Witam
Mam dłuższą chwilę więc mogę Wam dokładnie napisać jak było na naszym weselu w sali Wenus

Przede wszystkim na spotkaniu i ustalaniu menu byliśmy tydzień przed weselem-właścicielka jest bardzo konkretna, z niczym nie było problemu.
Pozamienialiśmy trochę menu, ale ostatecznie właścicielka powiedziała, że jedno wchodzi w drugie i cena pozostanie taka sama.
Tort wybraliśmy z zeszytu ze zdjęciami i był identyczny jak na zdjęciu i przepyszny.
Dodatkowo dokupiliśmy 2 szynki(300zł/sztuka)- gościom smakowała, ale nie wiem czy to był dobry wybór.
Stół wiejski za 400 zł. - jedzonko pyszne i moim zdaniem warto.
Obsługa jak najbardziej ok- nie mieliśmy zastrzeżeń.
Ktoś mówił, że czekał za długo na czysty talerzyk , ale ez przesady przy ponad stu osobach 3-4 minuty nikogo nie zbawią,
Alkohol roznosił mój tato i świadek - tak woleliśmy z oczywistych względów- ludzie są różni, a 2 tygodnie przed nami miała tam wesele męża kuzynka i kilka rzeczy im zginęło niestety.
Bardzo dużo jedzenia nam zostało- nie było możliwości y to przejeść-wesele było bez poprawin i ostatecznie wrócilismy do domku zs bagażnikiem pełnym jedzonka.
Pokoiki w hotelu bez rewelacji , ot takie do odświeżenia się i przespania- czyste i schludne to fakt.
Dekoracje śliczne .
Dziewczątka jeśli o czymś zapomniałam piszcie......aha ciasta w wenusie powalają, po prostu rewelacja