nie pomylił a pomyliła

Byłam przekonana że na weselu na którym byłam dwa lata temu w grudniu, w Dąbrowie górniczej, sala na osiedlu chyba Astra ale nie jestem pewna obsługiwał zespół Silwer, a teraz juz zgłupiałam

Postaram się zweryfikować u źródła czyli u ówczesnych Państwa Młodych, nie będzie to łatwe bo są w stanach ale może się uda. W każdym razie jeśli pomyliłam zespoły (stara już jestem

, więc może tak się zdarzyło) przepraszam z całego serca zespół i osoby które poczuły się urażone moją opinią, która nota bene jest prawdziwa z tym że może dotyczyć innego zespołu

A do elka - nie bardzo rozumiem co Cię dziwi, z Twoich słów wynika że opinie o zespole mogą wydawać tylko Państwo Młodzi lub osoby organizujące wesele. To chyba normalne że oceniam zespół który gra w mojej obecności, w tym przypadku na weselu i wyrażam o nim opinie, nie wiem czemu tu się dziwić...
W tym przypadku może strzeliłam gafę myląc zespoły za co raz jeszcze przepraszam, jako osobistą ambicję traktuję dowiedzenie się jakiego zespołu powyższa opinia dotyczy