboje bardzo fotegeniczni.... a ty Kasiu wygladasz oszalamiajaca na fotkach.... A zdjatko... przy rozecie okiennej.... ma w sobie jakas magie.... Jak ja bym chciala by i moje zdjecia byly tak piekne, jak te wasze.
Tak właśnie myślałam, że to Przelewice.Super.Bardzo się cieszę, bo też mamy tam plener.A Wasze fotki świadczą o tym, że zrobiliśmy dobrze wybierając to miejsce
no GRATULACJE śliczne fotki....bardzo mi się podoba to czarno - biła, które masz oraz to z oknem A mam pytanko z czego tak sie śmiałaś podczas przysięgi....czy to może tylko uśmiech z radości, bo bardzo mnie o zaintrygowało
Gratuluje Śliczne zdjęcia
dziękuje:)śmiałam się, bo ksiadz nas rozsmieszał, a ten moment to jak męzuś zakłada mi obraczkę i nie moze wcisnąc, bo mi palce spuchły...piękny moment....