Autor Wątek: zespół San Sebastian  (Przeczytany 11976 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline krzysztof widom
  • nowicjusz
  • *
?
« Odpowiedź #30 dnia: 19 Marca 2006, 12:58 »
wystawiłem taką a nie inną opinie bo san sebastian grał u mojego brata na weselu i byli bardzo zadowoleni
innych zespolow z pekusją nie znam więc nie polecam

pozdrawiam

Offline hałas

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 11.09.2010
Odp: zespół San Sebastian
« Odpowiedź #31 dnia: 31 Października 2008, 13:31 »
Miałam okazje byc na weseleu na który grał wyżej wymieniony zespół.
Moja opinia:
Wokalnie super, naprawdę śpiewali wspaniale, niektóre utwory brzmiały jak w oryginale.  Róznorodność repertuaru róznież zaskakiwała.  Poziom umuzykalnienia w pełni porfesjonalny.  Niestety na tym koniec plusów.
Zespól robił bardzo długie przerwy.  Goście nie mieli sie kiedy wybawić.  Niestety musze potwierdzic poprzednie oskarżenia dotyczące nadużywania alkoholu.  Jeden z członków zespoły juz przed oczepinami miał pewne problemy z prowadzeniem imprezy.  W ziwązku z czym oczepiny miały bardzo okrojny program.  Zespół mimo niedyspozycji śpiewał wspaniale do końca jednak przerwy (już długie) były coraz dłuższe. 
Jest to nieprofesjonalne podejście do pracy, uważam że zespół ten wyrobił sobie pewną renome (wokalnie w pełni zasłużoną) i nie wkłada w swoja prace odpowiedniej ilości zaangażowania.
Osobiście zrezygnuje z ich oferty .

san-s
  • Gość
« Odpowiedź #32 dnia: 4 Listopada 2008, 23:21 »
nastepnym razem jak bedziesz chciala dawac opinie o zespole to sie zastanow i sprawdz !!!  jak kogos posadzasz ze jest pijany to sprawdz pierwsze ile wypil i CO WYPIL     myslisz ze ma kieliszek w rece i tam jest wodka   ?  a tak po za tym to pewnie  i tak  nie zagralbym u Ciebie bo Marilyn Monroe  zm. 4 sierpnia 1962

Offline ~Ania~
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2006-10-07
Odp: zespÃłÅ‚ San Sebastian
« Odpowiedź #33 dnia: 5 Listopada 2008, 20:52 »
Widac Pan s. nie potrafi przyjac slow krytyki. Nie kazdemu musi sie podobac.

san-s
  • Gość
« Odpowiedź #34 dnia: 5 Listopada 2008, 21:54 »
A w cale nie musi sie podobac. mi chodzi tutaj o wypisywanie kompletnych bzdur
.my juz chyba nie mamy watroby(przez tyle lat ciagle na gazie).

Użytkownik złamał regulamin.
"(...)W przypadku, gdy zarejestrowany użytkownik jest właścicielem lub pracownikiem firmy z branży ślubno-weselnej, nie może rejestrować się pod Nickiem, który jest nazwą firmy lub pod Nickiem wskazującym na branże, w której użytkownik pracuje. Użytkownicy z takimi Nickami będą usuwani"
« Ostatnia zmiana: 6 Listopada 2008, 09:48 wysłana przez Maja »

Offline kasiczkak
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #35 dnia: 12 Stycznia 2009, 23:59 »
tak czytam Wasze foum i śmiac mi się chce z tego całego PANA SEBASTIANA, który tak bezczelnie kłamie. . .
Panie Sebastianie!!! robi Pan  z siebie głupka wypierając się bezpodstawnie.  Doskonale Pan wie, że to jest prawda.  Przypominam, że to forum czyta mnóstwo osób, które Was znają.  Faktycznie. . . zespół pod względem wokalnym jest jednym z nalepszych. . . ale niestety jest u Was problem "alkoholowy" i dobrze Pan wie o czym piszę. . . więc proszę schowac dumę,  przyjąc krytykę i potraktowac ją jako przestrogę na przyszłośc, bo naprawdę tym sobie szkodzicie

z poważaniem PRZYJACIOLKA

nie taki swiety sebastian
  • Gość
« Odpowiedź #36 dnia: 14 Stycznia 2009, 20:05 »
phi
te cale Wasze forum ma lepsze NEWSY niz nasza najlepsza gazeta jaka jest "SUPEREXPRESS"
 :D

