Autor Wątek: IMPERIUM URODY LORENA  (Przeczytany 28514 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ella1983
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 12.06.2010
Odp: IMPERIUM URODY LORENA
« Odpowiedź #30 dnia: 2 Kwietnia 2009, 00:01 »
robię tam tipsy i jest ok, to chyba rzecz gustu, a robiłam juz w różnych salonach
robię tam tipsy i jest ok, chyba to rzecz gustu

Offline frezyjka81

• entuzjasta
  • Uwierzyć w Anioły nawet gdy ich skrzydła są czarne
  • data ślubu: 10.10.2009
« Odpowiedź #31 dnia: 5 Kwietnia 2009, 16:03 »
Hej! Jestem zdziwiona - negatywnymi opiniami o tym salonie, niedawno za namową koleżanek z pracy - byłam tam, co prawda nie robiłam tipsów ale byłam na pedicure i  po raz pierwszy w życiu na mikrodermabrazji. Panie były miłe, przy zabiegu wytłumaczono mi co się będzie działo po kolei, że na drugi dzień mogę mieć zaczerwienienia i lekkie pieczenie itd.  Po zabiegu - miałam delikatniejszą skórę, a teraz - minęły dwa tygodnie - wyglądam lepiej. Pedicure z malowaniem paznokci - też ok. Nie jest to może salon luksusowy ale ceny bardzo atrakcyjne i uważam, że warto tam wrócić. Pozdrawiam.

JoanMo
  • Gość
« Odpowiedź #32 dnia: 6 Kwietnia 2009, 14:10 »
Ja również muszę zrównoważyć te niepochlebne opinie.  Od ponad pół roku robię w Lorenie paznokcie - na początku żel na formie, a teraz tipsy i zawsze, zle to zawsze byłam zadowolona.  Pani Monika świetnie robi pazurki, zawsze stara się (ekhm) dogodzić klientce, a wierzcie mi, czasem wydziwiam.  Wzorki, kolorki, kształt paznokci - dla niej to żaden problem.  Niestety nie mogę tego samego powiedzieć o drugiej pani, która tam pracuje, też na M.  Stanowczo odradzam, moje skórki po jej zabiegach błagały o bandaż, a pani tylko wzruszała ramionami, że "mam delikatne palce" :] Jakoś u Pani Moniki moje palce są normalnej wrażliwości. . .

Oprócz paznokci robiłam w Lorenie jeszcze parafinę na ręce, depilację woskiem i hennę na rzęsy - zero zastreżeń, wręcz pełnia zadowolenia :)

A dodatkowym plusem niech będzie promocja - za każde 30 zł dostaję "lorenkę".  Za 10 lorenek otrzymuję rabat 50 zł - chyba opłacalny biznes? :D

PS.  oświadczam, że nie jestem pracownikiem "Loreny", nikt z mojej rodziny nie jest, nie mam tam udziałów, ani żadnego interesu w prawieniu komplementów tej firmie  ::)

Offline baśka81
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #33 dnia: 8 Kwietnia 2009, 17:32 »
ojej, czy myślimy o tej samej Lorenie ?!  Moje tipsy są w porządku,   nigdy mi nie odpadły,  jezeli chodzi o wzorek to wiem że musze Pani M.  powiedzieć, bo mamy inne gusta, ale jak jej wytłumaczę to super.  No i sympatyczna atmosfera można porozmawiać.

Offline magda:)
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 25.08.2007
« Odpowiedź #34 dnia: 14 Kwietnia 2009, 10:08 »
Witam wszystkich:)

Widzę, że opinie na temat salonu są skrajnie różne.

Moje doświadczenia jednak są bardzo miłe.  Po raz pierwszy byłam w tym salonie ponad rok temu.  Robiłam wówczas pedicure, potem tipsy.  Byłam bardzo zadowolona.  Jedynym minusem tego salonu jest po pierwsze ścisk ( w jednym pomieszczeniu robione są tipsy i pedicure), po drugie tzw: "plotkowanie" pracownic.  Nie podoba mi się to, że klientki słyszą jak dziewczyny rozmawiają o tzw "upychaniu klientek" tzn.  przerzucaniu z jednej godziny na inną itd.

