Autor Wątek: Zespół SILVER  (Przeczytany 30892 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline obserwator
  • maniak
  • data ślubu: trochę czasu minęło
Odp: Zespół SILVER
« Odpowiedź #30 dnia: 8 Września 2009, 13:53 »
Kiedyś wypowiadałem się na temat zespołu, ale moje posty zostały przez "cenzurę" wykasowane i pouczony zostałem , aby się więcej nie wypowiadać w tym temacie. Więc nabieram wody w usta i milczę ;D.

Offline MagdaMa

• zapaleniec
« Odpowiedź #31 dnia: 8 Września 2009, 14:52 »
aaaa ale Paula "Od dzis" to dla wokalisty tego zespołu bardzo nie trafiony repertuar  ;D ;D ;D

ale tam jest wokalistka i  trzech chłopaków...

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #32 dnia: 8 Września 2009, 15:13 »
ale tu nie było wokalistki tylko sami trzeja Panowie  :P

Offline MagdaMa

• zapaleniec
« Odpowiedź #33 dnia: 8 Września 2009, 16:16 »
pewnie młodzi "zaoszczędzili" że tak powiem... wokalistka śpiewa naprawdę super, bardzo mi się podobało; damski głos dodaje wiele uroku;

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #34 dnia: 8 Września 2009, 18:05 »
Nie młodzi nie zaoszczedzili - to moi dobrzy przyjaciele - nie wysnuwa się takich wniosków jak się kogoś nie zna  ;)
Rozmawiałam z Młoda i mówiła że poprostu tak jej się podobali - była u kolezanki na weselu gdzie grali i dlatego ich wzieła - choć wcześniej miała zarezerwowany inny zespół  ;)
Tak jak mówie rózni ludzie, różne gusta  ;)
ja wyraziłam swoją opinie że mnie zabardzo nie przypadli do gustu i tyle  :P

Offline MagdaMa

• zapaleniec
« Odpowiedź #35 dnia: 8 Września 2009, 18:28 »
ano, jasne że tak...
przepraszam, nie chciałam obrazić Twoich znajomych;

po prostu mają świetną wokalistkę, dodaje naprawdę dużo uroku zespołowi :-)

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #36 dnia: 8 Września 2009, 19:56 »
W takim razie szkoda że jej nie było  ;)

Offline mirror

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: lato 2011 :)
« Odpowiedź #37 dnia: 9 Września 2009, 09:20 »
Na weselu na którym ja byłam też nie było wokalistki, tylko trzech panów.
I jak pisałam wcześniej średnio mi się podobali, zabawy ocierające się o dobry smak, dwuznaczne komentarze prowadzącego... Może jak ktoś ma takie "tłuste" poczucie humoru to się mu podoba, do mnie to nie trafia :)

Offline mk.mika
  • maniak
  • data ślubu: 6 czerwca 2009
« Odpowiedź #38 dnia: 9 Września 2009, 09:39 »
To dość dziwne jeżeli chodzi o zabawy, widocznie młodzi chcieli miec takie zabawy, u nas wszystkim odpowiadały. Nie było żadnych dziwnych zabaw, jedyna ale za to bardzo śmieszna to taniec panów - ale tam nic sprośnego i niestosownego nie ma.
Zanim miał nastąpić ten nasz dzień ustalony został u nas repertuar i zabawy jakie miały być. I nie mieliśmy problemów z niezadowolonymi gośćmi z powodu muzyki.
I tak na przyszłość do większości par - to wy decydujecie co chcecie żeby było grane śpiewane itp.
Na koniec jednak może się okazać, że to co Wam się podoba innym zupełnie nie pasuje.... nie ma możliwości, żeby wszystkim pasowało.

