Autor Wątek: Komedia romantyczna Karoliny (Lemmy) i Daniela - sequel  (Przeczytany 42551 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08.09.2007
Odp: Komedia romantyczna Karoliny (Lemmy) i Daniela - sequel
« Odpowiedź #180 dnia: 18 Lipca 2007, 12:21 »
Lemmy no po prostu brak mi słów. Takie cudowne zdjęcia, co ja gadam - przecudowne... :)

Nadrobiłam wszystko jednym tchem, że ślciznie i super to wiesz i nie będę oryginalna :) Ale cudownie!!!!

Nie mogę się napatrzeć i cały czas oglądam :)

Offline Lemmy
  • No one but you, I love like a fool, you're my dream come true!
  • Chuck Norris
  • Karolina i Patysia
  • data ślubu: 30 czerwca 2007
« Odpowiedź #181 dnia: 18 Lipca 2007, 13:33 »
Dzięki dziewczyny :) Może jestem próżna, cóż robić, ale miło mi to słyszeć. Sama czułam się świetnie tak, jak wyglądałam na ślubie. Szkoda, że nie da się moich włosów ot tak na codzień kręcić. Dzisiaj w sklepie długo stałam przy stoisku z wałkami do włosów i zastanawiałam się czy kupić. I w końcu nie kupiłam... A w sumie... urodziny teścia w weekend najbliższy są, mogłabym spróbować poszaleć znowu :D

stolik dla seniorów :hahaha:

A to Aniu wcale nie jest żart :) Tak nazwałam stolik nr 7, przy którym siedzieli seniorzy, nie wszyscy - ci bardziej... hmmm... nie pijący? Babcia moja ze swoją siostrą, która, cóż wiele mówić, jest prawą ręką biskupa, działa w Radio Maryja itd, jej mąż, i jeszcze jedna siostra babci z mężem i babcia Daniela, która z kolei, jak się śmiejemy, jest event managerem na organizowanych przez siebie pielgrzymkach + opiekuje się grobem Matki Boskiej Pacławskiej.
Tylko nieopatrznie umieściliśmy to towarzystwo najbliżej orkiestry ;/ No i im głośno było. A chciałam być taka milutka i dobra i blisko wyjścia i barku samoobsługowego ich posadzić...

Offline Gosia-oosta

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.06.2007
« Odpowiedź #182 dnia: 18 Lipca 2007, 14:01 »
stolik nr 7, przy którym siedzieli seniorzy, nie wszyscy - ci bardziej... hmmm... nie pijący? Babcia moja ze swoją siostrą, która, cóż wiele mówić, jest prawą ręką biskupa, działa w Radio Maryja itd, jej mąż, i jeszcze jedna siostra babci z mężem i babcia Daniela, która z kolei, jak się śmiejemy, jest event managerem na organizowanych przez siebie pielgrzymkach + opiekuje się grobem Matki Boskiej Pacławskiej.
Tylko nieopatrznie umieściliśmy to towarzystwo najbliżej orkiestry ;/ No i im głośno było. A chciałam być taka milutka i dobra i blisko wyjścia i barku samoobsługowego ich posadzić...

hahaha...........zdarza się......nie dogodzisz wszystkim.....

Offline Gemini
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.06.2007
« Odpowiedź #183 dnia: 18 Lipca 2007, 14:41 »
Śliczne, naprawdę śliczne :Wzruszony: :Wzruszony: :Wzruszony:

Offline Lemmy
  • Chuck Norris
  • Karolina i Patysia
« Odpowiedź #184 dnia: 18 Lipca 2007, 17:43 »
stolik nr 7, przy którym siedzieli seniorzy, nie wszyscy - ci bardziej... hmmm... nie pijący? Babcia moja ze swoją siostrą, która, cóż wiele mówić, jest prawą ręką biskupa, działa w Radio Maryja itd, jej mąż, i jeszcze jedna siostra babci z mężem i babcia Daniela, która z kolei, jak się śmiejemy, jest event managerem na organizowanych przez siebie pielgrzymkach + opiekuje się grobem Matki Boskiej Pacławskiej.

hahaha...........zdarza się......nie dogodzisz wszystkim.....

W sumie tak, ale u nas na szczęście obyło się bez jęczeń, narzekań itd. Orkiestra robiła przerwy to raz, a dwa, ta ekipa ze stolika seniorów zwinęła się dość wcześnie, wszyscy bardzo zadowoleni.