Jeżeli miałabym kogoś polecić to ładnie robi paznokcie Magda.  Specyficzna dziewczyna ale paznokcie robi dokładnie.

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
« Odpowiedź #35 dnia: 14 Kwietnia 2009, 12:33 »
magda... to przypadek  ,ze imie   tej "specyficznej magdy" zbiezne  jest z twoim nickiem ???

a przypadkiem jest to, że  logujesz się i od razu trafiasz do tematu o studiu?? klasyczna panna młoda oblatuje najpierw foty z kiecami,  wiązankami, fryzami i  tapetami..  ::)
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
« Odpowiedź #36 dnia: 14 Kwietnia 2009, 12:50 »
cos w tym jest :)

mam ochote przedłuzyc tam rzesy, cena zachecajaca ale po doswiadczeniach mam lekkiego stracha
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
« Odpowiedź #37 dnia: 14 Kwietnia 2009, 13:10 »
sama mam zakusy na  przedłuzenie i zageszczenie.. tak na lato :) na allegro widziałam  ogłoszenia  ze szczecina
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
« Odpowiedź #38 dnia: 21 Kwietnia 2009, 13:40 »
Cytat: kia25 link=topic=7473. msg850279#msg850279 date=1236679507
Hej Dziewczyny, ja też miałam wielką nieprzyjemność skorzystać z usług tego wątpliwego IMPERIUM URODY.   Byłam na opalaniu natryskowym - mówię wam MASAKRA!!!! zaprowadzono mnie do małego pomieszczenia z prysznicem takim malutkim i tam wykonywano "malowanie" ale przegięciem totalnym było, że w tym malutkim pokoiku stała wielka maszyna do vacum i praktycznie nie było jak się poruszyć.   Jakby tego było mało to musiałam na swoją kolej czekać 30 minut dłużej ( niby nic - ale jeśli ktoś ma bilet parkingowy to może się troszkę wkurzyć) a odstępy pomiędzy malowaniem trwały około 25-30 min, gdzie jak doczytałam się później wystarczy 10-15 minut.   Tak więc stałam tam goła w towarzystwie vacum i obiecałam sobie, że moja noga tam nigdy nie postanie.   Nie wiem jak wy - ale ja przestrzegam każdego kto się tam wybiera.  

. . heheheheh. . .  IMPERIUM - chyba NIEPROFESJONALIZMU!!. . . . mnie spotkała taka sama "przyjemność".  Wręcz identyczna!! Małe pomieszczenie z prysznicem, obok Vacu. . . ja na golasa (no ok- w majteczkach jednorazówkach) trzęsąca się z zimna, suszenie ciała po "opalaniu" - suszarką do włosów.
A opalenizna. . hmmm. . . no cóż - jedynie na paznokciach na stopach!!Nie! i jeszcze raz nie!!

Dziewczyny - jak będziecie wiedziały gdzie i za ile przedłużają rzęsy. . to proszę o namiary!! Do Lorena raczej nie pójdę!! ;D

Offline Aleksandra-:)
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 26,07,2008
« Odpowiedź #39 dnia: 27 Kwietnia 2009, 20:19 »
Witam, ja muszę powiedzieć że pomimo tego ścisku i zamieszania pomiędzy klientkami jestem zadowolona z usług, niestety salon jest zbyt mały lub za dużo pracowników!! Robię też tam Paznokcie u jednej z Pań -Magda. K (Brunetka, ponieważ Są dwie panie o tym samym imieniu) i szczerze mówiąc nie narzekam, zawsze mam zrobione dokładnie i tak jak chcę, pani Madzia ostatnio mówiła że poszerza swój zakres w zdobnictwie i myślę że na pewno będzie więcej zadowolonych klientek :) Również Polecam panią Marzenkę:) Obydwie panie są na prawdę świetne:) jednak zostanę przy jednej i nie zamierzam zmieniać manicurzystki! i na prawde polecam wcześniej ponoć były inne dziewczyny więc możliwe że to tamte tak paskudziły;D

