Autor Wątek: Unikatowa suknia ślubna - oryginalny projekt - rozmiar 36  (Przeczytany 2073 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Scarletka
  • nowicjusz
  • *
Sprzedam cudną suknię ślubną zaprojektowaną i uszytą na zamówienie. Suknia jest uszyta z pięknego, kremowego atłasu, w kształcie rybki, spódnica wysadzana jest drobnymi kryształkami. Na atłas nałożony jest drapowany tiul wraz z woalem na dekolt i ramiona oraz delikatnymi rękawami oraz dwie warstwy tiulowej spódnicy, która wokół lśniącego atłasu tworzy wrażenie mgiełki. Góra i rękawy oraz dół spódnicy są ręcznie zdobione drobnymi perełkami. Do sukni doczepiany jest niezwykle efektowny, długi tiulowy tren, łatwy do przypięcia i odpięcia, dzięki czemu sukienka jest wygodna w tańcu! Suknia jest niezwykle romantyczna i subtelna. Pięknie podkreśla ramiona i dekolt, a także figurę. Suknia jest oryginalna i unikatowa, drugiej takiej nie ma nikt!

Rozmiar:36 (wymiary ok. 88/68/98), długość: 168 cm wzrostu + 5 cm obcas, bez problemu można ją skrócić, zwęzić czy lekko dopasować.

Suknia była noszona w dniu ślubu i do sesji zdjęciowej. Jest wyczyszczona, w bardzo dobrym stanie. Suknię wystawiam za połowę ceny - 650 zł, z możliwością małej negocjacji. Zapraszam do przymierzenia sukni w Szczecinie. Zainteresowanych proszę o kontakt na maila: oliwka2002@yahoo.com bądź na gg 5423557. 

Ponieważ album nie funkcjonuje, a w nim miałam zdjęcia sukni, podaję link na allegro, gdzie również wystawiłam sukienkę. Tam znajdziecie kilka zdjęć, więcej mogę przesłać drogą mailową. :)

suknia ślubna
« Ostatnia zmiana: 5 Czerwca 2007, 19:27 wysłana przez merkunek »

Offline Scarletka
  • nowicjusz
  • *
Odp: Unikatowa suknia ślubna - oryginalny projekt - rozmiar 36
« Odpowiedź #1 dnia: 6 Czerwca 2007, 14:56 »
A czy mogę jakoś bezpośrednio do wpisu wkleić zdjęcia? Bo próbowałam, ale coś mi nie wyszło...

Offline Antalis
  • Chuck Norris
Odp: Unikatowa suknia ślubna - oryginalny projekt - rozmiar 36
« Odpowiedź #2 dnia: 6 Czerwca 2007, 15:11 »