Autor Wątek: ZESPOL COMBO  (Przeczytany 11502 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline aadaa

• Ada
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 06/09/2008
ZESPOL COMBO
« dnia: 12 Kwietnia 2007, 11:39 »
Hej hej, :afro:

Slyszeliscie cos o ZESPOLE COMBO z Nowogardu? Slyszalam od dwoch kolezanek, ze fajnie prowadza wesela a jakie jest wasze zdanie?

czekam na info  :los:
pozdrawiam :)
B .: 02/06-2010    K.: 20/06-2012

Offline babe51
  • nowicjusz
  • *
ZESPOL COMBO
« Odpowiedź #1 dnia: 13 Kwietnia 2007, 23:32 »
Moja kumpela byla kiedys na weselu na ktorym grali i bardzo ich chwalila. Wejdz na ich strone gdzie mozna ich posluchac i zobaczyc urywki z wesel, ktore prowadzili. Tam tez jest kalendarz imprez, wiec mozesz sprawdzic czy Twoj termin jest jeszcze wolny bo jak slyszalamt trzeba ich rezerwowac wczesnie.

Offline aadaa

• Ada
  • Chuck Norris
ZESPOL COMBO
« Odpowiedź #2 dnia: 16 Kwietnia 2007, 08:32 »
Tak tak faktycznie widzialam ich strone i terminy maja strasznie oblegane -- dlatego postanowilismym wstepnie termin zarezerwowac.
Pytam poprostu o wasze zdanie :)

milego dnia

Offline babe51
  • nowicjusz
  • *
ZESPOL COMBO
« Odpowiedź #3 dnia: 16 Kwietnia 2007, 23:18 »
:hello:
Ja niestety nie widzialam ich osobiscie tylko slyszalam, ze bardzo fajnie prowadza wesele, bawia gosci, sa kulturalni i dowcipni.
Gdyby wczesniej nie udalo mi sie zarezerwowac San Sebastian sama bym ich wziela na moje wesele.
pozdrawiam!

Offline aneczka 2008

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 5.07.2008
ZESPOL COMBO
« Odpowiedź #4 dnia: 14 Maja 2007, 10:50 »
Byłam na weselu przyjaciółki gdzie grał zespół Combo. Bardzo chciałam żeby zagrali na moim weselu ale mają strasznie dużo pozajmowanych terminów (w tym moja data ślubu)co świadczy że są dobrzy, a są mogę z czystym sumieniem potwierdzić. :brawo_2:

Offline m.agda
  • nowicjusz
  • *
ZESPOL COMBO
« Odpowiedź #5 dnia: 29 Czerwca 2007, 09:43 »
COMBO grało na moim weselu i weselu mojej przyjaciółki, uważam że są świetni :) BARDZO POLECAM

Offline missmax

• entuzjasta
Odp: ZESPOL COMBO
« Odpowiedź #6 dnia: 26 Maja 2008, 13:17 »
kurcze no tez mi sie podobaja jak graja, bo moga bardzo rozniasta muzyka - np disco polo , biesiadna, na czasie, szlagiery itp . San Sebastiana bym nie wziela - bo mimo tego iz bardzo ladnie spiewaja, to mają zawezony repertuar (nie graja disco polo ani biesiadnych - które na wesele także staropolskie są przeciez potrzebne!) No i spiew mają fajny - wokalistka nie fałszuje, kazdy spiewa z trójki osób.

Offline aadaa

• Ada
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #7 dnia: 26 Maja 2008, 15:41 »
no to nad czym sie zastanawiacie ? Rezerwujcie jesli maja jeszcze wolny termin w wasz dzien :) My mamy ich na wesele i poprawiny - nawet dwojka naszych znajomych wziela ich na swoje wesela - mamy w odstepie 3 tygodni sluby wiec bedzie niezle -- najblizszy 14/08 wiec moge zdac relacje na biezaco.

Offline missmax

• entuzjasta
« Odpowiedź #8 dnia: 27 Maja 2008, 01:08 »
wzielabym odrazu tyle, że kurcze jeszcze musze sie zastanowic, bo troche zaczeli bardziej  kosztować :), a staram sie lekko ograniczac juz budżet weselne. CHOC WIEM<<< ZE NA MUZYCE OSZCZEDZAC NIE NALEZY>> BO TO PODSTAWA WESELA!

czekam na swieze relacje z występow zespolu combo :)

pozdrawiam

Offline aneczka 2008

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 5.07.2008
« Odpowiedź #9 dnia: 27 Maja 2008, 07:36 »
U nas też będą grać na weselu więc też postaram się zdać relację jak :koncert:

Offline missmax

• entuzjasta
« Odpowiedź #10 dnia: 2 Czerwca 2008, 16:02 »
OK :):):)

Tak wiec zdawajcie relacje :)

jestem ciekawa  ;D

Offline ewelina00072
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 19.09.2008
« Odpowiedź #11 dnia: 29 Września 2008, 22:26 »
Witam !

