Autor Wątek: koniec polemik  (Przeczytany 5221 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
koniec polemik
« dnia: 25 Stycznia 2005, 22:30 »
violencjo... pan X ma założone sprawy sądowe a prokurator zabezpieczył materiały przed zniszczeniem... w sprawie tej moge podac ci namiary do dziewczyny, której sprawa będzie w marcu... gość zdrowo beknie... pamiętam jak dziewczyny, panny młode 2004, pisały o nim... jedna z nich wspomniała,ze dała mu zaliczkę... gość nie chciał jej zwrócić... dziewczyny namawiały ją,zeby zostawiła mu tą kasę i poszła gdzie indziej, bo nie tylko tą kasę straci ale i pamiątke na całe życie... dziewczyna nie szukała dalej.. efekt... też mu założyła sprawę sądową.. zresztom nie tylko pary młode oszukiwał... pracownicy tez mu sprawę założyli o niepłacenie  :twisted:
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline kati21
  • nowicjusz
  • *
Videofilmowanie w Szczecinie Pana G. ( videofilm)
« Odpowiedź #1 dnia: 25 Stycznia 2005, 22:53 »
Dawno mnie tutaj nie było ale znów wrocilam . I po przeczytaniu tego wszystkiego Ostrzegam . Przed Panem G z videofilm
Ja wychodzilam za maz  31 lipca 2004 roku to byl niepowtarzalny slub.
Zamowilam videofilmowanie i zdjecia w firmie videofilm w szczecinie. Wlasciciel firmy okazal sie nie odpowiedzialnym czlowiekiem. Nie chcial wydac materialow ktore do mnie naleza film jest tragiczny . pociety  filmowanie od dolu, film rowniez posiada wady istotne jak np brak glosu albo brak waznych momentow np podpisywania aktu malzenstwa.
Zdjecia zas sa przebarwione na pomaranczowo  sesja jest tragiczna . to sie nie da opisac . Pan wystawil rowniez KP bez pieczatki podpisu i numeru ( klania sie panu Urzad skarbowy) Pan jest nie slowny ladnie zamydla oczy  i nic wiecej nie zna sie na fotografi i filmowaniu  moge powiedziec to szczerze bo amator lepiej zrobil zdjecia i film niz Jak sie Pan mieni zawodowiec.
Wiec Panny Mlode  jesli chcecie miec ladne zdjecia i film to radze wam nie podpisywac umowy z tym Panem . Wszystkie materialy ktore posiadam sa do wgladu  Nie mam nic do ukrycia zreszta jak sie uda to na najblizszych targach bede  wiec bedzie mozna zobaczyc . Sprawa w sadzie jest w toku . Rozprawa w marcu . Pozdrawiam w razie pytan chcetnie odpowiem to moj meil

kati21@poczta.onet.pl

Offline Sylvi

• Administrator
  • maniak
koniec polemik
« Odpowiedź #2 dnia: 26 Stycznia 2005, 17:49 »
O rany! Wlos sie na glowie jezy :!:  :!:

Offline karolina
  • nowicjusz
  • *
usiasiusia
« Odpowiedź #3 dnia: 27 Lutego 2005, 23:00 »
violencjo... pan x ma założone sprawy sądowe a prokurator zabezpieczył materiały przed zniszczeniem... w sprawie tej moge podac ci namiary do dziewczyny, której sprawa będzie w marcu... gość zdrowo beknie... pamiętam jak dziewczyny, panny młode 2004, pisały o nim... jedna z nich wspomniała,ze dała mu zaliczkę... gość nie chciał jej zwrócić... dziewczyny namawiały ją,zeby zostawiła mu tą kasę i poszła gdzie indziej, bo nie tylko tą kasę straci ale i pamiątke na całe życie... dziewczyna nie szukała dalej.. efekt... też mu założyła sprawę sądową.. zresztom nie tylko pary młode oszukiwał... pracownicy tez mu sprawę założyli o niepłacenie.....
Pani moderator Moniu.... ta wypowiedz pozostawie bez komentarza.... "zresztom".... hmmm.... bardzo profesjonalnie (i na poziomie)
ale nie o to chodzi....
z  nudy weszlam na to wasze forum.... ta afera z panem g. z videofilmu wydaje mi sie mocno przesadzona,
drogie sfrustrowane i ograniczone panny młode (czytaj monia i kati21) jakis czas temu zdecydowalam sie na uslugi pana g. (pachnie mafia...:)
i przyznam szczerze.... mialam okazje ogladnac wystep pani kati21 w programie telewizyjnym . wybralam sie wiec do videofilm i poprosilam o pokazanie tego materialu i nie bardzo rozumiem niezadowolenia. moim zdniem film byl zrobiony profesjonalnie. podobnie zdjecia. wasze wypowiedzi sa dziecinne i infantylne. chyba Panie nie macie za bardzo pojecia ani o filmach, ani o fotografii (nie wspomne o skladni fonetyczno-gramatycznej w waszych wypowiedziach)
ja bez zastanawiania zgodzilam sie, aby ten pan zrobil nam film i zdjecia i jestesmy z mezem zadowoleni. powiem wiecej, zostalismy milo obsluzeni.
dodatkowo moj maz zazyczyl sobie sesje z moim udzialem. jedno z tych zdjec wisi w naszej sypialni.
jestem szczerze zdziwiona komentarzami i wypowiedziami. jesli jednak jestescie tak przekonane o swojej watpliwej racji i sprawa faktyczni ma znalezc ujscie w sadzie wydaje mi sie, ze sprawe macie wygrana w takim razie. ciekawa jestem jednak jej przebigu i argumentacji pokrzywdzonej pani kati 21.
spłentuje to w ten sposob: pozdrawiam waszych mezow cieplo i zycze im niedrogiej terapii i najlepszego psychoterapeurty
karolina

