Autor Wątek: Jeszcze tylko 92 dni i... call me Mrs.:) mizia odlicza do 8 września 2007  (Przeczytany 37752 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
Zaproszenia śliczne, recznie robione są The best :ok:
"Travel is the only thing you buy that makes you richer"

Offline Ania P.

• Dopóki miłość nas dwoje łączy, świat się zaczyna, świat się nie kończy...
  • uzależniony
  • data ślubu: 11.08.2007 :*
Tak, zaproszenie macie śliczne! :)

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08.09.2007
Zaproszenia prześliczne!! A co do obrączki to ja też bym chciała z diamencikiem, chyba nie będzie się nic z nim dziać. Mam taką nadzieję :)

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
  • data ślubu: :Serduszka:18.08.2012r. :Serduszka:
To ja się powtórzę za innymi forumkami:) Zaproszenia śliczne są:) A w sukni jest Ci prześlicznie:)
Dopiero dziś zdążyłam wszystko przeczytać, mam nadzieję,że się nie gniewasz:)

Offline mizia
  • zapaleniec
  • data ślubu: 2007
Piękne zaproszenia :)

:brawo_2: :brawo_2: Śliczne zaproszenia

Zaproszenia śliczne, recznie robione są The best :ok:

Tak, zaproszenie macie śliczne! :)

Zaproszenia prześliczne!!

To ja się powtórzę za innymi forumkami:) Zaproszenia śliczne są:) A w sukni jest Ci prześlicznie:)

Dzięki dzięki dzięki dziewczyny

już zaczęliśmy rozdawać zaproszenia. 3 rozdane. pozostało jeszcze tylko 13 sztuk. wiem, ze malutko (w porównaniu do Was), ale my nie urzadzamy wielkiego weselicha, a to dlatego tylko, że nie udało nam się znaleźć wolnego lokalu na wybrany przez nas termin. R. oświadczył się w lutym, a dopiero w marcu wróciliśmy do Polski, aby wszystko załatwiać. Bardzo zależało nam, aby udało sie jeszcze w tym roku... no i udało się :) i w rezultacie cieszymy się, ze wyszło jak wyszło.

Wesele odbędzię się w restauracji Scandia i zaplanowane jest na 35 osób. Mam tylko nadzieje, ze nikt nie zawiedzie i każdy zaproszony gość stawi się w odpowiednim czasie w odpowiednie miejsce :)

Offline milenaw
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08-09-2007
już zaczęliśmy rozdawać zaproszenia. 3 rozdane. pozostało jeszcze tylko 13 sztuk. wiem, ze malutko (w porównaniu do Was), ale my nie urzadzamy wielkiego weselicha, a to dlatego tylko, że nie udało nam się znaleźć wolnego lokalu na wybrany przez nas termin. R. oświadczył się w lutym, a dopiero w marcu wróciliśmy do Polski, aby wszystko załatwiać. Bardzo zależało nam, aby udało sie jeszcze w tym roku... no i udało się Smiley i w rezultacie cieszymy się, ze wyszło jak wyszło.

Wesele odbędzię się w restauracji Scandia i zaplanowane jest na 35 osób. Mam tylko nadzieje, ze nikt nie zawiedzie i każdy zaproszony gość stawi się w odpowiednim czasie w odpowiednie miejsce Smiley

Mizia zaproszenia są prześliczne.
A podróż poślubną może uda Wam się jeszcze jakoś zorganizować. My nie będziemy mieli na to czasu po ślubie, ale chcemy sie pospieszyć z wszystkim w sierpniu i  jeśli się uda to pojedziemy w podroż przedślubną. ;D
A tak w ogóle to mieliście naprawdę szczeście , ze udało się Wam załatwić się jeszcze na ten rok.
A wesele nie będzie wiele mniejsze od naszego. my robimy na 50 osób.

Offline KiP

• bywalec
  • data ślubu: 13.X.2007
Nic się Mizia nie martw nie wszyscy urządzają wesele przez duże W :) My podobnie jak Wy: weselne przyjatko na ok. 40 osób :) Ja bardzo jestem zadowolona z tej decyzji, miło jest czytać o tych wszystkich przygotowaniach innych dziewczyn, ale ja nie widze siebie w roli organizatorki tak wielkiej imprezy.
Jest jak jest i jest :ok:

i dołanczam się do głosów zachwytu nad zaproszeniami ;) są sliczne :)

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
Moja siostra miała wesele w Scandii :) Masz na tej sali na 1 piętrze czy na 2??