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
« Odpowiedź #37 dnia: 14 Stycznia 2009, 20:50 »
:koncert: :ziew:
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

• Gość
« Odpowiedź #38 dnia: 14 Stycznia 2009, 21:12 »
coz warto jednak miec najwieksza ogladalnosc wsrod zespolow
i byc na pierwszej stronie
 8)

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
« Odpowiedź #39 dnia: 14 Stycznia 2009, 21:17 »
 :disco:

:cancan: :cancan:

:bredzisz:
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline veronka17

• zapaleniec
  • .: co mnie nie zabije , to mnie wzmocni :.
  • data ślubu: Jak będzie , to sie dowiecie :)
« Odpowiedź #40 dnia: 19 Stycznia 2009, 07:58 »
żenada..........brak mi słów...........niestety.................:(

Miałam okazję słyszeć wyżej wymieniony zespół w akcji , bardzo mi sie podobało i choć było to ok. 5.00 nad ranem , to nie odniosłam wrażenia , żeby zespół jakoś niedomagał ( czyt. nie był pijany ).
Nie wiem o co chodzi , może była to jakaś jednorazowa wpadka , która teraz w jakis sposób ciąży? Nie wiem.

Wiem jedno , nie podobają mi się wypowiedzi pana san-s , i nie ważne właściwie , co mówi , tylko JAK mówi. Nie znam osobiście zespołu ani pana san-s , ale wyrażam tylko opinię , że styl wypowiedzi nie zachęca do rozmów z zespołem.........prosze to przemyśleć.
Może się nie znam , ale wydaje mi się , że tu się nie sprawdza powiedzenie " nieważne jak mówią , byleby mówili " ;)............to taka mała dygresja :)

Offline mk.mika
  • maniak
  • data ślubu: 6 czerwca 2009
« Odpowiedź #41 dnia: 19 Stycznia 2009, 18:53 »
To jakaś paranoja, czy ten Pan nie rozumie, że wielu osobom nie podoba się picie w trakcie wesela,
widocznie woda sodowa uderzyła do głowy i nie potrafimy przyjąć tego co prosty ciemny lud mówi do bożyszcza.

Gdyby nie ludzie, którzy również czytają to forum nie mieli byście takiego obłożenia w terminach. Nie wiem czy zdaje sobie Pan sprawę, ale popularność w takim wydaniu, jak Pan prezentuje na forum szkodzi, i to nie ktoś Panu i zespołowi szkodzi, tylko Pan sam sobie.

A wystarczy powiedzieć tak był taki incydent i robimy wszystko żeby się więcej nie powtórzył....

Ale dzięki takim zespołom młode pary może się zastanowią nad rozdawaniem alkoholu również zespołowi, orkiestrze i innym osobom pracującym w trakcie wesela.

Moje oczy są nadal zielone w moim oknie wciąż kwitnie nadzieja

RELACJA

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
« Odpowiedź #42 dnia: 19 Stycznia 2009, 19:14 »
dziewczyny spokojnie.... ;)

on już sam wystawił sobie laurke....stosowną jak widać
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
« Odpowiedź #43 dnia: 19 Stycznia 2009, 19:31 »
ot i własnie.. dlatego nie usunełysmy  wypowiedzi.. niech  "plebs" wie  z jak wielkiego formatu 'gwiazdą" rozmawia ;)
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline obserwator
  • maniak
  • data ślubu: trochę czasu minęło
« Odpowiedź #44 dnia: 22 Stycznia 2009, 12:30 »
Gdyby zespół nie otrzymywał od Gospodarzy wesela alkoholu, w umowie byłaby klauzula, że nie mają prawa spozywać tego "nektaru" to nie byłoby tego tematu, a zespół cieszyłby się dobrą opinią.  :)