Gorąco polecam zespół COMBO- grali na moim weselu 19. 09. 08 także całkiem niedawno:) Było poprostu świetnie- goście zadowoleni, pod wrażeniem- dziewczyna Magda jest poprostu niesamowita!! Oczepiny były świetne wszyscy płakali ze śmiechu, ale szczegółów nie zdradzę, bo dla nas też to była niespodzianka! My zaufaliśmy i nie żałowaliśmy- NAPRAWDĘ WARTO!!! I NICZEGO SIĘ NIE OBAWIAJCIE- PAN PIOTR WIE CO ROBI:):):)

Offline missmax

• entuzjasta
« Odpowiedź #12 dnia: 29 Września 2008, 22:46 »
no właśnie, gdyby brali troszkę taniej za wesele.... to bym ich wziela. A tak wzięłam zespół za ponad 1000 zł mniej ;) (też całkiem całkiem, b. dobre wokale:))
« Ostatnia zmiana: 29 Września 2008, 22:50 wysłana przez missmax »

Offline aadaa

• Ada
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #13 dnia: 30 Września 2008, 11:42 »
My jestesmy bardzo zadowoleni z zespolu COMBO gralo rewelacyjnie ! A naprawde wazne jest jak gra orkierstra i jak zacheca do zabawy. Naprawde polecam.

Offline missmax

• entuzjasta
« Odpowiedź #14 dnia: 30 Września 2008, 13:39 »
...a używali na oczepinach okrzyków typu "Panie, ściągać stringi", itp? Bo tak odsłuchiwałam pewnego razu ich filmiki demo na ich stronie, że taki tekst tam właśnie usłyszałam. Ten lider zespołu ma "ambicje" co do tekstów.. hm?hm? ;) (to jedyny minus, jaki zauważyłam). No ale cenę również mają przesadzoną. No cóż, GWIAZDY ;) ;)

Offline veronka17

• zapaleniec
  • .: co mnie nie zabije , to mnie wzmocni :.
  • data ślubu: Jak będzie , to sie dowiecie :)
« Odpowiedź #15 dnia: 1 Października 2008, 09:27 »
missmax , nie znam zespołu combo ani nie wiem ile biorą , ale chyba troszke przesadziłas ze swoją wypowiedzią.

Skoro ludzie sie wypowiadają pozytywnie i zachwalają , bo byli na imprezie przez nich prowadzonej , to myslę , że coś w tym jest. A jeden przez ciebie " wyłapany " tekst o niczym nie świadczy ( moze poza poczuciem humoru prowadzącego ) , nie znasz przeciez kontekstu ani atmosfery , jaka tam panowała.

A to , że zespół się ceni , to nie nazwałabym gwiazdorstwem. Pomyśl troche , bo może kogos obrażasz w tym momencie.... To , że znalazłaś zespół o 1000zł tańszy nie oznacza , że wszystkie pozostałe upadły na głowę i gwiazdorzą :) Wiesz.....życzę ci , żeby u ciebie wszystko sie udało tak jak chcesz , ale jeśli sie okaże , że oprócz śpiewu zespół nie ma nic do zaoferowania , to będziesz mogła mieć pretensje tylko do siebie.

Offline missmax

• entuzjasta
« Odpowiedź #16 dnia: 1 Października 2008, 10:18 »
^ Tak to jest jak ktoś nie zrozumie wypowiedzi mojej i traktuje ją jakbym obrażała zespół. Przecież napisałam, że sama bym ich wzięła na swoje wesele, gdyby byli troszkę "tańsi". Pisałam o tym o jeden post wcześniej ... Widzę, że  sama nie jesteś zagłębiona w temacie a już się rozpisujesz jak Pani sędzina  :D

