PumoRi witam serdecznie

Nie wiem kiedy to wszystko zlecialo
~monika~ witam Cie serdecznie

Pranie to naprawde frajda bo czlowiek nie moze sie napatrzyc na te wszytskie ciuszki

Wczorajsze pranie juz wyprasowane zostalo , zajelo mi to raptem poltorej godzinki

Teraz wstawilam nastepna pralke

Zostalo chyba jeszcze tego prania na jekies 2 pralki

a oprucz tego co sama kupilam nowiutkie rzeczy i posciel

Trzeba to wszytstko powoli poprac i poprasowac , napewno zdaze zanim sie na dobre poloze w szpitalu

Musz ejeszcze dokupi troche rezczy , nastepna zmiane poscieli , kolderke z ochraniaczami i podusie , sama juz nie wiem co jeszcze bo zakupy staram sie robic wg listy

Aktualnie na ukcji licytuje wkladki laktacyjne i musze zamowic koszule do szpitala te do karmienia bo te co kupilam maja za male wyciecie ( tylko 3 guziczki) i bedzie mi niewygodnie karmic , wiec musze kupic nowe . Nazbiera sie troche tych rzeczy jeszcze .
Zapomnialam dodac ,ze dzis mialam juz gosci

Byla moja chrzestna pierwszy raz zobaczyc nasze gniazdko i przed nia przyszla takze tesciowa z odwiedzinami na kawke wiec bylo milo i wesolo

Chrzestna przedstawila mi swoje rady i wizje jakbym mogla urzadzic przedpokoj tak aby byl praktyczny

Powiem szczerze ,ze nawet madrze mi doradza w koncu doswiadczenie zyciowe sie przydaje

Dostalam milutkiego slonika z krysztalu na szczescie

Juz nie moze sie doczekaca parapetowy bo mowi ,ze na parapetowe ma co innego upatrzonego ale nie chciala nic a nic sie zdradzic