dajcie spokój.....
wiem, że bardzo nie pasuje tobie, waldemarze, że krytyka (nie tyle tradycji) co podejścia do gości, mlodych i organizacji wesel nie nie jest napaścią lecz informacja dla innych i jednocześnie dla pana...
jesli zalezy panu na pozyskaniu nowych klientów chyba powinien pan cos zmienić.....
podobnie było w julianie.... własiciele szybko tracą potencjalnych chętnych do zorganizowania tam właśnie wesela(miedzy innymi ja zrezygnowałam widząc podejscie właścicielki do sprawy)...
prosze wyciągnąc stosowne wnioski a nie zacietrzewiać się na forum.... powyższe opinie powinny posłużyc panu jako ankieta do podwyższenia standardu usług w lokalu... ( a za coś takiego pewne firmy ankieterskie drogo sobie liczą ... pan to ma tu za darmochę)...
jak już pan zdązył zauważyć - pewne opinie powtarzają się, jest kilka niezalezych osób, które mówią dokładnie to samo( z własnego doświadczenia) więc coś w tym musi byc... dlaczego nikt nie pisze źle o hotelu park??? nordzie??? innych lokalach??? dlaczego kiedy pojawiają się posty na "nie" innych lokali zawsze ktoś stanie w obronie z konkretnymi argumentami?

?
jerzy - nas nie interesuje historia życia właściciela... nie próbuj zagrań pt."biedny zuczek, tyle się wycioerpiał" bo jest to niespaczne... to jest forum weselne a nie program "wybacz mi".... ciesze się,ze pasuje ci ten hotel na"postoje służbowe"... mówisz o zupełnie innych rzeczach... my tu pijemy do organizacji wesela... a to juz inna bajka