adamiewa ; asia - Serdecznie Dziękuję za Życzenia i pamiętajcie na Miłość i wyrazy sympatii nigdy nie jest za późno a zawsze można sprawić dużo radości
Gabiś -
Ivonko
Martuś - nie ma sprawy możesz zaszaleć

a z tym remontem to jeszcze "5" minut i to nie będzie mój rewir

Fakt włoski Matiemu trzeba koniecznie obciąć ale teraz chyba będzie gorzej bo już były 2 próby nieudane

Czas na parę fotek zabawowych. Dzisiaj Mati wymyślił sobie zabawę w kącie i nie za bardzo wiedzieliśmy o co mu chodzi a on siadał na samochodziku jak na krzesełku bo jak siadał to autko grało oj kombinator z niego na całego. Niestety pogoda do d.... i Mati troszkę niedotleniony

ale nie odstępuje piłki.

no to wstajemy

mały tor przeszkód

a tu wersja może w ryj

moja piłeczka
co do mnie no cóż jutro wizyta u lekarza ortopedy i zrobiłem sobie małą reasumpcję swoich nabytych urazów przez te 29 lat i 5 miesięcy, wynik
o Matko Boska ja jeszcze Żyję

Na duży skrót : 2 operacje lewego stawu kolanowego, dwa pęknięcia prawego stawu skokowego, pęknięcie nadgarstka ręki prawej, uszkodzenie wiązadeł barku prawego, wstrząśnienie mózgu (a to zjawisko znaleźli

- to w ramach dogrywki "Pogoń" - "Lech"

)
Operacja przepukliny pachwinowej, oczekująca na zabieg przepuklina pępkowa

, kamica nerkowa, krzepliwość krwi poniżej normy, pomroczność jasna znaczy +1,75 kanał lewy i prawy (już wiem dlaczego nie widzę kasy). I najważniejsza choroba ale za to jedyna, która nie ma nawrotów Łysienie a raczej wyłysienie

ale ogólnie to spokojnie mam w planach wyprawić jeszcze dwa Weselicha jedno Mateuszka a drugie Miłoszka

Serdecznie wszystkich pozdrawiam i bardzo, bardzo dziękuję za odwiedzinki