Z tego co pamiętam jedzonko było bardzo dobre :)

Offline kitki82

• uzależniony
[
Wesele odbędzię się w restauracji Scandia i zaplanowane jest na 35 osób. Mam tylko nadzieje, ze nikt nie zawiedzie i każdy zaproszony gość stawi się w odpowiednim czasie w odpowiednie miejsce :)

My też myśleliśmy o skandii bardzo fajny lokal i my też nie mamy wielkiego weselicha max 60 osob jeśli potwierdzą ???

A zaproszenia śliczne.

Offline Ania P.

• uzależniony
A gdzie chcecie się wybrać w ta podróz poślubna?

Offline mizia
  • zapaleniec
Moja siostra miała wesele w Scandii :) Masz na tej sali na 1 piętrze czy na 2??

Z tego co pamiętam jedzonko było bardzo dobre :)

i tu Cie zaskoczę, bo wesele odbędzie się "na parterze", w tej najmniejszej sali, dwie pozostałe już od roku były zarezerwowane. jednak wyjątkowo nam pasi, że to bedzie w sali na samym dole, gdyz dzieki temu bedziemy mieli osobne wejscie, do dyspozycji tylko dla nas. no a co za tym idzie? tzw. ogrodek ze stolami i parasolami rowniez dostepny bedzie tylko dla nas, wiec mysle ze na brak miejsca nie bedziemy narzekac, choc sala jest faktycznie niewielka...

A gdzie chcecie się wybrać w ta podróz poślubna?

jeszcze nie wiemy, szukamy ciekawej oferty,
ja jestem otwarta na wszelkie propozycje, zawsze to lepiej pojechać w sprawdzone miejsce, aby uniknac niemiłęgoo zaskoczenia.
mamy tylko jeden warunek, ma to być gorąąąący kraj  :okularnik:

Offline Ania P.

• uzależniony
mamy tylko jeden warunek, ma to być gorąąąący kraj  :okularnik:
To też jest nasz jedyny warunek :). Mój tato ostatnio proponował nam podróż poślubną na biegun polarny (on jest zakochany w Norwegii) i wypicie tam kielszka szampana, ale zdecydowanie odmówiliśmy ;D

Offline kitki82

• uzależniony
Macie racje jak podroz poslubna to tylko w ciepluteńkie rejony świata, ahhh tez bym chciała ale nie zdarzymy tydzień po ślubie jedziemy juz razem do Anglii do pracy

Offline mizia
  • zapaleniec
Macie racje jak podroz poslubna to tylko w ciepluteńkie rejony świata, ahhh tez bym chciała ale nie zdarzymy tydzień po ślubie jedziemy juz razem do Anglii do pracy

ooo, ja właśnie stamtąd wróciłam. mieszkaliśmy tam prawie rok. praca i warunki super, ale bardzo tesknilismy za naszym domkiem, ktory tu w Polsce na nas czekal...
macie juz zapewniona prace w UK ?? wiem, że Twoj narzeczony już tam jest, wiec on pewnie tak, a co z Toba? no i ciekawa jestem w jakie rejony lecicie?

Offline milenaw
  • Chuck Norris
No Anglia to ciepłym krajem nie jest. Tu u na jest strasznie zimno i czuję się jakby już była jesień.

Offline grubcio

• zapaleniec
witam. melduję się dopiero dzisiaj ale zdążyłam przecztać już wszystko od początku.

a zaproszenie śliczne! gdzie je zamawiałaś?

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
mizia ja tez nie mam jakiegos wielkiego weseliska i wcale sie tym nie przejmuje.

Pamietam, ze moj brachol mial ok 50 osob a zabawa była superowa ;D

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
Na parterze?? Nie wiedziałam, że tam jest jeszcze sala, ale przynajmniej jak jest osobne wejscie to super. Nikt wam nie będzie zaglądał ani się kręcił. Moja siostra miała na samej górze, no a toalety są przecież na samym dole, tak więc jak ktoś schodził albo wchodził to mimochodem patrzał na te drugie wesele no i czasami się tam zakręcił i tamci goście równiez zdarzało się, że wchodzili do nas. Takie niestety uroki.