Offline davyjohn
  • entuzjasta
koniec polemik
« Odpowiedź #4 dnia: 28 Lutego 2005, 01:54 »
Karolino, nie udzielam się w sprawie pana G. bo nic w temacie nie wiem, więc nie powinienem zabierać głosu. Natomiast jak już czepiasz się składni i gramatyki to może tak, żeby samej nie popełniać błędów. Poszerz swoją wiedzę o takie pojęcie jak FLEKSJA, zauważ że używasz języka polskiego więc nie "zapominaj" o ogonkach, a Twoja "PŁENTA" (hehe, chciałaś błysnąć) pięknie pokazuje wychowanie, jakie wyniosłaś z domu... Zajrzałaś tu jako gość, więc zachowuj się jak przystało na gościa a nie pseudokibica ze stadionu. I jak zwracasz komuś uwagę to w taki sposób, żeby samej się nie ośmieszać...
Przemyśl to.
Dawid

Offline Madzialena

• Prawdziwie kochasz wtedy, kiedy nie wiesz dlaczego...
  • maniak
  • Aniołek [*] 16.01.2009
  • data ślubu: 17.09.2005r.
koniec polemik
« Odpowiedź #5 dnia: 28 Lutego 2005, 08:45 »
Poza tym jeśli już tak się czepiasz języka polskiego i wytykasz błędy innym, to sama pisz poprawnie :!:   :!:   :!:

Po kropce stawiamy wielką literę :!:

Offline karolina
  • nowicjusz
  • *
koniec polemik
« Odpowiedź #6 dnia: 28 Lutego 2005, 08:52 »
davyjohn... ciesze sie, iz moje bledy nie uszly twojej uwadze. jesli jednak porownujesz moje wygodnictwo do czyjejs niewiedzy, to pozdrawiam. nie ublizaj mi moj drogi, zarzucajac zachowanie kibica, bo daleko mi do tego typu zachowan, ale az wlos na glowie sie jezy od tego jak sie czyta oskarzenia tego typu. nie rozumiem jak mozna pozwalac na cos takiego... tym bardziej, ze jak juz wspomnialam, wiem jak wygladaja filmy tego pana. mnie to  sumie malo obchodzi, wydawalo mi sie jednak, ze tu zagladaja powazni ludzie. a tu sie najnormalniej w swiecie uskutecznia dziecinade. owszem, jestem gosciem ("zresztom" to za duzo powiedziane, bo gosciem wole byc w doborowym towarzytwie). i chyba jednak podziekuje za taka goscinnosc w towarzystwie wzajemnej adoracji.