Offline hałas

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 11.09.2010
« Odpowiedź #45 dnia: 13 Lutego 2009, 12:45 »
Chcaiałm zauważyc że nie przeszłam z Panem na ty.  
Moja opinia jest wyrażona po zobaczeniu Państwa usługi na weselu w lokalu JF Duet w Goleniowie.  
Prosze mi wierzyc ze nie wyciagam pochobnych wniosków, tylko oceniam obiektywnie jak wyglądało to z porspektywy mojej i Państwa młodych którzy sa moimi przyjaciółmi.  
Na pewno nie stwierdzam faktu naduzycia alkoholu poprzez samo trzymania kieliszka w dłoni.   Na moja opinię wpłynęło duzo czynników które skonsultowałam z Państwem Młodym, poniewaz byłam zainteresowana Waszą ofertą.   Miło że potrafi Pan kulturalnie odeprzeć zarzuty.  
Pozdrawiam serdecznie
Hałas
« Ostatnia zmiana: 13 Lutego 2009, 12:53 wysłana przez hałas »

Offline magdaku

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 11.07.2009
« Odpowiedź #46 dnia: 13 Marca 2009, 10:41 »
Tak czytam i czytam i nie wiem co mam sądzić...
Wiem jedno 11 lipca 2009  przekonam się osobiście i dam Wam wszystkim znać jak było.

A reakcja Pana Sebastiana, może i faktycznie nieładna, ale cóż -jesteśmy tylko ludźmi... Myślę sobie też, że może jest już zmęczony odpieraniem zarzutów w tej kwestii.
Na tyle opinii jakie tu znalazłam tylko 2 osoby napisały o alkoholu i sprawa została tak rozdmuchana, że wyszło na to, że nie robią nic innego jak piją… Uważam, że ktoś wiedział jak zaszkodzić zespołowi… Każdy może w łatwy sposób zweryfikować jak prezentują się muzycznie, ale czy piją - nie!  Wcześniej temat alkoholu WOGÓLE nie istniał.  Ludzka psychika płata nam figle - Ktoś zasiał ziarno a teraz zbiera plony.

I na koniec taka mała dygresja: nie chcesz mieć pijanego zespołu na weselu - nie częstuj!!!!
W naszej weselnej polskiej tradycji już na dobre zakorzenił się alkohol. I prawda jest taka, że jak zespół ma świetny kontakt z publicznością to goście sami podchodzą i namawiają na „no tylko jednego” :D

Uratować nas może tylko zdrowy rozsądek!!!! 

Pozdrawiam

Offline obserwator
  • maniak
« Odpowiedź #47 dnia: 13 Marca 2009, 13:21 »
Cały czas mówię, nie chcesz mieć problemów z zespołem, nie częstuj Go alkoholem. Możesz dać mu po zakończeniu imprezy, na dowidzenia ;)

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
« Odpowiedź #48 dnia: 13 Marca 2009, 13:48 »
w umowie mozna zastrzec takie rzeczy, po cos jest ona spisywana
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline obserwator
  • maniak
« Odpowiedź #49 dnia: 13 Marca 2009, 13:53 »
Tak też można, ale tak i tak polega to na tym aby nie dawać alkoholu zespołowi. Umowa w tym przypadku będzie dotyczyć  alkoholu. Czasami jest to alkohol zespołu (prywatny, bo i tak się czasami zdarza), a czasami gości , którzy nim częstują członków zespołu. ;)