Offline kitki82

• uzależniony
ooo, ja właśnie stamtąd wróciłam. mieszkaliśmy tam prawie rok. praca i warunki super, ale bardzo tesknilismy za naszym domkiem, ktory tu w Polsce na nas czekal...
macie juz zapewniona prace w UK ?? wiem, że Twoj narzeczony już tam jest, wiec on pewnie tak, a co z Toba? no i ciekawa jestem w jakie rejony lecicie?

on ma pracę właśnie niedawno zmienił na lepszą dla mnie na pewno będzie miał pracę bo jego mama mi załatwi niezbyt ciekawa na początek ale później sobie cos innego poszukam, tak dokładnie to on jest w walii na jakiejś tam wiosce  mówi że nie jest źle no ale do sklepów takich jak ja to lubie bedzie trzeba dojechać :)

Offline mizia
  • zapaleniec
witam. melduję się dopiero dzisiaj ale zdążyłam przecztać już wszystko od początku.

a zaproszenie śliczne! gdzie je zamawiałaś?

witam Cie serdecznie w moim odliczanku, rozgość się :)
zaproszenia zamawiałam na allegro, tam jest spory wybór wiec mozna znalezc cos ciekawego.

ta pogoda mnie dobija !!

JA CHCĘ SŁOŃCE !![/size]

idziemy się dziś zabawić... gdzieś...  :disco:
prawdopodobnie club intro lub 77 :) ja preferuję ten drugi, ale zobaczymy jak wyjdzie. 
ostatni tydzien jest dla nas wyjatkowo imprezowy, co mnie bardzo cieszy. narzeczonek skonczyl sesje wiec trza to porzadnie uczcic   :los:
 :pijaki:

Offline kitki82

• uzależniony

idziemy się dziś zabawić... gdzieś...  :disco:
prawdopodobnie club intro lub 77 :) ja preferuję ten drugi, ale zobaczymy jak wyjdzie. 
ostatni tydzien jest dla nas wyjatkowo imprezowy, co mnie bardzo cieszy. narzeczonek skonczyl sesje wiec trza to porzadnie uczcic   :los:
 :pijaki:
szczęściara, a ja muszę siedzieć nad moja pracą i co nieco z niej zapamiętać
ale jak już bedzie po to wcale nie będę się oszczędzać  :drinkuje: :disco: :drinkuje: :disco:

Offline baska98

• Chuck Norris
  • data ślubu: 31 maj 2008
no to miłej zabawy  :pijaki:

Offline milenaw
  • Chuck Norris
Racja były obowiazki teraz czas na przyjemności. Udanej zabawy

Offline mizia
  • zapaleniec
a dziękuję, było superowo :)

a teraz jestesmy na etapie dzwonienia do ludków w sprawie pilnego spotkania się na kawkę. wiekszosc z nich jeszcze nie wie, ze chodzi o rozdawanie zaproszeń. mam nadzieje ze sie szybko z tym uwiniemy.

Offline kitki82

• uzależniony
Mizia będzie dobrze uporacie się na pewno szybciutko.

A ja to mam pecha do naszych zaproszeń dzisiaj spotkałam kolegę którego zaprosiliśmy i pytam czy będzie, okazało sie że nie dostał zaproszenia, no i załamka piaty raz poginałam do babeczki po zaproszenia już normalnie smiała się ze mnie ale teraz dałam mu osobiście i od razu potwierdził :)

Offline mizia
  • zapaleniec
ogłaszam wszem i wobec, że w końcu zamówiliśmy obrączki!!
zdecydowaliśmy się na takie najbardziej klasyczne, z rozjaśnionego żółtego złota. moja będzie miała szerokość 5,5mm a Rafała 6,5mm.
odbiór za 3 tygodnie... juz się nie mogę doczekać  :los:

Offline kitki82

• uzależniony
o no to superowo a jekieś foteczki masz (chociaż z neta) żeby zaspokoić naszą ciekawość, i czy grawerek będzie?

Offline mizia
  • zapaleniec
zamówiliśmy obraczki u złotnika, ale oczywiście na necie jest mnóstwo zdjęć klasycznych, półokrągłych obraczek, więc wklejam tutaj jedno z tych, które znalazłam.
nasze będą miały nieco jaśniejszy odcień.

Offline Lara_Croft

• maniak
  • Ten Pan i ta Pani, są na siebie skazani :)
  • data ślubu: 4 sierpnia 2007
śliczne :D my będziemy mieć podobne :skacza:
"Gdyby człowiek miał świadomość, co traci przez to, że nie może mieć dzieci, to by tego chyba nie zniósł tak po ludzku."

Marcel - 8.01.2017
Michał ❤ 29.05.2018
Maja - 5.01.2020
Madzia ❤ 27.02.2021

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
Mizia klasyka ponad wszystko, jak dla mnie genialny wybor obraczek :brawo:

A grawerek jest??