Offline monia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
Re: usiasiusia
« Odpowiedź #7 dnia: 28 Lutego 2005, 08:58 »
Cytat: "karolina"
violencjo... pan x. ma założone sprawy sądowe a prokurator zabezpieczył materiały przed zniszczeniem... w sprawie tej moge podac ci namiary do dziewczyny, której sprawa będzie w marcu... gość zdrowo beknie... pamiętam jak dziewczyny, panny młode 2004, pisały o nim... jedna z nich wspomniała,ze dała mu zaliczkę... gość nie chciał jej zwrócić... dziewczyny namawiały ją,zeby zostawiła mu tą kasę i poszła gdzie indziej, bo nie tylko tą kasę straci ale i pamiątke na całe życie... dziewczyna nie szukała dalej.. efekt... też mu założyła sprawę sądową.. zresztom nie tylko pary młode oszukiwał... pracownicy tez mu sprawę założyli o niepłacenie.....
Pani moderator Moniu.... ta wypowiedz pozostawie bez komentarza.... "zresztom".... hmmm.... bardzo profesjonalnie (i na poziomie)
ale nie o to chodzi....
z  nudy weszlam na to wasze forum.... ta afera z panem g. z videofilmu wydaje mi sie mocno przesadzona,
drogie sfrustrowane i ograniczone panny młode (czytaj monia i kati21) jakis czas temu zdecydowalam sie na uslugi pana g. (pachnie mafia...:)
i przyznam szczerze.... mialam okazje ogladnac wystep pani kati21 w programie telewizyjnym . wybralam sie wiec do videofilm i poprosilam o pokazanie tego materialu i nie bardzo rozumiem niezadowolenia. moim zdniem film byl zrobiony profesjonalnie. podobnie zdjecia. wasze wypowiedzi sa dziecinne i infantylne. chyba Panie nie macie za bardzo pojecia ani o filmach, ani o fotografii (nie wspomne o skladni fonetyczno-gramatycznej w waszych wypowiedziach)
ja bez zastanawiania zgodzilam sie, aby ten pan zrobil nam film i zdjecia i jestesmy z mezem zadowoleni. powiem wiecej, zostalismy milo obsluzeni.
dodatkowo moj maz zazyczyl sobie sesje z moim udzialem. jedno z tych zdjec wisi w naszej sypialni.
jestem szczerze zdziwiona komentarzami i wypowiedziami. jesli jednak jestescie tak przekonane o swojej watpliwej racji i sprawa faktyczni ma znalezc ujscie w sadzie wydaje mi sie, ze sprawe macie wygrana w takim razie. ciekawa jestem jednak jej przebigu i argumentacji pokrzywdzonej pani kati 21.
spłentuje to w ten sposob: pozdrawiam waszych mezow cieplo i zycze im niedrogiej terapii i najlepszego psychoterapeurty
karolina

skoro byłas u pana x. .. pewnie pokazał tobie poucinane głowy gości, filmowany sufit, nogi zamiast ludzi, ucinanie scen z brakiem wyciszenia i płynności przejśc pomiędzy jedną sceną a drugą... nazywasz TO profesjonalizmem??? dobre sobie!!! a może nie pokazał ci TEGO filmu ... ja miałam okazję go widzieć u siebie w domu...

odnośnie zdjęć...

aby napewno jestes zadowolona z jakości tego co zrobił pan x... podobają ci się zdjęcia na których masz sinofioletową twarz lub zdjęcia na których przeważa kolor czerwony???????? a te ewidentne "stopklatki"... porozmazywane zdjęcia... ciekawe... widze ,ze są gusta i guściki...

czemu jest więcej osób, które założyły sprawę a nie jedna (jak to określiłaś) sflustrowana i ograniczona panna młoda???? czemu pan x. jest milusi, zeby tylko ugłaskac kasię aby ta wycofała sprawę z sadu... a gdzie pogrózki z jego strony... gdzie to obrzucanie wyzwiskami jej rodziny???? rozpowszechnianie filmu bez zgody pary młodej jest przestepstwem (i to jak widze nie pierwszy raz... na targac ślubnych też pokazywał...) czyżby pan x. już o tym zapomniał???

finał sprawy zbliża się dużymi krokami... poza tym media nadal ostrzą sobie ołówki na pana g. ...  :twisted:

a kati... no cóz... efekt pracy pana x... bedziecie mieli okzję zobaczyć na gali slubnej.... jesli kasia po operacji nie dojdzie do siebie to osobiscie przywioze jej album ze zdjęciami... niestety filmu nie da się obejżeć w takich warunkach ale kasia chętnie go udostepni zainteresowanym...