Oczywiście inne panie też są miłe ale jednak nie wszystkie potrafią dobrze i zgrabnie wykonywać swoją pracę. . . może kwestia wprawy!! nie Polecam Pani Magdy Manicurzystki (blondynki) ordynarna dziewczyna i nie zbyt miło sie słucha jej nie na miejscu słów:/

Jeżeli chodzi o kosmetykę!! wszystko nawet ok ale te Vacu w tym prysznicu to porażka!! jedynie co mogę narzekać to na to że w zimę jest strasznie zimno w gabinetach a na recepcji brak organizacji co do zapisów. . . niestety nieraz długo się czeka mimo swojej kolejki:/
Magę też ponarzekać na zachowanie kosmetyczek, często się kłócą i sprzeczają przy klientkach to jest wielki MINUS!! Nie podoba mi się zachowanie szefowej co do pracowników byłam tam wiele razy i nie raz słyszałam jak ustawia te dziewczyny przy klientkach masakra!!!

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
« Odpowiedź #40 dnia: 27 Kwietnia 2009, 21:20 »
uuu nie ma nic gorszego niż kłotnia przy klientkach ! To jest brak szacunku dla nich ! Moze za duzo babeczek w jednym miejscu  ;D No i to jechanie przez szefową dziewczyn .Poprostu pokazuje kim tam jest i jaką ma władze . Co prawda nie byłam tam nigdy ale z Twojego opisu Aleksandra mozna tak wywynioskowac ;/

Ja kiedys u fryzjera (ale nie tam ) byłam swiadkiem kłotni fryzjera ze swoja żona , pomimo uciszania jej przez niego dalej na niego naskakiwała...tak mi było głupio ze przestałam tam chodzic  :P
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline Anjuschka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 15.05.2010
« Odpowiedź #41 dnia: 27 Kwietnia 2009, 21:24 »
A ja nie wiem co sądzić o poście Aleksandry - bo pierwszy post i w tym wątku. Do tego Aleksandra ma swojego maila zaczynającego się na madzia...@ więc wyglądać to może na reklamę Pani Magdy manicurzystki.
Chociaż całość napisana jakby od serca, bo i negatywy i pozytywy.

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #42 dnia: 27 Kwietnia 2009, 21:40 »
hahaha mamy wygraną hahaha

Pani Magdo ile Pani kasuje za tipsy ? A ile za rzesy ? A moze sam manicure sobei zrobie ?Bardzo mnie to ciekawi :)

Za duzo ogłoszeń dała Pani na necie ,wiec dojscie kim Pani jest było banalnie proste !

...Ciekawe czy koleżanki z pracy wiedzą jaka Pani jest szczera i miła w stosunku do nich :) No ale napewno wejdą i sobie poczytają :)

To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
« Odpowiedź #43 dnia: 27 Kwietnia 2009, 22:07 »
Dziewczyny w tym wątku jest pełno postów userek, kótre chyba dla niepoznaki napisały kilka postów w innych wątkach, po czym napisały tu pochelbną opinię o salonie i od tej pory nie pokazały się na forum...
Wystarczy sobie profile prześledzić...
niby nic, co nadawało by się do wywalenia, wymoderowania czy zbanowania...ale ja sobie ten proceder śledzę od jakiegoś czasu...

Wygląda to tak jakby ktoś z salonu prosił o takie wejścia na forum...

Rozumiem, że właścicielka chce sobie podreperować nadszarpniętą opinię, zadziałała u dministratorów o zmianę tytułu wątku, ale dalsze działania wg mnie wcale tej opinii nie poprawiają...

