Autor Wątek: Nietypowa prośba...  (Przeczytany 2613 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Cela
  • nowicjusz
  • *
Nietypowa prośba...
« dnia: 1 Kwietnia 2007, 15:56 »
Kochane Forumki. Wybór mojej sukni mam już za sobą - właśnie jest w trakcie szycia - bielutka z koronkowymi rękawami.  :skacza:

Już za tydzień mam pierwszą przymiarkę i niestety ogromny dylemat.
Buty i bielizna... Chyba powinnam już to wszystko mieć (biorąc pod uwagę, że będę miała tylko 2 przymiarki) No i nie mogę się zdecydywać...

1. Bielizna - muszę mieć stanik bez ramiączek lub gorset. Co polecacie? Zaznaczam, że jestem bardzo drobna, a biustem też nie grzeszę :taktak:. Doradzcie... Może  polecicie mi jakieś sklepy w Szczecinie lub Warszawie?

2. Buty - mi osobiście bardzo podobają się z okrągłym czybkiem, ale mój narzeczony twierdzi, że są one mało eleganckie i nie pasują do sukni ślubnej. I co mam zrobić? Chodzę po sklepach, siedzę na internecie - szukam...  :mdleje:  i sama już nie wiem... Jak uważacie, czy buty z okrągłym czubkiem nie pasują do sukni ślubnej?

Ratujcie proszę...

Offline Antalis
  • Chuck Norris
Nietypowa prośba...
« Odpowiedź #1 dnia: 1 Kwietnia 2007, 16:14 »
Cytat: "Cela"
Bielizna - muszę mieć stanik bez ramiączek lub gorset. Co polecacie?

polecam biustonosz. Skoro masz niewielki biust no push up bedzie najlepszym wyjsciem chyba. Gorset .. coz dla mnie niewygodny i to jeszcze pod suknie.
Buty - mi osobiście bardzo podobają się z okrągłym czybkiem, ale mój narzeczony twierdzi, że są one mało eleganckie i nie pasują do sukni ślubnej. I co mam zrobić? Chodzę po sklepach, siedzę na internecie - szukam...  i sama już nie wiem... Jak uważacie, czy buty z okrągłym czubkiem nie pasują do sukni ślubnej?

No sorki ale to Ty idziesz w tych butach a nie Twoj narzeczony. Buciki z zaokraglonym przodem sa w tym roku bardzo modne i bez problemu pasuja do sukni.Takze jesli Ci sie tylko podobaja - kupuj :)

Offline Cela
  • nowicjusz
  • *
Nietypowa prośba...
« Odpowiedź #2 dnia: 1 Kwietnia 2007, 16:34 »
Dziękuję!  :skacza: Nie ma to jak odpowiedź zdecydowanej kobiety...  :taktak:

Gabiś
  • Gość
Nietypowa prośba...
« Odpowiedź #3 dnia: 1 Kwietnia 2007, 17:06 »
ech. No z tymi bucikami jak zawsze jest problem... Mi tez podobają się okrągłe czubki, ale jeśli chcesz wyglądac na zgrabniejszą to polecam jednak szpice. Wkleję może kilka fotek butków które mi się podobają:)

Albo takie:)

Albo:)

Offline Cela
  • nowicjusz
  • *
Nietypowa prośba...
« Odpowiedź #4 dnia: 1 Kwietnia 2007, 22:51 »
Mi też podobają się właśnie takie butki - dokładniej choruję na te pierwsze, które wkleiłaś. I tylko upewniam się w przekonaniu, że to właśnie te  :skacza: . Dziękuję  :przytul:

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
Nietypowa prośba...
« Odpowiedź #5 dnia: 1 Kwietnia 2007, 23:12 »
dobór  butów uzależniony jest od charakteru sukni.. sa kiecki do których ni jak baleribki nie pasuja i suknie  potwornie wyglądają z ostrymi noskami..

nie cierpie ostrych nosków ale do mojej kiecki  pasowały idealnie..

na codzień nosze buty z noskami zcietymi - ostatnie wklejone.

pokaz  suknie to podpowiemy jakie noski beda pasowały.

teraz biustonosz czy  gorset .. masz suknie z ramiaczkami ?? dobra rada- bierz  biustonosz na ramiaczkach..  :brewki:
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline irishania

• entuzjasta
Nietypowa prośba...
« Odpowiedź #6 dnia: 2 Kwietnia 2007, 02:20 »
wonderbra  :mdleje: dziwczyny czy wy jeszcze tego nie odkrylyscie :drapanie: ja tez mam maly biust, odpowiedni biustonosz powieksza mi go o 2 rozmiary :taktak: butki okragle jak najbardziej te szpice to poczatek lat 90 nie wiem czemu one jeszcze popularne u nas
Irishowe odliczanie GośćZapraszam
[/url]

Offline Kastor (Olcia)

• Chuck Norris
  • data ślubu: 29.04.2006cywilny 28.04.2
Nietypowa prośba...
« Odpowiedź #7 dnia: 2 Kwietnia 2007, 09:09 »
Bielizna - muszę mieć stanik bez ramiączek lub gorset. Co polecacie

ja mam gorset czuje sie w nim bardzo dobrze i mam pewnosc ze nic mi sie nie przesunie ;)
okrągłym czubkiem nie pasują do sukni ślubnej?

wszystko zalezy od sukni tak szczerze to buty widac tylko na oczepinach wiec nie widze problemu
zawsze mozesz kupic z kwadratowym noskiem nie koniecznie z czubem ;) :tupot:

Offline Cela
  • nowicjusz
  • *
Nietypowa prośba...
« Odpowiedź #8 dnia: 2 Kwietnia 2007, 10:49 »
Zdjęcia sukni wkleję w piątek, gdyż mam przymiarkę i będę mogła ich troszkę napstrykać  :hahahaha: Niestety obecnie nie jestem w stanie tego zrobić, gdyż razem z Panią Moniką z CMS kombinowałyśmy i tak naprawdę to wyszła nam jedna sukienka złożona z trzech (z każdej jest coś). Już nie mogę się doczekać piątku  :skacza:
Dziewczyny dziękuję za porady. Jutro wybieram się na zakupy - zdecydowałam się na biustonosz, no i przy okazji poszukam bucików.
Buziaki i  :przytul:  dla wszystkich!!!