Ja również muszę zrównoważyć te niepochlebne opinie. Od ponad pół roku robię w Lorenie paznokcie - na początku żel na formie, a teraz tipsy i zawsze, zle to zawsze byłam zadowolona. Pani Monika świetnie robi pazurki, zawsze stara się (ekhm) dogodzić klientce, a wierzcie mi, czasem wydziwiam. Wzorki, kolorki, kształt paznokci - dla niej to żaden problem. Niestety nie mogę tego samego powiedzieć o drugiej pani, która tam pracuje, też na M. Stanowczo odradzam, moje skórki po jej zabiegach błagały o bandaż, a pani tylko wzruszała ramionami, że "mam delikatne palce" :] Jakoś u Pani Moniki moje palce są normalnej wrażliwości. . .
Oprócz paznokci robiłam w Lorenie jeszcze parafinę na ręce, depilację woskiem i hennę na rzęsy - zero zastreżeń, wręcz pełnia zadowolenia

A dodatkowym plusem niech będzie promocja - za każde 30 zł dostaję "lorenkę". Za 10 lorenek otrzymuję rabat 50 zł - chyba opłacalny biznes?

PS. oświadczam, że nie jestem pracownikiem "Loreny", nikt z mojej rodziny nie jest, nie mam tam udziałów, ani żadnego interesu w prawieniu komplementów tej firmie