"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #44 dnia: 27 Kwietnia 2009, 22:14 »
a ja jestem zawiedziona ze nazwe watku zmieniono, mozliwe ze wlascicielka poczula sie urazona ale w koncu to nasze opinie i doswiadczenia z tym salonem

całkiem nowa JA

JoanMo
  • Gość
« Odpowiedź #45 dnia: 27 Kwietnia 2009, 22:24 »
Ok, ja rozumiem krytykę, rozumiem pochwały, ale po co zaraz teorie spiskowe? Ja nie jestem reklamową userką, jedynie potwierdzam moje poprzednie słowa: uważam, że Lorena jest ok. Oprócz jednego epizodu, z Magdą blondynką, od kilku miesiecy nie byłam niezadowolona z usług wykonywanych w tym salonie. Że trochę ścisk? No i cóż począć, trzeba chodzić na późniejsze godziny, tak jak ja i korzystać z gabinetu sam na sam z manikiurzystką ;) Oprócz paznokci, moje brwi też nie narzekają, ani stopy, ani żadna inna część ciała, która była pilęgnowana ;) Nie ma co demonizować, to że raz trafiło się na kiepską kosmetyczkę, czy na zły humorek szefowej, nie trzeba od razu obsmarowywać całej kadry.
« Ostatnia zmiana: 27 Kwietnia 2009, 22:26 wysłana przez JoanMo »

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #46 dnia: 27 Kwietnia 2009, 22:31 »
spokojnie...akurat nie Ciebie mam na myśli...

mam nadzieję, że chociaż kilka z tych opinii jest prawdziwych, bo chyba sama się tam wybiorę...właściwie mam kilka rzeczy do zrobienia...
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #47 dnia: 27 Kwietnia 2009, 23:27 »
He he to jest dobre na tym forum:) wcześniej jakaś osoba została oskarżona o konkurencje;D ale ubaw jak czytam te posty;D Szczerze to uważam że jeżeli te forum-tematyka salonu jest poruszona to po co zagłębiać sie w życie pracowników, tak na prawdę nie jedna pewnie dziewczyna ma ogłoszenia i niezbyt mnie to obchodzi. . . na szczęście ja nie mam problemów takich w pracy;D he he Słonko tak w ogólę to chyba pomyliły ci się nicki bo ja mam w moich danych innego maila;) trzeba pierw dobrze zobaczyć a potem do kogoś odnosić się z postami.  Pozdrawiam:)

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #48 dnia: 27 Kwietnia 2009, 23:47 »
A tak w ogóle był post co do rzęs to polecam panią Asię w Lorenie ona na prawdę świetnie je robi, bo miałam robione i byłam zadowolona wszystko się ładnie trzymało, wcześniej robiłam w innym salonie "Cosmedica" i tak na prawdę szybko mi odpadły:/ a na dodatek drogo, chciałam iść z reklamacją ale stwierdziłam że lepiej pewnie i tak nie zrobią!!
hehehe

Offline Anjuschka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 15.05.2010
« Odpowiedź #49 dnia: 28 Kwietnia 2009, 08:10 »
Aleksandra, mogę sobie głowę uciąć, że mail był madzia...@, nie trudno jest go zmienić - wszak sama kiedyś zmieniałam swój e-mail.

My tylko uświadomiłyśmy dziewczyny, na które posty warto zwrócić uwagę i zastanowić się nad ich szczerością wypowiedzi. Wiem, że dużo postów z tego wątku jest pisane na prośbę czy też polecenie kogoś z Loreny.
Dlatego tak mnie bawi śledzenie ciekawych userów :)

Offline Adiana

• Agnieszka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 14.06.2008
« Odpowiedź #50 dnia: 28 Kwietnia 2009, 10:08 »
Aleksandra słonko, wczoraj zaraz po Twoim poście też zajrzałam w Twój profil i miałaś tam jak wół wpisanego innego maila

niż masz teraz, musiałaś zmienić zaraz po tym jak to zostało wyciągnięte do tematu. Sama się zastanawiałam czemu masz w nicku

Aleksandra skoro nazywasz się Magda...teraz już wiem.

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08.09.2007
« Odpowiedź #51 dnia: 28 Kwietnia 2009, 11:40 »
No właśnie mi też się nie podoba, że zmieniono tytuł wątku... wszak ktoś go założył z konkretnego powodu... Jeśli tak działamy, to bardzo dużo wątków na tym forum trzeba by było pozmieniać, a tego się nie robi. Więc dlaczego konkretnie ten?

Po drugie: jeżeli ktoś sam pracuje w tym salonie i wchodzi na forum i zachwala je i na zmianę komentuje swoje koleżanki... To bardzo nieładnie z Twojej strony...