Babcia Daniela dłużej siedziała, oooo, kobitka nawet chyba do 3 nad ranem wytrzymała! Została sama przy stoliku, ale nie chciała się z niego ruszać (chcieliśmy ją przesadzić, żeby sama nie była). Stwierdziła, że ze swojego miejsca ma super widok. I delektowała się naszym szczęściem   :blant:

Śliczne, naprawdę śliczne :Wzruszony: :Wzruszony: :Wzruszony:

Dziękuję ;-)

Dzisiaj za wiele już nie powalczę na forum, niedługo mężulek z pracusi wraca. Nie myślcie, że piszę w tajemnicy przed nim, heheheh. Jak jesteśmy razem zajmujemy się sobą. Jeszcze nie zdarzyło się, żebyśmy robili dwie różne rzeczy będąc razem... No, chyba, że jedno jest w wc  :D  :D :D :D :D :D :D :D

Zatem do juterka ;-)

Ale na koniec zamieszczam jedno ze zdjęć wciąż z pokościelnych gratulacji - mój mąż znowu przydeptał mi sukienkę!!!!!!

Offline met

• Młoda Żonka
  • Chuck Norris
  • Amor Vincit Omnia
  • data ślubu: [size=
« Odpowiedź #185 dnia: 18 Lipca 2007, 17:47 »
Oj jaki niegrzeczny Małżonek :D

Offline joannaM
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2008
« Odpowiedź #186 dnia: 18 Lipca 2007, 17:55 »
 :skacza: dobre te zdjecie
On 2011
Ona 2013

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #187 dnia: 18 Lipca 2007, 17:57 »
moją kiecke też mąż mi deptał i coniektórzy goście co doprowadzało do szału!

Offline kuchasia

• Szczęśliwa Pani W.:)
  • Chuck Norris
  • Lenka-Nasz Największy Skarb...
  • data ślubu: 21.04.2007 godz.18.00 Sak
« Odpowiedź #188 dnia: 18 Lipca 2007, 19:29 »
Sliczne foteczki,sliczna Para Mloda po prpstu wszytsko piekne,zycze Wszystkiego co najlepsze aby szczescie milosc i zdrowko Wam dopisywalo:)

Offline Barbart
  • uzależniony
« Odpowiedź #189 dnia: 18 Lipca 2007, 22:36 »
Lemmy Twój mąż to chyba chciał Ci ściągnąć sukienkę :D

Fajowe macie foteczki :brawo:

Offline siva

• Szczęśliwa żonka.
  • uzależniony
  • data ślubu: 08.2007
« Odpowiedź #190 dnia: 18 Lipca 2007, 23:12 »
śliczne .  Barbart chyba ma racje.....

Offline Ania P.

• Dopóki miłość nas dwoje łączy, świat się zaczyna, świat się nie kończy...
  • uzależniony
  • data ślubu: 11.08.2007 :*
« Odpowiedź #191 dnia: 18 Lipca 2007, 23:47 »

Babcia Daniela dłużej siedziała, oooo, kobitka nawet chyba do 3 nad ranem wytrzymała! Została sama przy stoliku, ale nie chciała się z niego ruszać (chcieliśmy ją przesadzić, żeby sama nie była). Stwierdziła, że ze swojego miejsca ma super widok. I delektowała się naszym szczęściem   :blant:

Wyszło co jej w duszy gra. Ten stolik seniorów tak mi się spodobał dlatego, że u mnie też będzie kilka osób w zacnym wieku, a moja babcia to już zupełna rekordzistka-93 lata, ale się wybiera :)

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08.09.2007
« Odpowiedź #192 dnia: 18 Lipca 2007, 23:48 »

Trafna uwaga :)

Offline ewajasz

• entuzjasta
  • data ślubu: 15-09-2007
« Odpowiedź #193 dnia: 19 Lipca 2007, 07:26 »
Karolina zdjęcie z przydepnięciem sukienki superowe :D

Offline Lemmy
  • Chuck Norris
  • Karolina i Patysia
« Odpowiedź #194 dnia: 19 Lipca 2007, 10:33 »

Ooo, a Ty masz superowy nowy awatarek  :brawo_2:

Fajowe macie foteczki :brawo:

Hehehe, nie powiem nie :) Chociaż podobałam mu się w sukience  :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha:
Przydeptywał ją nie raz. Ja tyż ;D
Ciekawa jestem jak dół sukni wyglądał po weselu. Nawet nie widziałam. Przyszłam do naszego pokoju hotelowego, zdarłam ją z siebie, a rano mąż z tatą zapakowali do auta i tata przywiózł do domu. Nawet nie wiem, gdzie powiesił  ???

