Haniu

Gasiaczku

Mati coraz bardziej zaskakuje słownictwem praktycznie nadszedł czas papugi i bardzo fajnie. Już słyszeliśmy ; jedzie, jedź, bejek- berek, żółwik, żaba, idź, łap, rzuć, nie chce mu rzucać hasła rebus

, Mati duzi, mali i zaczyna kombinować jak łączyć słowa w logiczne zdania co jest bardzo fajne

, Mamy nie ma, Tati Mati dada, Tatom dada

Martwiłem się, że mało mówi a teraz nas zagada ale nie wiecie nawet jak bardzo się cieszymy.
Z innej beczki zrobiłem już listę gości na 50 (własną wąskie grono 30 sztuk

) imprezka będzie na Zamku Książąt Pomorskich - sala zarezerwowana na 14 listopada bo 17 to wtorek więc ni w oko

No i odebrałem laptopa, srebrna klawiatura nawet lepiej pasuje ale już Caps Lock to Caps Lock. Czeka mnie kolejna instalka programów bo muszę go sformatować. Podstawy ma i na szczęście już nie ma dysku re covery a dostałem płytki instalacyjne ze sterownikami i Vistą. Dyski podzielono tak jak chciałem i oprócz tego, że są dwa to mam partycję dwie po 100 GB i dwa razy 200 GB więc nareszcie wejdzie ful fotek i muzy o filmach nie wspomnę

Nie wiem czy się zmobilizuję dzisiaj do konfiguracji bo lekko padam ale zobaczymy

Całuski dla Wszystkich Cioć