Marta, a Ty będziesz rodziła w Krakowie czy u rodziców, bo nie doczytałam
w Krakowie

- kapcie
- szlafrok
- majtki poporodowe - siateczkowe (szt 5 - pewnie za dużo, ale m-sca dużo nie zajmują)
- podkłady higieniczne -zapakowana 1 paka 10szt (2 pozostałe w domu, mężuś będzie donosił - bo inaczej pól torby zajmą)
- 1 paka podpasek - a nóż się przydadzą
- mydło - nieperfumowane, najprostsze , hipoalergiczne -zeby nie podrażniac się
- Tantum Rossa - 4 saszetki - jak cos będą dowożone
- pasta i szczotka do zebów
- ręcznik duży, ręcznik mały
Brakuje: skarpetek - chce kupić takie małe stopki, klapków pod prysznic (zapomniałam zabrać od rodziców), a no i jeszcze wymagaja kubka, sztućców, wody

Ew. szampon i suszarka ale to sis doniesie na chwile i zabierze..o ile będe w nastroju i będę miala siły
Dla Maksia:- paczka pampersów New Baby (chyba 38szt)
- 3x pajacyk
- 3x body
- 3x kaftanik
- 2 czapeczki
- rożek
- chusteczki do wycierania pupci
- Sudocrem
W domu przygotowane: kolejne 3 komplety (spiochy, body, kaftan) - jeśli trzeba będzie męzuś przyniesie (wydzielone, żeby mu się nie pomyliło); puder, płyn do mycia (ewentualnie, a jak nie to poczekaja na Maksia w domu - z tego co wiem to akurat w tym szpitalu oni kapią dzieciaczki)
Nie ma jeszcze zapakowanych 3-4 pieluszek tetrowych - wymagają w szpitalu - bo susza się dopiero

i stroju na wyjście… to będzie przygotowane w domu i mąz przywiezie razem z fotelikiem i kocykiem… ( body, kaftan, pajac, na to wdzianko taki sweterek, porteczki i na to prosiaczkowy kombinezonik

)

To jest stan na dzień dziejszy
Chyba ze o czymś zapomniałam

aaaa..jakis kremik dla mnie..bo uschne jak sie nie nawilże

heheheh