:twisted:

Offline malgosiadd
  • forumowicz
koniec polemik
« Odpowiedź #8 dnia: 28 Lutego 2005, 10:24 »
widziałam zdjęcia Kasi o których pisze Monia - są rzeczywiście nie do przyjęcia..pomarańczowe jakieś nieostre...beznadzieja..

film widziałam ale innej pary - do tamtego Młodzi nie mieli zastrzeżeń ale zdarzały się wg mnie niefortunne momenty np . młodzi kroja torta (stoją obok sibie) widać młodego i 1/2 młodej :)

abo wychodzą z kościoła i czasem im czubki  głów "uciekają poza kadr" przy czym pięknie widać posadzkę...

ale akurat właścicielom kasety to nie przeszkadzało...ja tam zrezygnowałam z z firmy Videokadr na rzecz Pana Degórskiego..

jakoś nie lubie ryzykować :)

Offline Agnieszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.08.2005
koniec polemik
« Odpowiedź #9 dnia: 28 Lutego 2005, 10:49 »
Małgosiu..
To co opisałaś to chodzi o Video Kadr czy Videofilm?

Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę,ja o Twoje zdrowie najgoręcej proszę.Ja jestem przy Tobie od pierwszego grama,Tyś mój świat cały,a ja...Twoja mama..

Offline Madzialena

• maniak
  • Aniołek [*] 16.01.2009
koniec polemik
« Odpowiedź #10 dnia: 28 Lutego 2005, 14:08 »
Własnie, chyba zaszła pomyłka..

Offline Agnieszka

• Chuck Norris
koniec polemik
« Odpowiedź #11 dnia: 28 Lutego 2005, 14:19 »
To się uspokoiłam...

Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę,ja o Twoje zdrowie najgoręcej proszę.Ja jestem przy Tobie od pierwszego grama,Tyś mój świat cały,a ja...Twoja mama..

Offline davyjohn
  • entuzjasta
koniec polemik
« Odpowiedź #12 dnia: 28 Lutego 2005, 20:06 »
davyjohn... ciesze sie, iz moje bledy nie uszly twojej uwadze. jesli jednak porownujesz moje wygodnictwo do czyjejs niewiedzy, to pozdrawiam.

he, jeśli brak fleksji czy kwiatki typu "PŁENTA" określasz jako wygodnictwo a nie jako niewiedzę, to faktycznie pozostań lepiej przy pozdrawianiu...  wygodnictwem może być opuszczanie wielkich liter, ale o tym ja ani słowa nie powiedziałem, bo sam też często tak robię. natomiast dla wygodnictwa nie omijam zasad ortografii.

i chyba jednak podziekuje za taka goscinnosc w towarzystwie wzajemnej adoracji.

akurat w moim przypadku nastawienie do forum od tygodnia jest negatywne, bo kilka rzeczy mnie bardzo wkurzyło, więc nie odbieraj mojego "ataku" na Ciebie jako obronę "towarzystwa", tylko jako głos osoby niezależnej, bo tak to właśnie jest.

jeśli bardzo Cię uraziłem "kibicami" to przepraszam, akurat takie porównanie naszło mi na myśl. niezależnie od tego jak to nazwiemy, Twój mail był "lekko" niezgodny z netykietą,
pozdrawiam
Dawid

Offline karolina
  • nowicjusz
  • *
koniec polemik
« Odpowiedź #13 dnia: 1 Marca 2005, 15:27 »
Dawidzie...
nie da sie nie zauwazyc iz moja "płenta" razi Cie do dnia dzisiejszego. nieskromnie powiem, iz to nie brak mojej wiedzy spowodowal taka pisownie. uznalam jedynie, ze jesli na tym forum moderator uzywa slowa "zresztom" moze lepiej napisac w ten sposob to jakze ciezkie slowo. zalezalo mi jedynie na zrozumieniu :)
a z wygodnictwa nadal nie bede uzywac duzych liter po kropce....
wracajac do pana g....
jak juz wspomnialam malo mnie to interesuje..... nie mniej jednak na brak gustu nie moge narzekac. a zdania, zdaje sie, moga byc podzielone.... o gustach sie nie dyskutuje.... etc
pozdrawiam i zegnam
karolina

Offline kati21
  • nowicjusz
  • *
Do Karoliny
« Odpowiedź #14 dnia: 1 Marca 2005, 16:21 »
Witam Serdecznie Panny MLode :)
Droga Karolinko Jesli Pan G pokazal ci moj film u siebie w studio  to tym samym Zlamal prawo bo ja nie wyrazilam zgody na pokazywanie mojego filmu bez porozumienia ze mna .

Jesli mialas zrobiona sesje i film z ***********  To ja bardzo chcetnie sie z toba spotkam i porownam jakos zrobionego materialu .

