Autor Wątek: kiedy po suknie i obrączki ??  (Przeczytany 2359 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline klaudik

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 09.05.2008
kiedy po suknie i obrączki ??
« dnia: 9 Lipca 2007, 10:48 »
dziewczyny ile wcześniej kupić suknie i obrączki? Kiedy na pierwsze przymiarki?? ??? ???

Offline Karolina-malina
  • nowicjusz
  • *
Odp: kiedy po suknie i obrączki ??
« Odpowiedź #1 dnia: 9 Lipca 2007, 11:56 »
Poszukiwania tej jedynej sukni można rozpocząć już pół roku przed. A obrączki można zamówić tak trzy miesiące wcześniej.

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
  • data ślubu: 2.8.2008
« Odpowiedź #2 dnia: 10 Lipca 2007, 10:24 »
Możesz zacząć kiedy masz na to ochotę, suknię można wybrać i spisać umowę nawet rok wcześniej jeśli będziesz już zdecydowana, a obrączki... w zależności ile będziecie na nie musieli czekać, najlepiej wcześniej po prostu się rozejżeć i zrobić wywiad co i jak u źródeł.

Offline klaudik

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: 10 Lipca 2007, 10:58 »
No przyznam że suknie to już bym chętnie poprzymierzała ale boje się że nieco figura może mi się zmienić, tzn zamierzam schudnąć o jeden rozmiar ( lub dwa)  8) 8) więc narazie tylko patrzę ...

Offline epox

• maniak
  • data ślubu: 18.08.2007 ... podejście x uda sie?...
« Odpowiedź #4 dnia: 10 Lipca 2007, 11:00 »
sukienke zamówiłam w marcu-ślub w sierpniu,a obrączki zamówiłam w listopadzie,a odebrałam po świętach wielkanocnych,bo miałam mini problemy i ciesze się,że nie zamawiałam ich później,bo napewno nie byłyby gotowe na czas,a tak spokojnie sobie leża i czekaja już w domu

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
  • data ślubu: 2.8.2008
« Odpowiedź #5 dnia: 10 Lipca 2007, 12:12 »
No przyznam że suknie to już bym chętnie poprzymierzała ale boje się że nieco figura może mi się zmienić, tzn zamierzam schudnąć o jeden rozmiar ( lub dwa)  8) 8) więc narazie tylko patrzę ...

Chyba każda, albo prawie każda PM planuje odchudzanie, ale przy przymierzaniu kiecy chodzi raczej o ogólną posturę, proporcje ciała... nie wiem czy zrozumiale to napisałam o co mi biega  ??? Moim zdaniem jeśli masz ochotę to możesz się skupić na jakąś przymiarkę, nie musisz od razu zamawiać, wiadomo, że najpierw trzeba poprzymierzać oblookać dokładnie co i jak zastanowić się a potem ewentualnie zamówić.

Offline klaudik

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #6 dnia: 10 Lipca 2007, 12:40 »
Moim zdaniem jeśli masz ochotę to możesz się skupić na jakąś przymiarkę, nie musisz od razu zamawiać, wiadomo, że najpierw trzeba poprzymierzać oblookać dokładnie co i jak zastanowić się a potem ewentualnie zamówić.

no to chyba się skuszę  ;D ;)