Nadzieja wszyatkiego naj!Duzoooo milosci!
...
Dziewczyne nie Wien gdzie zadac to pytanie.Moze odpowiwcie mi na to pytanie.
Mialam cukrzyce ciazowa.Malutka urodzila sie bardzo mala.Tydzien I 4dni lezala na intessywnej.
Miala problemy z oddechem I trymaniem temperature,ale po pierwszych dniach ten klopot znikl.Za to zaczela bardzo tragic na wadze z 2.900 przed pierwsze din zjechala na okolo 2.570.
Nie chciala jesc I nie miala silly ssac.
Cb Islam bardzo karmic piersia,a na oddziale bolo wielkie parcie na to.Zwlaszcze ze w ciazy pytali sie mnie jak bede karmic.
Nie udawalo mi sie to,mala spala przy piersi.A jak juz na tala silt po okolo tutor is to nie umialam trafic do Jej buzki.
W nosy trafilismy na okropna polozna,kazala mi cwiczyc karmienie I przed 40min mala plakala z glodu ,a ja nie umialam Jej nakarmic.Polozna nie chciala Dac nam butelki z mlekiem.Po tej nocce powiedzialam na oddziale ze nie chce karmic tylko sciagac pokarm.
One dose ze bardzo stresowalam sie podczas karmienia Julcia butla zebu zjadla wszystko ,a czestochowa zasypiala I nie chciala jesc.A jeszcze me Zulu nas karmieniem piersia,mala tak sie meczyla ze po tym nie miala sily ssac butli wiec tracila na wadze.
Na szczescie to za nami.
Ja dalej ubolewam nad tym ze nie karnie piersia.W domu na spokojnie przystawialam,ale nie y
Udaje sie mi

.Mike sutki sa plasmid I mala mie moze zassac,a ja trafić do buzki.
Ściągam mleko,ale mam go bardzoooo mało.Co 3h mam po 20-30ml.
Zazwyczaj daje małej z rana 120-140ml mojego mleka na dobę.
Pytanie mam takie.
Czy to prawda ze jak się karmi piersią to jest mniejsze ryzyko ze dziecko nie będzie mieć cukrzycy ??
W szpitalu mi tak nagadala położna i strasznie się tym przejmuje.
Ja nie karmie tylko ściągał i tego mleka jest bardzo mało.
Niby jak miałam cukrzycę to mała tez może mieć,ale jak będę karmić to jest mniejsze ryzyko.
Co o tym myślicie ??
Ja nie wyczaruje tego mleka,robię co mogę,ale boje się i jest mi przykro ze nie mogę nakarmić mała moim mlekiem.
A i cukier Julka miała sprawdzany.Na początku miała za niski,ale teraz ma w normach.