Oj dziewczyny, muszę wymyślić prezent urodzinowy dla teścia, najpóźniej muszę kupić go jutro. Daniel obiecuje, że wymyśli i ciągle zapomina, albo nie ma czasu. Wcześniej chcieliśmy rodzicom D. sprezentować psa, ale ostatnio dziadek (mieszkają z dziadkiem) się zrobił bardzo zgryźliwy i złośliwy, plącze się po domu i akurat mu przeszkadza każdy okruszek na dywanie, czy 1cm kwadratowy kurzu gdzieś tam i boimy się, że pies pogorszył by sytuację z dziadkiem. Na dwoje babka wróżyła... No, ale to poważny zakup.
A jeśli chodzi o inne prezenty to niestety, ani jakiejś pięknej flaszki nie kupię, bo on nie pije (jedynie wino w moim towarzystwie, tylko i wyłącznie ;D ), nie wiem, jaka książka mu odpowiadałaby, filmów nie ogląda, muzyki nie słucha. Naprawdę jestem w kropce. Dostał już ode mnie i zdjęcia w ramkach i obraz. Nie chcę się powtarzać. A jak jego zapytam się odpowiedź będzie jedna 'wnuka'.
Chociaż... może są jakieś poradniki dla dziadków na wesoło ... Muszę sprawdzić ;D

Babcia Daniela dłużej siedziała, oooo, kobitka nawet chyba do 3 nad ranem wytrzymała! Została sama przy stoliku, ale nie chciała się z niego ruszać (chcieliśmy ją przesadzić, żeby sama nie była). Stwierdziła, że ze swojego miejsca ma super widok. I delektowała się naszym szczęściem   :blant:

Wyszło co jej w duszy gra. Ten stolik seniorów tak mi się spodobał dlatego, że u mnie też będzie kilka osób w zacnym wieku, a moja babcia to już zupełna rekordzistka-93 lata, ale się wybiera :)

I dobrze, że się wybiera! Do niedawna na wszystkich imprezach był brat mojego dziadka, 86-letni dziadziuś, po 4 latach w Auschwitz. Pił i bawił się najlepiej ze wszystkich. Niestety na wesele nie dał rady przyjechać. Ale różnie to z tymi starymi bywa. W każdym razie wiem, że są ludzie w wieku bardzo podeszłym pogodni, weseli i chętni do wszelkich wyjazdów. A niektórzy stają się kąśliwi i zgryźliwi, użalają się nad swoim wiekiem itd. Super, że masz taką babcię!!!!!!
Ja osobiście jestem za rozsadzaniem gości. Można ich w jakieś grupy wiekowe poukładać, typem człowieka itd. Ja tak zrobiłam, rodzina i znajomi byli bardzo przemieszani i wszyscy bawili się świetnie. Prawdopodobnie nawiązał się jeden romans ;-) I kilka przyjaźni między członkami mojej rodziny i Daniela. To super. Inaczej ci ludzie siadaliby gdzie znajdą 2-4 wolne miejsca i o godzinie 1 w nocy byliby kompletnie znudzeni sobą. Dodam jeszcze, że były 4 dziewczyny tzw. singielki, z których 3 bały się, że będą siedzieć same, bo przyjdą same i nie będzie się z kim bawić. Oczywiście usadziłam je obok siebie. I zgadnijcie, kto najbardziej szalał? Mam je na prawie każdym zdjęciu z wesela ;D

Offline ewajasz

• entuzjasta
« Odpowiedź #195 dnia: 19 Lipca 2007, 10:56 »

Ooo, a Ty masz superowy nowy awatarek  :brawo_2:

a dziękuję bardzo :D

a z tymi prezentami to faktycznie ciężki wybór jest.... ;)