Moje oczy są nadal zielone w moim oknie wciąż kwitnie nadzieja

RELACJA

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #39 dnia: 9 Września 2009, 11:07 »
Ale dziewczyny po to jest ten watek żeby wypowiadac swoje opinie, jasne i oczywiste jest to że jednemu się to podoba innemu nie , nawet sama napisałam że mojej przyjaciółce -  Młodej się podobali , mi natopmiast nie bo wszystko na jedno kopyto było  ::) a gram na gitarze wiec ze słuchem u mnie dobrze  ;D wolę jednak zespoly z wieksza ilościa instrumentów  ;)

Przeciez u mnie na weselu równie dobrze komuś mógl się nie podobac zespól  ;)
Więc moim zdaniem nie ma co bronić i spierać a nie bo jest fajny a ja uwazam ze jednak do du.., a ja myślę ze spoko ale...., moim zdaniem nie ma sensu  , bo na jednym weselu będzie tak a na drugim inaczej , jednemu się to spodoba a drugiemu co innego  ;)

W kazdym przypadku tak będzie , a jesli chodzi o zabawy to wszystko jest do ustalenia z zespołem, tutaj akurat był tylko krasnoludek  ;)

Offline mirror

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #40 dnia: 10 Września 2009, 15:39 »
To dość dziwne jeżeli chodzi o zabawy, widocznie młodzi chcieli miec takie zabawy, u nas wszystkim odpowiadały. Nie było żadnych dziwnych zabaw, jedyna ale za to bardzo śmieszna to taniec panów - ale tam nic sprośnego i niestosownego nie ma.
Zanim miał nastąpić ten nasz dzień ustalony został u nas repertuar i zabawy jakie miały być. I nie mieliśmy problemów z niezadowolonymi gośćmi z powodu muzyki.
I tak na przyszłość do większości par - to wy decydujecie co chcecie żeby było grane śpiewane itp.
Na koniec jednak może się okazać, że to co Wam się podoba innym zupełnie nie pasuje.... nie ma możliwości, żeby wszystkim pasowało.
No o moja Droga sama sobie przeczysz, na początku postu piszesz że zabawy na waszym weselu wszystkim odpowiadały a na końcu że nie ma możliwości żeby wszystkim pasowało ;) Czyli dokonaliście niemożliwego :wink: Mnie osobiście bliżej do tego drugiego stwierdzenia, nie da się wszystkim dogodzić i nawet nie będę się starać dobierając muzykę czy zabawy na naszym weselu. Powiem więcej, starsza część gości na 100% nie będzie zadowolona słysząc naszą muzykę (jeśli oczywiście znajdę zespół :nerwus:) Ale jako że jest to wątek o zespole silver, to do rzeczy - zabawa jak zabawa, sama w sobie śmieszna nawet. Losowanie różnych rzeczy z worka i ubieranie ich, ale komentarze prowadzącego gdy jakaś dziewczyna wylosowała stringi, żeby oddając nie oddała dwóch par, itp... Może kogoś to śmieszy, mnie nie.

Offline mk.mika
  • maniak
« Odpowiedź #41 dnia: 10 Września 2009, 15:51 »
No cóż - nie doprecyzowałam wypowiedzi - wszystkim których zapytaliśmy - odpowiedzieli, że zabawy bardzo sie podobały, a osoba która ma swój zespół nawet poprosiła o teksty niektórych przyśpiewek.
W takim razie dokonaliśmy niemożliwego ;D ;D ;D,
A co do tekstów zespołu - ani jednego obraźliwego, ani jednego niestosownego słowa nie było słychać. Być może jestem wyjątkiem że zespół słuchał czego się oczekuje od nich, a o co sie prosi, żeby na 100% się nie pojawiło.
Pewnie za chwilę ktoś zarzuci mi to, że znam Panów z zespołu... i znowu będzie, że dokonałam niemożliwego.... ale cóż, na szczęście wybór zespołu mam za sobą, a po weselu miło było usłyszeć zadowolenie gości.

