Dzięki dziewczyny
dużo pracy przede mną, prawie całą wyprawkę muszę zrobić od nowa, a tak chomikowałam te dziewczęce ubranka 
Witam w klubie.
Powoli zaczynam kupować ubranka i jakoś taka średnia radocha...dla dziewczyn tyleeeeeeeeee fajnych 
Gratki.
Nooo dokładnie! Jak wyciągnęłam te bodziaki w groszki i motylki po Mai to się rozpłynęłam, a tu chłopak

no ale zostawiam ubranka dla mojej młodszej siostry, liczę, że będzie miała kiedyś dziewuszkę

Połączenie Leona i Matyldy jest genialne

My dla dziewczynki mieliśmy wybrane Nina, krótkie, żeby pasowało do Mai. Nazwisko mamy długie więc Majka ma tylko jedno imię (poza tym teściowa się upierała na dwa, więc tym bardziej chciałam dać jedno sasasa

).
Dla chłopaka mamy Michał, Aleksander i podoba mi się też Maciej, także zobaczymy. Na razie mówimy na niego Michaś albo Junior

Edzia, mi też Maya bardzo się podoba

Szpital mnie nie przeraża, raczej przeraża mnie myśl, że znowu mogłabym urodzić wcześniaka. oswajam się z myślą, że będę miała syna, córka jest dla mnie czymś naturalnym, natomiast chłopak wywołuje u mnie lekką tremę

ale fajnie, że będzie jakieś nowe doświadczenie, no i Maja będzie nadal naszą księżniczką