Poczekajcie do wieczorka jak będe po pracy...jak się rozpisze to ho ho

Oczywiscie ja jestem ZA .
Albo dzieci w wieku ok 6 mieisecy do max roku , albo juz starsze które są swiadome i same decyduja że chcą kolczyki .
dziecka małpkę i pajacyka się robi
Moze napisze tak...dziecko wogóle ale to wogóle nie jest swiadome tego co sie z nim robi . Więc kolczyki są tylko i wyłącznie zachcianka rodziców.
Jednak można zrobic małemud dziecku kolczyki...ale trzeba mieć do takiego dziecka podejscie aby nie było to dla niego jakimś szokiem . Co prawada uszka sie przebija pistoletem z kolczykiem i w zasadzie nic nieboli.
Czy boli duzo zalezy od dziecka ...czy jest wyspane , czy najedzone i jaki ma humor.
Często dzieci takie małe, poprosru nie wiedza o co chodzi i tylko się rozgladają ...no ale są dzieci które włączą syrene i wtedy hohoho krzyk io lament ...
Jednak małę dzieci mozna szybko uspokoić ...zabaweczką , grzechoteczke itd...ja sama w pracy mam arsenał zabaweek , pluszakó , grzechotek i różnych uspakajaczy...no i dzidzia dostanie też Dyplom przekłucia uszu

....uciekma dso pracy...a tyle mam do napisania...
Dodam , ze zabieg jest bezpieczny i przeprowadzany w sterylbnych warunkach no i sterylnymi kolczykami i koncówkami do pistoletu wiec nie ma ryzyka ze cos się zrobi...Jednak to jest dziecko ....
potem napisze bo sie za duzo rozpisze

Pa Wieczorem dopisze więcej