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #52 dnia: 28 Kwietnia 2009, 15:03 »
nowa nazwa wątku niech sobie będzie...nie bije po oczach, a niektórych pewnie biła...
nie kojarzy się pejoratywnie
z resztą patrząc obiektywnie, to każdy ma prawo do zmiany na lepsze...trzeba mieć wiarę w ludzi...

Wczoraj obejrzałam sobie listę ich usług i zastanawiałm się na co bym się wybrała...i wyszło mi, że najszybciej na paznokcie...
Niestety niepochlebne opinie zrobiły swoje...bardziej ingerencyjnych zabiegów się po prostu boję...
— Richard M. Devos

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #53 dnia: 28 Kwietnia 2009, 15:16 »
śmieszne, ja od samego poczatku mam wszystko tak jak było, nie znam ludzi któży tam pracują więc nie mam powodu wystawiać fałszywych opinii to nie mój salon więc co mnie obchodzi kto jak pracuje itd, ja korzystam tam z kilka zabiegów ale jak tak dalej będzie jak jest teraz to na pewno zmienię salon bo jest dużo gabinetów kosmetycznych w szczecinie i mają normalne warunki na przyjęcie klienta. . . więc skoro już temat jest IMPERIUM URODY LORENA a nie pracownicy salony!! to może należało by się skupić nad tym a nie zarzucać komuś bez winnie czyjeś zasługi!!
Rozumiem panie po prostu boją się chyba że ktoś przeczyta opinię wystawioną na ten salon i myślą że wszyscy to pracownicy. . . po to jest takie forum tematyczne by wyrażać takie opinie i każdy ma do tego prawo. . . bez względu kim jest.

P. S Nazywam sie Aleksandra.  W.  można mnie znaleźć na NK więc bez problemu mogę pokazać profil, bo nie mam nic do ukrycia:)

ortograf
« Ostatnia zmiana: 28 Kwietnia 2009, 22:38 wysłana przez monia »

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #54 dnia: 28 Kwietnia 2009, 19:21 »
Aleksandro nie tłumacz sie bezsensownie bo sama jeszcze bardziej się wkopujesz ! To jest dziecinne !

Zanim meilik został zmieniony z tego madzia-1-9-8-8...  na ten obecny zrobiłam mały myk  ;D i zapisałam sobie zdjecie twojego profilu :) własnie z tym meilem :)
...czy dalej chcesz udawać ?
Czy pokazać wszytskim zdjecie ?

Prosze Cie lepiej nie pisz więcej kłamstw !
A jak chcesz pisac to pisz senswonie i prawde w innych działach !

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #55 dnia: 28 Kwietnia 2009, 21:13 »
Ela wklej....będzie czarno na białym...
nie lubie bicia piany, a w tym wątku jest go aż nadto...

Salon obrał sobie kiepską metodę poprawy wizerunku
— Richard M. Devos

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #56 dnia: 28 Kwietnia 2009, 21:58 »
jeszcze bardziej sie do nich zrazilam

całkiem nowa JA

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #57 dnia: 28 Kwietnia 2009, 22:07 »
a mnie to tak naprawdę skłąnia tylko do tego żeby mimo wszystko naocznie się prekonać jak tam jest...
po prostu się wybiorę...
mam pare rzeczy do zrobienia...
— Richard M. Devos

Offline paola_k5
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 01.08.2009
« Odpowiedź #58 dnia: 29 Kwietnia 2009, 11:18 »
czytam czytam i sie boje.. a chcialam isc tam na opalanie natryskowe.
nie wiem gdzie jeszcze robia to w Szczecinie, wiec pozostaje mi sprawdzenie Loreny na wlasnej skorze...

Offline elisabeth81

• Chuck Norris
« Odpowiedź #59 dnia: 29 Kwietnia 2009, 21:02 »
opalanie natryskowe jest m.in. w rkfie, w filozofii piękna.
"Wstać rano, zrobić przedziałek i odpieprzyć się od siebie. Czyli nie mówić sobie: muszę to, tamto, owo. Ja zapisuję rano, co mam zrobić. A chwilę potem skreślam połowę"