Margolko, jest tez sklep bobowozki, tam jest duzo wiekszy wybor wozkow,my tam kupowalismy. Oni maja siedziby chyba w dwoch czy trzech miastach. Odsyla sie im w razie czego i oni zajmuja sie gwarancja. Niczym sie nie przejmuj, maz niech popierze wszystko, przeciez da rade, zrob mu liste dokladna co i jak ma zrobic, na pewno sobie poradzi, a Ty sie relaksuj i odpoczywaj, pas ladnie maluszka, zeby bul grubiutki jak przyjdzie na swiat. Trzymam micno kciuki za te dwa tygodnie, ale nawet jak sie nie uda, to badz spokojna, masz juz przeciez skonczony 35, dzidzia jest juz gotowa zeby zobaczyc swoja mamusie

tulam mocno.
Pati duży Twój synek.
Mój w 29 tc ważył 1210g. W piątek mam ostatnie USG to zobaczę ile przybrał.
Aha..i wiem co jeszcze wzmaga zgagę. Nie uwierzycie- ale mówili o tym nawet w TV..To ROSÓŁ!!! Dziś był u nas na obiad i od godziny 20 mam okropną z age:-\
A moj w 28 i 4 dni mial 1350 okolo. Ale mowia mi, ze raczej wielki sie nie urodzi, taki od 3 do 3,5, mi to pasuje

co do zgagi to bierz rennie, na krotko, ale pomaga. Zgage wywoluja wszelkie kwasne, smazone, tluste (np. Czekolada) rzeczy, chyba by nic jesc nie mozna bylo, jakby sie tak popatrzec. Z reszta mnie po wszystkim pali teraz.