Ty jesz jakies leki, poza witaminami??

jak mnie mocno brzuch boli to biorę nospę, ale szczerze mówiąc nie miałam jakichś specjalnie silnych bóli, więc leki są zbędne
No to u mnie jest inaczej, bo wczoraj na spacerku (mniej więcej przez godzinę) miałam 3 skurcze takie podchodzące pod minutę nawet!!! Wróciliśmy do domu, Irek biedny przerażony zrobił mi herbatkę, ja się położyłam i było ok. Potem jeszcze wieczorem miałam dwa kolejne już słabsze.
Oluś nie takie zbędne - bo ja niemal od początku, chyba od 20tc jestem nimi szprycowana - w duzej mierze zeby zapobiec a nie "leczyć"

ja wiem, ze w Uk jest inny system i ... i w sumie juz zblizamy sie do końca...

Kochana mysle, ze to moga byc skurcze przepowiadające ktore juz teraz mogą nas trapić... poki nie sa regularne i czeste..to jest chyba dobrze...
U nas, tzn moja pani doktor ma system ze daje te leki antyskurczowe (z czasem czuje sie skurcze, ale pewnie nei tka bardzo jak bez nich) i po 36 tc kaze je odstawic - bo wtedy nalezy zaczac juz odbierac normalne bodźce z organizmu...

ja tlyko na moment, bo dzis jakis dzien pod tytułem leń
poza wizyta w Ikei, OBI! 

-
dziś równe 3 miesiące od naszego ślubu 
Marciu, jak to mozklliwe, ze się nie spotkałyśmy?

My też byliśmy tam z Meżusiem wczoraj 
A w jakim celu Wy odwiedziliście te przybytki
?
buziaczunie i miłego dzionka
Gosiu 
my nic powaznego w tych m-schac nie kombinowalismy..szukalismy w Obi póleczek do łazienki - bo męzus zrobił szafe - a w OBi przycinaja na miare

i roletke i takie tam bajery

a w Ikei mielismy zlecenie od teściowej na jakies szklanice, sobei kupialm gruba, twarda poduchę

i jakies poerdołki - jak zawsze w Ikei