Zaraz sie chyba nerwowo wykoncze

Fachowcy dzsi wierca w murach bo tzreba przymocowac styropina tymi kolkami a mnie to tak denerwuje ,ze normalnie wyjde z siebie i stane obok

Przypomnialam sobie ,ze musze zmienic dane w Otwartym Funduszu Emerytalnym . Znalazlam stosowne posiadane dokumenty i zciagnelam z netu gotowe formularze jestem w trakcie drukowania a tu mi cos drukarka strajkuje

Teraz wgrywam ponownie program z drukarki do kompa i wypelnie te formularze i im wysle , bede miala swiety spokoj bo tzreba zmienic nazwisko , numer nowego dowodu i adres zamieszkania i oczywiscie dane osoby upowaznionej.
Dobrze ,ze mi sie w pore przypomnialo , bo babka w PZU mi mowila ,z eona miala przeboje w ZUSie bo po slubie utowrzono jej drugie konto i nie mogli sie doszukac jej skladek na emeryture. Dobrze ,ze przed szpitalem uda mi sie to do nich wyslac.
Natomiast jak ja jestem czyms waznym zajeta to potrzebuje spokoju i koncetracji a dzis normalnie mnie ponosi

Maz pojechal znowu w sprawie pracy , zawiozl CV i List Motywacyjny, trzymajcie kciuki bo w koncu moze by mu sie udalo pracowac u nas na miejscu

ale to narazie na wodzie pisane ................