Poza tym użyłam zwrotu "GWIAZDY" ale obok jest "mrugnięcie oczkiem" - to chyba tez coś znaczy, że trochę żartuję.... No bo jak już ktoś stanie się polecany i ma bardzo dobre opinię to jest taką gwiazdeczką w tym biznesie, albo GWIAZDĄ, jak już zaczyna się coraz to wyżej cenić. Mam prawo do wypowiedzenia się co myślę. A napisałam jedynie o jednym zarzucie co do nich -> o tekście jaki rzucił lider COMBO na oczepinach na filmiku demo ... i tyle. Do innych rzeczy nie mam zastrzeżeń..
A.... jak przesłuchałam dużo dem zespołów to gdyby nie to, że nie chcę wydawać dużo kasy na wesele to bym ten zespół COMBO wzięła (przecież to napisałam już wcześniej, więc jak mogłabym ich obrażać ...  ??? ??? ???). Jak pokazywałam narzeczonemu jak prowadzą OGÓLNIE oczepiny i zabawę, i się fajnie przebierają i są żywiołowi - to wypowiedział się w ten sposób - "że widac, że zespołowi bardzo zależy, że się angażują...". Poza tym super śpiewają.

No i też veronka17 się czepiasz tego,że się niby 'chwalę' że znalazłam zespół o ponad 1000 tańszy.. He..he.. no może i jestem zadowolona z tego powodu, ale nie wiem czy to jest aż takie chwalenie się. Wiem na pewno, że w porównaniu do COMBO raczej są od nich słabsi, właśnie pod względem zaangażowania i prowadzenia i ogólnie zabaw (bo tylko starają sie by były zabawy na oczepiny). tak więc głównie są dobrzy w śpiewie. No a naprawdę trudno było wybrać kogoś "tańszego" by umieli śpiewać.... I proszę veronka17 nie kracz mi tu od razu, że będę nie zadowolona z tego zespołu, bo wzięłam o ponad 1000 zł tańszego ... no proszę .... tylko mi tu beż żadnej zawiści, bo tego nie lubię  :-\.

Offline missmax

• entuzjasta
« Odpowiedź #17 dnia: 1 Października 2008, 10:35 »
Nie no sorry... że tak napisałam, może i prawda, że trochę przesadziłam i zabrzmiało to ostro. Ale pisałam tak pół żartem pół serio.. z przewagą żartu. No ale wiem, że moje wypowiedzi są czasem dotkliwe, więc na przyszłość będę starała się delikatniej :)

Pozdrawiam zespół COMBO (najlepszy wg mnie zespół na wesele, jaki słyszałam) oraz jego fanów i klientów :) <- tu piszę szczerze, jakby co :)

Offline aadaa

• Ada
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #18 dnia: 1 Października 2008, 10:54 »
qurcze ale sie narobilo ... w kazdym razie u nas zadnych glupich testow nie bylo. Tak naprawde jesli goscie weselni nie lubia lub nie chca tanczyc to moze orkiestrac stac na glowie i nie wyciagnie ich na parkiet. Ale Ci naprawde dawali u nas z siebie wszytko zreszta goscie nawet nie mysleli o tym zeby usiasc sobie :) zreszta konkursy rewelka i przyspiewki przy ktorych podchodzili do gosci do stolu. Co tu duzo mowic uczestniczylam w 4 weselech na ktorych oni grali :)

Offline missmax

• entuzjasta
« Odpowiedź #19 dnia: 1 Października 2008, 15:49 »
he he, najwygodniej byłoby usunąć te krzywdzące zespół wypowiedzi (moje  ::)) i dalsze wypowiedzi na ten temat. Miało zabrzmieć zabawnie a zabrzmiało zbyt ostro przez mnie (ehh te kobiece dni ;)) a naprawdę zespół mi się podoba i jest NUMEREM 1 wśród zespołów na wesele (a przesłuchałam duuużo demówek zespołów) :)

Dlatego obiektywnie patrząc i biorąc pod uwagę ogół, to naprawdę mogę polecić ten zespół. Repertuar super i wokal i prowadzenie wesela (oglądając ich demo na ich stronie). Hmm hmm, tak patrzę na kalendarz to mój termin mają wolny  ;D ale ja już zaklepałam zespół inny, jak już pisałam. Mam rodzinę, która jest oszczędna (no i na pieniądzach nie śpi) więc wolałam buszowac i szukać zespołu dobrego i na poziomie i tańszego i udało się, niż potem po kalkulacji wyszłoby ile wydaliśmy na wesele... Bo rodzice też coś do powiedzenia przeciez mają (no i też finansowo wspierają budżet weselny, nawet bardzo); a ja nie chcę i nie umiem ich kłamać, ze nie dalam dużo za zespół - jakbym w rzeczywistości dała. Też napisałam, że COMBO biorą za dużo - fakt w porównaniu do tych co mają perkusję i więcej osób biorą prawie podobną cenę. Ale takich zespołów jest więcej... Nie pomyślałam również, że mogą cenić się właśnie za POSIADANIE TEGO CZEGOŚ, co sprawia, że umieją rozbawić gości. Nawet jeżeli nie mają perkusji, mają mniej instrumentów, mniej osób...

