Vall Ona jakos mnie uspokaja i dlatego mam do niej zaufanie
Asia-85 tak lozeczko juz dawno gotowe owiniete folia aby sie nie zakuzylo

Fotki byly na poprzednich stronach
Martaxyz11 co ja zrobie jak ostatnio o tej porze juz mi sie spac nie chce , pozniej kolo 7 wracam spowrotem do lozka
martyna1985 tak tylko Ci sie wydaje ,ze u mnie czas szybko leci a u Cieie nie ale to tylo zludzenie

Taki sam jest dla Ciebie jak i dla mnie
*Mimi* ten bialy material na gondoli to jest taki skoropodobny , taka skorka , mysle ,z elatwo bedzie ja utrzymac w czystosci.
merkunek tak jest szefowo
~monika~ to nie jest czarny kolor tylo granatowy , moze fotki blednie go pokazuja bo robilam przy sztucznym swietle

kto by pomyslal ,ze ze mnie taka wariatka i o 5 rano bede trzaskala fotki 8)Wdzien i na zywo o wiel elepiej wyglada , na czarny to ja bym sie chyba nie skusila

Maz bedzie jechal z pracy to mi odbierze wyniki , sama teraz mysle czy wyjda dobrze

Laborantka dzis byla taka niemila ,z ejedna pacjentka az sie mocno zdenerwowala , mnie nie za bardzo chciala zrobic ten test bo stwierdzila ,z emusza byc odstepy miedzy takimi testami i sie jej musialam glupio tlumaczyc , co za idiotka , tylko ,z eona zawsze taka niesympatyczna jest ostatnio jej dawno nie bylo. Udalo mi sie tam wytrzymac te ponad 2 gozinki , z cytryna naprawde nie jest takie zle , nawet nie poczulam slodkiego

Oby wynik byl ok to bede spokojniejsza

Gdzies za godzinke bede juz wiedziala co jest grane.
Pozdrawiam Was serdecznie