Offline veronka17

• zapaleniec
  • .: co mnie nie zabije , to mnie wzmocni :.
  • data ślubu: Jak będzie , to sie dowiecie :)
« Odpowiedź #50 dnia: 13 Marca 2009, 14:22 »
No i znowu cała pogadanka sprowadza sie do alkoholu.... :)

Może założymy oddzielny temat? :) alkohol + zespół na weselu ( bez znaczenia jaki ) , to zawsze działa na ludzi jak przysłowiowa  " płachta na byka " :)

Ciekawe , że jeszcze nikt nie wpadł na to żeby swój zespół zbadać alkomatem po imprezie  ;D

Jeśli tak bardzo wszyscy się boją tego , że ich kapela się spije , to dlaczego nie wprowadzaja do umów klauzuli o bezwzględnym zakazie spożywania alkoholu ( niewazne , czy weselnego , czy nie )
A może poprostu najpierw porozmawiać szczerze z zespołem , wyrazić swoje obawy i zweryfikować opinie?
Nie jestem zwolennikiem " zalewania " się przez kapelę , bo na takich weselach też już byłam , ale uważam , że jedna flaszka na zespół , na całonocną imprezę , to wcale nie jest dużo. No chyba , że wypije ja jedna osoba w ciagu godziny :)

Offline obserwator
  • maniak
« Odpowiedź #51 dnia: 13 Marca 2009, 14:36 »
W tym własnie problem, że jedna flaszka na cały zespół , czy też na głowę?. Wino, kobieta i  śpiew, tę zasadę wyznają muzycy (nie tylko weselni). Zespoły grają w tzw. warunkach szkodliwych. Wokół nich wszędzie leje się płyn C2H5OH i nie każdy ma taką silną wolę, żeby nie skosztować tego boskiego nektaru. A tak poważnie, alkohol na takich imprezach zawsze był i jest problemem. Zespoły, które już przeszły 'szalony okres" wiedzą, że alkohol jest ostatnim gwoździem do trumny. Im więcej alkoholu, tym coraz mniej grań. Zespoły odpowiedzialne nie piją wogóle. ;)

• Gość
« Odpowiedź #52 dnia: 13 Marca 2009, 14:51 »
Witam

proponuje to samo co veronka17
zalozcie sobie temat o alkoholu  i tam popiszcie sobie o tym
jako ze to dotyczy mojego zespolu  piszcie prosze tutaj informacje i opinie o nas san-sebastian
a nie globalnie o alkoholu np.

pozdrowienia

Offline mk.mika
  • maniak
  • data ślubu: 6 czerwca 2009
« Odpowiedź #53 dnia: 13 Marca 2009, 15:09 »
A może ktoś napisać coś pozytywnego o tym zespole, czy większość ma tą samą opinię?

Moje oczy są nadal zielone w moim oknie wciąż kwitnie nadzieja

RELACJA

Offline magdaku

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 11.07.2009
« Odpowiedź #54 dnia: 13 Marca 2009, 15:15 »
Tak jest wszędzie i tego się nie zmieni.
Mam propozycje!!!!

Właśnie w tym momencie ucinamy spekulacje alkoholowe.

Aby zakończyć jak należy może uzasadnię dlaczego wybrałam właśnie ten zespół.
O San-sebastian usłyszałam od bratowej narzeczonego. Jakieś 7 lat temu była z małżonkiem na weselu u znajomych i bawiła się wraz z przyjaciółmi właśnie przy "Sebastianie". Później jeszcze na 4 kolejnych weselach sytuacja się powtórzyła, bo wszystkim tak się spodobało, że pozostali znajomi, którzy jeszcze się nie pobrali chcieli tylko San-S!!!!  Dla mnie to jest najlepsza rekomendacja dla zespołu, który nigdzie się nie reklamuje a jest oblegany mimo wysokiej ceny no i nadszarpniętej opinii.
aaaaa i jeszcze zapomniałam
Oglądałam film z tegoż wesela i zabawa naprawde była fantastyczna!!!!
Prawdziwy film z wesela a nie jakieś posklejane urywki z wielu weselich, które zespół wynajduje, żeby sobie dobrą reklame zronbić!

