Autor Wątek: prosze pomozcie!  (Przeczytany 2765 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline katrishja

• entuzjasta
  • data ślubu: 18.09.2009
prosze pomozcie!
« dnia: 22 Kwietnia 2007, 18:10 »
Jestem nowa forumowiczka! wlasnie sie zalogowalam i troche sie tu jeszcze gubie ale w przyszlym roku planujemy z moim misiem wesele na okolo 120 osob i kompletnie nie orientujemy jesli chodzi o miejsce bylismy poki co w hotelu SEns na lubieszynie i w Nordzie. Sens wg nas beznadzieja Nord super ale chcemy jeszcze pojezdzic...co byscie doradzili??
kasia

Offline evamarija
  • użytkownik
  • **
prosze pomozcie!
« Odpowiedź #1 dnia: 22 Kwietnia 2007, 19:04 »
Witaj, zawsze wpisz w tytule to o co pytasz albo o czym bedzie watek zamiast "prosze pomozcie". Wejdz w baze i poszukaj lokali - tak jest napisane na ile osob. Potem uzyj "szukaj" zeby poczytac co inni napisali o danym miejscu, itd. Powodzenia!

Offline Anogete
  • zapaleniec
prosze pomozcie!
« Odpowiedź #2 dnia: 23 Kwietnia 2007, 15:38 »
ja polecam lokal Sedina na ul. Pocztowej organizowałam tam wesele na 112 osób :skacza:
Jest jak jest, nie jak powinno być ;)

[img]http://ticker.7910.org

Offline sskamila
  • nowicjusz
  • *
prosze pomozcie!
« Odpowiedź #3 dnia: 2 Maja 2007, 23:23 »
Witaj! Uważam, że miałaś dużo szczęścia, że pojechałaś do Norda na samym początku i od samego początku dobrze trafiłaś! Ja miałam tam wesele w maju 2006 - rewelacja. Było równiutko 100 gości. Dla nas najważniejsze było, żeby w lokalu był klimatyzacja, żeby obsługa wyznawała zasadę "klient nasz pan", żeby jedzenie było smaczne i ŚWIEŻE, żeby była możliwość wykupienia noclegów, żeby palacze mogli wyjść na zewnątrz (jest ogródek), żeby był dozorowany parking, żEBYśMY MY JAKO PAńSTWO MłODZI TEż SIę MOGLI POBAWIć!!! I wszystko to znaleźlismy w Nordzie! Z Szefem Norda można się targować, nasza kierowniczka sali Kinga była z nami w stałym kontakcie i nie musielismy dosłownie o nic sie martwić. Jedynie tańczyć, bawić się i całować na "gorzko, gorzko". Wesele było dopracowane pod każdym względem. Życzę powodzenia! Kochajcie się i nie dajcie się zwariować przedślubnym przygotowaniom! :) Trzymamy za Was kciuki! NORD! NORD! NORD! :ok:

Offline kalunia
  • nowicjusz
  • *
prosze pomozcie!
« Odpowiedź #4 dnia: 14 Maja 2007, 14:26 »
witam serdecznie:)
jestem nowa na forum, a zalogowalam sie poniewaz moja przyjaciolka wychodzi za maz i poprosila mnie zebym byla swiadkiem:) hm to bardzo wazna funkcja poniewaz m.in. trzeba zorganizowac wieczor panienski:) do wesela jeszcze rok(wiem to bardzo duzo czasu) ale juz powolutku chce zbierac materialy:))) za kazda pomoc bede wdzieczna:)
pozdrawiam

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
prosze pomozcie!
« Odpowiedź #5 dnia: 14 Maja 2007, 14:41 »
no to dobrze trafiłaś....musisz trochę poszperać, bo zapewne na niejedno Twoje pytanie odpowiedź już tu jest.
W razie czego pomożemy.
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline aniulka2224
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 24.09.2005r
prosze pomozcie!
« Odpowiedź #6 dnia: 14 Maja 2007, 14:58 »
a jaka date planujecie i czy rozmawialiscie juz z wlasicielem norda??bo z tego co wiem to juz wiekszosc terminow na przyszly rok ma zajete, wiec radzilabym zapytac i jak bedzie wolne to polecalabym.mialam tam wesele we wrzesniu 2005, i bylo super. nie ma sie czego przyczepic i nie da sie powiedziec zlego slowa o tym lokalu wiec polecam serdecznie:)

Offline zibi

• Administrator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 31.07.1999
Re: prosze pomozcie!
« Odpowiedź #7 dnia: 14 Maja 2007, 17:25 »
Cytat: "katrishja"
Sens wg nas beznadzieja

a z czego to wnioskujesz?

Offline kalunia
  • nowicjusz
  • *
prosze pomozcie!
« Odpowiedź #8 dnia: 15 Maja 2007, 15:22 »
liliann, dziekuje :)

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
prosze pomozcie!
« Odpowiedź #9 dnia: 15 Maja 2007, 16:47 »
popatrz też w bazie danych.. tam jest napisane  na ile miejsc sa lokale..

ja osobiście moge polecić norda. sama tam sie weseliłam i teraz będę robic tam przyjęcie na chrzciny zuzi.
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08.09.2007
prosze pomozcie!
« Odpowiedź #10 dnia: 15 Maja 2007, 17:40 »
W Nordzie był ostatnio mój kolega i terminy są zajęte prawie na 2 lata w przó :) Tak więc świadczy to o tym że lokal jest super :) Chętnie też bym tam miała i ja, ale niestety terminu już było brak. Ale ten lokal co mam też uważam za dobry wybór.

Offline matrix0007
  • maniak
  • data ślubu: 13.08.2011
Odp: prosze pomozcie!
« Odpowiedź #11 dnia: 4 Maja 2009, 22:25 »
a co sądzicie o sensie?