RELACJA

Offline elka

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 23.08.2008
« Odpowiedź #42 dnia: 10 Września 2009, 19:57 »
mk mika zgadzam się z Tobą...u nas na weselu tez grał Silwer - wszystko: repertuar, zabawy pierwszy taniec było omówione przed weselem z zespołem - my powiedzieliśmy, czego nie chcem a co sobie byśmy zyczyli.... i tak też było. Trochę dziwią mnie opinie osób, które cos tam posłyszały od znajomych, lub tylko bawiły się z tym zespołem na weselu będąc goścmi. Wszystko ustala Para Młoda i tak, jak pewnie sobie ustalili, lub o czymś nie wspomnieli przed weselem..tak było. Ja z czystym sumieniem polecam ten zespół...pozdrawiam

Offline nick_nzR
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #43 dnia: 11 Września 2009, 08:36 »
mirror pomylił nas z jakimś innym zespołem.
ponieważ odkąd kapela istenieje, nie pamiętam byśmy prowadzili jakieś zabawy z losowaniem, a co dopiero losawanie stringi.....
oto jakie zabawy prowadzimy:
kareta,słoń
taniec chłopów
odbijane,
pociag
krasnoludek
zabawa stołowa, śpiewanie przy stołach
przysięga gości

widocznie zostaliśmy pomyleni z inna kapela
co do wokalistki, para nłoda wybiera czy chce wokalistkę,czy nie
wesela ktore gramy bez wokalistki, gramy dlatego, poniewaz młodzi nie chcieli....

pozdrawiam

Offline mirror

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #44 dnia: 11 Września 2009, 14:58 »
nie pomylił a pomyliła  ;) Byłam przekonana że na weselu na którym byłam dwa lata temu w grudniu, w Dąbrowie górniczej, sala na osiedlu chyba Astra ale nie jestem pewna obsługiwał zespół Silwer, a teraz juz zgłupiałam  ;) Postaram się zweryfikować u źródła czyli u ówczesnych Państwa Młodych, nie będzie to łatwe bo są w stanach ale może się uda. W każdym razie jeśli pomyliłam zespoły (stara już jestem  :-[, więc może tak się zdarzyło) przepraszam z całego serca zespół i osoby które poczuły się urażone moją opinią, która nota bene jest prawdziwa z tym że może dotyczyć innego zespołu :-\

A do elka -  nie bardzo rozumiem co Cię dziwi, z Twoich słów wynika że opinie o zespole mogą wydawać tylko Państwo Młodzi lub osoby organizujące wesele. To chyba normalne że oceniam zespół który gra w mojej obecności, w tym przypadku na weselu i wyrażam o nim opinie, nie wiem czemu tu się dziwić...
W tym przypadku może strzeliłam gafę myląc zespoły za co raz jeszcze przepraszam, jako osobistą ambicję traktuję dowiedzenie się jakiego zespołu powyższa opinia dotyczy ;)

Offline nick_nzR
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #45 dnia: 12 Września 2009, 10:40 »
o to przepraszam.
Ja zapewniam jedno, iż nigdy nie robiliśmy i nie robimy zabaw typu "wyciąganie czy losowanie rzeczy"
a nap[ewno nie było stringów itd......
nigdy nie robimy i nie robiliśmy zabaw zbereźnych, które mogły by urazić gości weselnych jak i Państwa Młodych.
Być może też grał zepół SILVER ale my mamy pisownie przez "w" SILWER.

Offline pati_ll

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 24 październik 2009
« Odpowiedź #46 dnia: 14 Września 2009, 19:09 »
ja mam ten zespół u siebie za miesiac na weselu więc zdam relacje jak było :) ale myslę, że bedzie napewno dobrze słuchałam ich juz dwa razy na innych weselach i było w porzadku....a wokalistka zgadzam sie jak ktos chce to jest a jak nie to nie ma i tyle.
Pati

Offline Zakofani

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 27.08.2011
« Odpowiedź #47 dnia: 17 Września 2009, 20:58 »
Moge proscic o namiary na zespół??

Offline ważka

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 29.08.2009
« Odpowiedź #48 dnia: 19 Września 2009, 21:14 »
chciałam bardzo podziękować zespołowi Silwer za to że 29 sierpnia grali na naszym weselu :) byliście cudowni i mam nadzieje że jeszcze nie raz będziemy mogli sie razem bawić!!!!!!!!!! goście byli zachwyceni i prosili o wasze namiary (oczywiście dałam bo by mnie zamęczyli). mam nadzieję że ktoś z waszego zespołu to przeczyta i wspomni miło wesele w Mysłowicach ;)) jeszcze raz BARDZ BARDZO DZIĘKUJEMY :*:*:*

DZIĘKUJEMY!!!