Ja polecam.

Offline ella1983
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 12.06.2010
« Odpowiedź #55 dnia: 25 Marca 2009, 08:55 »
słyszalam, że fajnie graja i są elastyczni dopasowuja się do publiki

Offline ~Ania~
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2006-10-07
« Odpowiedź #56 dnia: 2 Sierpnia 2009, 10:30 »
Wczoraj byłam na weselu gdzie gral ów zespól i muszę przyznać że jestesmy ZACHWYCENI! Świetny repertuar, super śpiewają, potrafią super zabawić gości. Jako że jestem w ciąży i pofikać za bardzo nie mogę to nogi rwały się do tanca. Non stop parkiet byl pełny. Z czystym sumieniem polecam ten zespół!!!

Offline madzzzia5
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 16.05.2009
« Odpowiedź #57 dnia: 4 Sierpnia 2009, 10:53 »
Ja też muszę dołożyć swoje 5 groszy do wątku o san-sebastian.  W maju tego roku grali na moim weselu i mimo, jak wielu twierdzi, nie są za tani, są warci swojej ceny.  Do dziś goście wspominają zabawę i chwalą orkiestrę, która potrafiła zagrać wszystko o co poprosili.  I to dla mnie jest najlepsza opinia.  
Każdy z tej czwórki ma wspaniały głos, dzięki czemu są w stanie zaśpiewać dosłownie wszystko.  Od What a Wonderful World - Louis Armstronga, poprzez Hey Ya - Outcasta, I Will Always Love You - Whitney Houston aż po MC Hammera - U Can't Touch This.  Wybawiłam się niesamowicie.  A Pan w białym garniturze nie tylko świetnie śpiewa, ale jest też niesamowitym wodzirejem.  Potrafił od początku wyrwać wszystkich do tańca, nawet męża mojej świadkowej, który zazwyczaj na weselach stoi na zewnątrz i pali papierosy (mam nadzieję, że się nie obrazi za przytoczenie jego przykładu, ale przecież sam wie, jaki jest ;p ).  Poza tym pilnował dokładnie czasu, żeby zmieścić się ze wszystkimi zaplanowanymi atrakcjami i świetnie w tym zakresie współpracował z naszym świadkiem.
Być może jestem szczęściarą, ale złego słowa nie mogę o zespole powiedzieć.  Podobnie jak o restauracji Dąbska 7, ale to opiszę w osobnym wątku forum.
A może tak już jest, że najczęściej na forach wypowiadają się przede wszystkim niezadowoleni klienci? Czas zatem to zmienić. . .

Offline MELODYJKA

• bywalec
  • data ślubu: oj dawnoo;)
« Odpowiedź #58 dnia: 15 Września 2009, 09:42 »
fajnie się czyta opinie zadowolonych klientów :)
prawdziwy przyjeciel wie o Tobie wszystko ...a mimo to nadal Cię lubi...

Offline karola00

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: wrzesień 2010
« Odpowiedź #59 dnia: 8 Października 2009, 23:13 »
jeśli chodzi o zespół san sebastian miałam również okazję ich poznać i to niestety z tej gorszej strony; a ponieważ slyszalam o nich naprawde dobre opinie na temat zabawy jaką potrafią rozkręcić również chciałam żeby grali i na moim weselu ale w dniu w którym chciałam ich posłuchać i zobaczyć spotkało mnie bardzo nie miłe zaskoczenie - przy recepcji spotkałam jednego pana z orkiestry który ledwo stojąc na nogach przyszedl do pani z recepcji po kolejne piwo, maske ochronną przeciw świńskiej grypie (oczywiście ściema bo chciał sprawdzić przy okazji jak gra orkiestra na sąsiedniej sali) wiec stwierdziłam że poprostu podziekuje, woląc poszukać innej orkiestry. . .