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
  • data ślubu: 2.8.2008
« Odpowiedź #196 dnia: 19 Lipca 2007, 11:41 »
Wybór ciężki, ale może piesek właśnie zajął by dziadka, może ten dlatego tak marudzi, bo mu zajęcia brak :?: Zależy czy lubi psy. A wiecie czy dla solenizanta taki prezent nie będzie problemem :?:

Zawsze można kupić jakiś śmieszny poradnik + dobre winko do tego do kompletu, które razem sobie wypijecie  ;)

Offline Lemmy
  • Chuck Norris
  • Karolina i Patysia
« Odpowiedź #197 dnia: 19 Lipca 2007, 11:52 »
. A wiecie czy dla solenizanta taki prezent nie będzie problemem :?:

Zawsze można kupić jakiś śmieszny poradnik + dobre winko do tego do kompletu, które razem sobie wypijecie  ;)

Nie, pies nie byłby problemem ani dla taty Daniela, ani dla mamy. Wiemy to, bo delikatnie rozmawialiśmy na ten temat (tak, żeby oni spisku naszego psowego nie wyczuli). I brat Daniela też się wywiadywał. Oni marzyli o psie nie raz nie dwa, ale ciężko było przez lata. Teraz mają luźniej w mieszkaniu. Zbawienne byłoby jeszcze to, że mieliby czym się zająć. Oni nie mają zainteresowań i popołudniami albo siedzą i zastanawiają się, czy mogą znowu do nas zadzwonić, albo jadą na działkę.
A i pies miałby super - zawsze ktoś jest w domu, miałby naprawdę kochających właścicieli, długie spacery nad rzeką. Moi teściowie są do tego bardzo ciepli, przyjaźni. Kiedy jedziemy do nich z naszą psicą, Lira ma jak w niebie. Kanapę, jest rozpieszczana, a rodzice się biją, kto z nią pójdzie na spacer. Wiadomo, że na codzień to powszednieje, ale znowu bez przesady :)

Dzisiaj wieczorem z Danielem pojedziemy do centrum handlowego, cosik znajdziemy. Właśnie go namówiłam na taką przechadzkę.
Może za bardzo dramatyzuję, ale ja jestem taka, że zawsze wsyzstkim muszę z byle okazji prezentów nakupować :D

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
  • data ślubu: 2.8.2008
« Odpowiedź #198 dnia: 19 Lipca 2007, 12:14 »
Skoro tak to wygląda to ja bym się zdecydowała im sprezentować pieska.

Offline Lemmy
  • Chuck Norris
  • Karolina i Patysia
« Odpowiedź #199 dnia: 19 Lipca 2007, 15:03 »
Zobaczymy jeszcze, jak to wyjdzie. Dzisiaj pójdziemy z Danielem do centrum, pogadamy i coś wymyślimy. Ja jestem też za psem, ale jeśli przeze mnie dziadek miałby komuś non stop glęgolić i zatruwać życie... Echhhhh.

Zabrałam się właśnie za spisywanie zdjęć, które chcemy sobie odbić. Plus oczywiście dla gości, babć, rodziców. \już mi 2 godziny to zajęło, a jeszcze kilkaset do przeglądu!
Małą zatem przerwę sobie zrobię i Wam kolejne fociaki wkleję ;-)

Przyznam, że już się pogubiłam - nie wiem, co wkleiłam, a czego nie...

Tu cioteczka jedna:

(i ja oczywiście)

Mama kumpelaszki też się pokazała - bardzo mi miło:

I kolega Daniela z dziewczyną:

Tu Anetka - bardzo ważna w naszym życiu osoba, dzięki niej ja i Daniel się znamy! Aneta oczywiście w towarzystwie swojego przyszłego męża ;-) Whooops, właśnie sobie uświadomiłam, że w tym całym zamieszaniu zapomniałam przyjrzeć się jej pierścionkowi zaręczynowemu  :o

(Na tym ostatnim zdjęciu, błagam, popatrzcie na minę wujka mojego, chrzestnego zresztą - z tyłu, po mojej prawej w okularach... popłakałam się ze śmiechu!)

:skacza: :skacza: :skacza:

Tu z przyjaciółką Dominiką:

I z koleżnką z liceum, która tydzień wcześniej brała ślub w tym samym kościółku:

Kumpelaszka - po weselu mama powiedziała mi, że Iza jest w ciąży! A ja jeszcze nie zadzwoniłam z gratulacjami...  :mdleje: :mdleje:

Sąsiedzi:

Przeróżni znajomi:

I ja... chyba zmęczona gratulacjami... A najbardziej to cierpiałam na ból policzków od uśmiechania się ;D

Offline .monia.