Offline pati_ll

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 24 październik 2009
« Odpowiedź #49 dnia: 28 Października 2009, 11:39 »
Witam. o zespole Silwer mogę napisać tylko tyle że grali na moim weselu świetnie byli rewelacyjni i wszyscy goście byli zachwyceni i tylko pytali skad jest ten zespół :))) jestem z nich bardzo zadowolona. Zabaw wcale nie mieli takich jak ktoś raz pisał........było ich dosłownie moze 3 i takie krótkie i  fajne. Piosenki grali głównie nie disco polo co mi bardzo odpowiadało i gościom zreszta też. Zrobili nam takżę wyprowadzenie z domu które również było udane. Wokalistka, która u nas śpiewała bardzo dobra. Ja moge polecić ten zespół na pewno poniewaz jest bardzo sympatyczny i naprawde potrafi porwac wszystkich do zabawy. Gdyby ktos chciał sie dowiedziec czegos wiecej mozna pisac. A ja tylko pozdrawiam zespól jeżeli odwiedza forum i dziekuje bardzo za udaną zabawe która nam zapewnili :)
Pati

Offline Aneczq1987
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
« Odpowiedź #50 dnia: 5 Listopada 2009, 14:40 »
Mogę prosic o namairy na zespół?

Offline obserwator
  • maniak
« Odpowiedź #51 dnia: 6 Listopada 2009, 14:25 »
Mam wrażenie, że Silver znowu odświeża się żeby ponownie zaistnieć na pierwszej stronie Forum Śląskiego ;) Czyżby cicha reklama? :Nie_powiem:

Offline obserwator
  • maniak
« Odpowiedź #52 dnia: 6 Listopada 2009, 14:27 »
Eee.... chyba się mylę? ;)

Offline Aneczq1987
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #53 dnia: 6 Listopada 2009, 14:58 »
Nie nie chodzi o reklamę, po prostu szukam zespołu na wesele :)

Offline mk.mika
  • maniak
« Odpowiedź #54 dnia: 6 Listopada 2009, 19:01 »
Info poszło na priva.

Czy zawsze trzeba się doszukiwać jakiegoś podtekstu? Inni nowi użytkownicy zawsze pytają o namiary i najczęściej nie ma problemu z tym, że ktoś pyta, a tutaj nagle doszukujemy się ... nawet cichej reklamy...chyba nie w porządku?
A w sumie co ja się przejmuję, ciągle teksty ludzi zadziwiają mnie tutaj i zniechęcają do forum... ale cóż...

RELACJA

Offline obserwator
  • maniak
« Odpowiedź #55 dnia: 6 Listopada 2009, 19:19 »
mk.mika przeżyjesz i to .... jakoś tak wyszło ;)

Offline mk.mika
  • maniak
« Odpowiedź #56 dnia: 6 Listopada 2009, 19:25 »
Pewnie, że przeżyję... tym bardziej, że na forum bywam coraz rzadziej....

RELACJA

Offline obserwator
  • maniak
« Odpowiedź #57 dnia: 6 Listopada 2009, 19:31 »
.... coraz rzadziej? Jeżeli to przeze mnie to chyba tego nie przeżyję :pogrzeb:. Pewnie przez takie posty typu "czyżby reklama". Fakt , głupi post, soory ;) :) :D

Offline mk.mika
  • maniak
« Odpowiedź #58 dnia: 6 Listopada 2009, 19:42 »
Ty również przeżyjesz, ponieważ to nie przez Ciebie, a jedynie bez nawał pracy, i brak zapału do forum w ostatnim czasie. Pewnie, że wkurzające są posty typu... reklama, ale cóż, każdy ma prawo do swego zdania i do zadawania pytań.
Zakończmy wymianę zdań, bo wątek nie o tym a o zespole i niepotrzebnie go zaśmiecamy... Pozdrawiam  :uscisk:

RELACJA

Offline Aneczq1987
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #59 dnia: 6 Listopada 2009, 22:52 »
mk.mika   Dziękuję za namiary  :-*
Cóż ludzie doszukują się podtekstu w każdych napisanych słowach, ale to nic - życie :)