Pan G  bedzie odpowiadal nie tylko za  zniszczenie zaterialow ale rowniez za spozycie alkoholu w pracy ( w Czasie ślubu). Za znieslawienie , straszenie i za wydzwaniania do mnie do domu .

Jesli mi nie wiezysz - zapraszam ale z tego co wiem nie odwazysz sie na spotkanie . Bo ........ nio wlasnie sama juz sobie musisz dodac:)

POzdrawiam cie

Offline moonstar
  • nowicjusz
  • *
Dobry Filmowiec
« Odpowiedź #15 dnia: 21 Kwietnia 2006, 07:32 »
Czy może ktoś polecić mi dobrego filmowca lub studio? Wesele we wrześniu.

Offline moonstar
  • nowicjusz
  • *
koniec polemik
« Odpowiedź #16 dnia: 21 Kwietnia 2006, 07:40 »
A może ktoś słyszał o panu Arturze Mania, ktory na codzień pracuje w TVP3?

Offline monia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
koniec polemik
« Odpowiedź #17 dnia: 21 Kwietnia 2006, 08:27 »
:twisted:

a może tak jeszcze info - z jakiego miasta jesteś....

Offline moonstar
  • nowicjusz
  • *
koniec polemik
« Odpowiedź #18 dnia: 21 Kwietnia 2006, 08:38 »
monia, sorry -Szczecin

Offline Agnieszka

• Chuck Norris
koniec polemik
« Odpowiedź #19 dnia: 21 Kwietnia 2006, 08:40 »
Lepiej popatrzeć po postach...tam jest wiele opini na temat różnych firm...

Offline okruszek

• maniak
koniec polemik
« Odpowiedź #20 dnia: 21 Kwietnia 2006, 08:47 »
zajrzyj sobie do bazy danych
1 kwietnia 2006 - ślub cywilny

Będą bliźniaki :)

Offline Agnieszka

• Chuck Norris
koniec polemik
« Odpowiedź #21 dnia: 21 Kwietnia 2006, 08:49 »
Sorry, ale denrwują mnie posty tego typu...czy nie można sobie poczytać....

Offline Sylvi

• Administrator
  • maniak
koniec polemik
« Odpowiedź #22 dnia: 21 Kwietnia 2006, 09:58 »
Cytat: "moonstar"
może ktoś słyszał o panu Arturze Mania

Ja znam pana Artura - robił nam materiał ze ślubu i wesela. Wykonał kawał solidnej roboty.
Z tego co się oritentuję obecnie raczej nie zajmuje się filmowaniem wesele i ślubów ....

Offline coles
  • nowicjusz
  • *
koniec polemik
« Odpowiedź #23 dnia: 21 Kwietnia 2006, 11:50 »
Mogę ci polecić Video Kadr bo widziałem ich film i uważam, żę jest to b. dobry poziom.

Offline Madzialena

• maniak
  • Aniołek [*] 16.01.2009
koniec polemik
« Odpowiedź #24 dnia: 21 Kwietnia 2006, 14:30 »
ja też mogę polecić tę firmę, ale nie będę się powtarzać, bo juz o tym niejednokrotnie pisałam w innych wątkach

Offline okruszek

• maniak
koniec polemik
« Odpowiedź #25 dnia: 21 Kwietnia 2006, 15:25 »
Ja też moge polecić :) ale moonstar i tak wybierze co będzie mu odpowiadać :)

Offline Lea

• Przyjaciele
  • Chuck Norris
  • Nelcia mój kawałek nieba
koniec polemik
« Odpowiedź #26 dnia: 21 Kwietnia 2006, 17:09 »
Ja mogę polecić p.Ryszarda Nowaka- on też pracuje w TVP3
Życie jest jak gra planszowa...czasem ktoś stoi na twoim polu.

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
koniec polemik
« Odpowiedź #27 dnia: 21 Kwietnia 2006, 19:15 »
...a ja się obawiam, że dobry filmowiec terminów na wrzesień już nie ma...chyba, że to wrzesień 2007
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline okruszek

• maniak
koniec polemik
« Odpowiedź #28 dnia: 26 Kwietnia 2006, 09:54 »
Cytat: "liliann"
dobry filmowiec terminów na wrzesień już nie ma

ludzie rezygnuja z róznych powodów, więc nawet ten najlepszy może miec termin zajęty, np. lilian zrezygnuje albo nie wypali jej termin 30 września to już filmowiec jest wolny :)