Chyle czoła i zwracam honory  :blagam:

Offline veronka17

• zapaleniec
  • .: co mnie nie zabije , to mnie wzmocni :.
  • data ślubu: Jak będzie , to sie dowiecie :)
« Odpowiedź #20 dnia: 2 Października 2008, 08:53 »
No właśnie o to mi chodziło missmax   :)
Nie mam ci nic za złe i zycze ci jak najlepiej ( żadnej zawisci broń Boże ) ;)
Chodziło mi tylko o to , że czasami mniej przemyslane , czy zredagowane wypowiedzi mogą kogoś obrazić.
Wiesz.....mnie to nie dotyczy , więc mogłam sie wogóle nie odzywac , ale jak czytam różne posty np. negujące , czy chwalące czyjeś usługi , to" natchnęła" :) mnie refleksja , że chyba powinno być coś takiego w regulaminie:

polecam ....... , bo..........
odradzam............ , bo............

Jeśli przy czyjejs opinii byłyby podane konkretne powody chyba byłoby bardziej fair :) ?

A nawiązując jeszcze do cen i prowadzenia imprezy przez zespół , to chciałam powiedzieć ( poprzez moja wczesniejsza wypowiedź ) , że niekoniecznie zespół , który dobrze gra i śpiewa , umie również poprowadzić i zabawić ludzi. Zespołów , które są dobre muzycznie jest wiele , ale czasami sama muzyka nie wystarczy......a czasami jest nawet odwrotnie- moga gorzej śpiewac i grać , a jak dobrze zabajerują , to będzie świetna zabawa.
Myślę , że zespół , o którym mowa też wziął to pod uwage w swojej cenie i wcale im się nie dziwię. Znają swoją wartość poprostu. To ile oni wogóle biorą , ze taka " aferka " wyszła ??? :):):)

Offline Olaa
  • Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #21 dnia: 2 Października 2008, 23:28 »
Dziewczyny, nie offtopicujcie.
There is no such thing as an ending. Just a new beginning...

Offline lolalola

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.10.10
« Odpowiedź #22 dnia: 3 Lutego 2010, 17:38 »
Ja byłam na weselu, gdzie grali. Polecam. Bo zabawiali gości i ciągle pilnowali, by muzyka nie cichła.

Offline helenka80
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #23 dnia: 5 Lipca 2010, 20:18 »
Polecam gorąco.
Byłam na weselu kuzynki, super grali.
Dziewczyna ma nieziemski głos, repertuar naprawdę świetny.

Gorąco, gorąco polecam.

Offline jamajka222

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 15-09-2012
« Odpowiedź #24 dnia: 6 Lipca 2010, 08:35 »
Ja byłam na trzech weselach gdzie grał zespół COMBO i muszę powiedzieć, że wszyscy bawili się do samego rana  ;D

Offline goska2151

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 20-10-2012
« Odpowiedź #25 dnia: 12 Października 2011, 14:06 »
może coś się zmieniło przez ten rok? ponawiam temat:)

Offline przyszlazona
  • uzależniony
  • SPRZEDAM FIGURKĘ NA TORT I PODUSZKĘ NA OBRĄCZKI
« Odpowiedź #26 dnia: 2 Lipca 2012, 20:27 »
gorąco polecam zespół COMBO na wesele, swojej decyzji nie żałuję, był to świetny wybór, goście byli zachwyceni, na oczepinach płakali ze śmiechu, my też, pięknie śpiewają, świetnie integrują gości, grają na instrumentach, wychodzą do gości, są przesympatyczni, nie mam żadnego ale,no może nie było tańca "nowej pary młodej", ale to można zawsze ustalić, później poprosiliśmy i był :)  goście podchodzili do mnie i mówili, że spodziewali się standardowych oczepin, a byli mega pozytywnie zaskoczeni, przed weselem ustaliliśmy wszystkie szczegóły i nasze sugestie, poprostu nic dodać, nic ująć - najlepszy zespół na wesele jak dla nas !