rajdowka, Vall, Bernadetka, adusiaxxx, Agassi77, martusia83 ale się ucieszyłam jak zobaczyłam, że jeszcze czytacie mój wąteczek.
Zaglądaj do nas częściej 
Postaram sie naprawdę.

ja będą w Warszawie na targach widziałam te buciki, ale w Szczecinie ich nie sprzedają
mieli je w jednym sklepie, ale babeczka przedstawiciel firmy na targach nawet nie wiedziała, że go zlikwidowali
dziwne
No ja te buty zamawiałam w salonie sukien tam gdzie moja sukienka. I właściwie były bez pięty, ale pani miała katalog i powiedziała, ze zamówi mi te z piętą przykrytą.
Mam już z sobą laptopka, więc pokaże Wam zdjęcia fryzurki.

Teraz się tylko zastanawiam czy wypuścić z przodu jakieś kosmyki czy zostawić tak jak było.
Wiadomo, że fryzik bedzie bardziej dopracowany. Teraz czekam na wasze opinie.
A wczoraj załatwiliśmy sprawy w kościele. Spisaliśmy protokół i dostaliśmy kartki na spowiedź. Musimy iść niestety dwa razy
A w restauracji wczoraj nic nie załatwiliśmy bo właściciel miała jakieś problemy i musiał jechać do lekarza. Dziś tam jedziemy zobaczyć hak wygląda przystrojenie sali, bo jest tam wesele o 14. Powiedziano nam, że możemy przyjechać tak na 13.45 i sobie zobaczyć. A na spotkanie chcemy się umówić na poniedziałek i wtedy ja też będę już miała jakiś obraz tego co mi się ewentualnie nie spodobało.
Ach z teraz pokaże Wam zdjęcia mieszkanka. Tylko to jest na razie kuchnia i salonik bo tylko tyle udało mi się zrobić. Miałam nienaładowane baterie

Ale R. jedzie w przyszły poniedz. do Manchesteru to zrobi zdjęcia calego mieszkanka.

Dobra to tyle. trzymajcie się. Postaram się wpadać jak tylko bedę mogła.