a może są dwa zespoły o tej samej nazwie?. . .

pewnie , nic nie zaszkodzi , żeby zadzwonić i umówić się na posłuchanie. . . a nóż mnie zaskoczą

Widzę , że jestes on-line
zibi i w związku z tym mam pytanko odnośnie PRESTO , bo maja mnóstwo pozytywnych opinii , w ile osób grają?
Napisane: Lipiec 02, 2007, 17:16:34
szukam i szukam i buszuję w necie. . . . i faktycznie
zibi , przyznaje ci rację , co to zespołu warto . Pomyliłam pliki z jakims innym zespołem , bo troche tego juz dzisiaj naściągałam . Nagrania na stronie prezentuja się całkiem całkiem i miło się słucha. Podtrzymam jednak zdanie na temat grania na żywo , nie twierdze , że wogóle nie zdarza im się czegoś zagrać totalnie na żywca , ale sądzę , że raczej nie możliwe jest , żeby dwa zespoły brzmiały tak samo. Już tłumaczę o co chodzi. . .
zespół ma na stonie kawałek pod tytułem
Yes , sir i can boogie , ten sam kawałek wykonuje tez zespół A-TRE ( tez mają to na stronie) , różnica tkwi jedynie w wokalu , bo inne panie to śpiewają , a cała reszta jest identyczna. Mało tego , pisałam wcześniej że bywam na karaoke i pamiętam dokładnie , że kiedyś jedna ze znajomych śpiewała ta piosenkę i miała identyczny podkład. Podobne uwagi mam też na temat innych utworów z demo. . . . . ale to właściwie nieważne. Zespół brzmi świetnie , przede wszystkim podobaja mi się głosy i może faktycznie warto

A co do grania na żywo , to coś czuję , że mam chyba za wysokie wymagania i może faktycznie bezpieczniej jest wziąć kogoś kto wspiera się elektroniką i nie będę narażona na niestrojące instrumenty :)a "niestety" Bozia nie pożałowała mi słuchu , więc po co miałabym się denerwować

W kazdym razie dziękuję za rady i czekam na dalsze propozycje , a w międzyczasie spróbuję się skontaktować z Warto