• * * * * *
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #200 dnia: 19 Lipca 2007, 15:36 »
Wyglądałaś oszałamiająco :szczeka:

Offline Lemmy
  • Chuck Norris
  • Karolina i Patysia
« Odpowiedź #201 dnia: 19 Lipca 2007, 15:40 »
Wyglądałaś oszałamiająco :szczeka:

;-)

Dzięki Monia ;-) Ty też!!!!!!

Offline met

• Młoda Żonka
  • Chuck Norris
  • Amor Vincit Omnia
« Odpowiedź #202 dnia: 19 Lipca 2007, 16:13 »
Ślicznie, ślicznie!

Zapomniałabym - Twoja siostra (świadkowa) miała cudowny bukiet.
Zaczynam się nad takim powaznie zastanawiać dla mojej Gosi :drapanie:

Offline Lemmy
  • Chuck Norris
  • Karolina i Patysia
« Odpowiedź #203 dnia: 19 Lipca 2007, 16:19 »
Met ;-)

Moja siostra trzymała mój bukiet (ten z róż), a potem bukiet, który dostałam od kumpeli. Był naprawdę piękny. Prościutki, elegancki, śliczny, pachnący i trzymał się 2,5 tygodnia :)

Offline met

• Młoda Żonka
  • Chuck Norris
  • Amor Vincit Omnia
« Odpowiedź #204 dnia: 19 Lipca 2007, 16:33 »
No właśnie chodzi mi o ten dłuuugi z margaretek :D

Offline Lemmy
  • Chuck Norris
  • Karolina i Patysia
« Odpowiedź #205 dnia: 19 Lipca 2007, 17:08 »
No właśnie chodzi mi o ten dłuuugi z margaretek :D

Bardzo ładny!
Kwiaty owinięte były w zielony materiał z białymi perełkami. Śliczny!!!!!!

Offline Lemmy
  • Chuck Norris
  • Karolina i Patysia
« Odpowiedź #206 dnia: 20 Lipca 2007, 10:32 »
Nie wiem, jak u Was, ale mi forum chodzi dzisiaj fatalnie  :-\

Tak jakby ciągiem dalszym gratulacji jest kilka minutek, które poświęciliśmy na zrobienie sobie zdjęć z rodzicami i chwilę postaliśmy pod kościołem, dając czas i turystom na pooglądanie nas - dziwnych okazów, i naszym gościom na dojście do hotelu.

Tu brat Daniela (mój szwagier ;D ), mój tata, moja mama, ja, mężulek, jego mama, moja siostra oddzielona od swojego chłopaka świadkiem. Oczywiście się śmiejemy (bo jakżeby inaczej), że chłopak siostry stanął tak, byśmy mogli go obciąć w razie ich rozstania  :D

I odjazd do hotelu:

A tu reklama alfaromeo - ze sloganem reklamowym na kościele  ;D ;D ;D ;D

No. I to z grubsza wszystko jeśli chodzi o wątek ślubny tej opowieści. Przed nami wesele!  :pijaki: :pijaki:

Offline met

• Młoda Żonka
  • Chuck Norris
  • Amor Vincit Omnia
« Odpowiedź #207 dnia: 20 Lipca 2007, 11:05 »
Czeeekam niecierpliwie :D

Offline ewajasz

• entuzjasta
« Odpowiedź #208 dnia: 20 Lipca 2007, 11:15 »
Karola forum strasznie wolno chodzi!!!!!

A Ty super wyglądałaś :D

Offline Lemmy
  • Chuck Norris
  • Karolina i Patysia
« Odpowiedź #209 dnia: 20 Lipca 2007, 11:26 »
Czeeekam niecierpliwie :D

Będzie jeszcze będzie ;-)
Nie wiem, czy dzisiaj się wyrobię, jak nie, to po weekendzie na pewno!!!!!

Karola forum strasznie wolno chodzi!!!!!

A Ty super wyglądałaś :D

Ufff, już bałam się, że to mój komp się zepsuł!

dzięki za komplemencik. Już niedługo Ciebie zobaczę w ślubnej kreacji, nie mogę się doczekać!