violencjo... pan x ma założone sprawy sądowe a prokurator zabezpieczył materiały przed zniszczeniem... w sprawie tej moge podac ci namiary do dziewczyny, której sprawa będzie w marcu... gość zdrowo beknie... pamiętam jak dziewczyny, panny młode 2004, pisały o nim... jedna z nich wspomniała,ze dała mu zaliczkę... gość nie chciał jej zwrócić... dziewczyny namawiały ją,zeby zostawiła mu tą kasę i poszła gdzie indziej, bo nie tylko tą kasę straci ale i pamiątke na całe życie... dziewczyna nie szukała dalej.. efekt... też mu założyła sprawę sądową.. zresztom nie tylko pary młode oszukiwał... pracownicy tez mu sprawę założyli o niepłacenie.....
Pani moderator Moniu.... ta wypowiedz pozostawie bez komentarza.... "zresztom".... hmmm.... bardzo profesjonalnie (i na poziomie)
ale nie o to chodzi....
z nudy weszlam na to wasze forum.... ta afera z panem g. z videofilmu wydaje mi sie mocno przesadzona,
drogie sfrustrowane i ograniczone panny młode (czytaj monia i kati21) jakis czas temu zdecydowalam sie na uslugi pana g. (pachnie mafia...

i przyznam szczerze.... mialam okazje ogladnac wystep pani kati21 w programie telewizyjnym . wybralam sie wiec do videofilm i poprosilam o pokazanie tego materialu i nie bardzo rozumiem niezadowolenia. moim zdniem film byl zrobiony profesjonalnie. podobnie zdjecia. wasze wypowiedzi sa dziecinne i infantylne. chyba Panie nie macie za bardzo pojecia ani o filmach, ani o fotografii (nie wspomne o skladni fonetyczno-gramatycznej w waszych wypowiedziach)
ja bez zastanawiania zgodzilam sie, aby ten pan zrobil nam film i zdjecia i jestesmy z mezem zadowoleni. powiem wiecej, zostalismy milo obsluzeni.
dodatkowo moj maz zazyczyl sobie sesje z moim udzialem. jedno z tych zdjec wisi w naszej sypialni.
jestem szczerze zdziwiona komentarzami i wypowiedziami. jesli jednak jestescie tak przekonane o swojej watpliwej racji i sprawa faktyczni ma znalezc ujscie w sadzie wydaje mi sie, ze sprawe macie wygrana w takim razie. ciekawa jestem jednak jej przebigu i argumentacji pokrzywdzonej pani kati 21.
spłentuje to w ten sposob: pozdrawiam waszych mezow cieplo i zycze im niedrogiej terapii i najlepszego psychoterapeurty
karolina