Aska wyglada w sukience bombowa!!! Bardzo dawno jej nie widzialam ale chyba duzo schudla - figurka pierwsza klasa.
Dziekuje w imieniu siostry.
Przekazalam wszystkie opinie na temat jej wygladu. Troche sie pobudowala. Jeszcze wczoraj ciagnela mnie poznym popoludniem do lasu, zeby z psem biegac . Preferuje zdrowy tryb zycia - nie co ja

Nawet Wojtkowi bardzo sie podobaly!!!
Witam Pana Wojtka na forum e-wesele

Borys ostatnio chcial zdobyc ode mnie linka do mojego (naszego) odliczanka. Powiedzialam mu, ze ma zakaz szukania tej strony internetowej i przegladania forum. Ja na jego forum o fiatach 125p nie wchodze

Wypoczywaj jak najwiecej.
Dzieki za dobra rade. Harmonogram jest bardzo napiety ze wzgledu na po pierwsze slub, po drugie jeden z dwoch samochodow idzie do mechanika, tapicera itp (trzeba jechac, ustalic, odebrac, to juz zadanie mojego mezusia), wiec mam nadzieje, ze panowie wyrobia sie w tydzien z naprawa, po trzecie musze sie pakowac, co z reszta juz zaczelam robic.
Pakuje w kartony swoje rzeczy, przegladam ciuchy - czesc z nich zrobila sie niestety za mala

Czekaja mnie jeszcze ostatnie zakupy - ulubiona kasza gryczana, ogoreczki kiszone i grzyby do zabrania (z nich zrobie pyszna zupke grzybowa) - tam tych rzeczy nie kupie.