No niestety nie udalo sie
bylam twarda na ryki ale ugielam sie za namowa meza i mojej mamy ktorzy stwierdzili ze jak tak moge meczyc dziecko
ten maly Spryciarz wiedzial jak zagadac zeb mnie dobic [ błagalnym głosem] "mama daj daj"
ale jest jeden plus zaczyna juz zasypiac bez cyca i chce do cycusia raz dzienie i czasami w nocy

mysle ze sam zaczyna sie odstawiac wiec zyje nadzieja ze jeszce gora miesiac i bedzie koniec ale co tydzien bede probowala i kiedys wkoncu sie uda

-----------------
w sobote bylismy na zakupach jak zwykle tylko jeden maly czlowiek sie oblowil zakupami

kupilismy mu kozaki na zime kurteczke, kurteczke (ma kombinezon z tamtego roku ale pochodzi w nim gora do lutego ) mase "meskich" rajstopek i hit zakupow nareszcie znalazlam 2 czesciowa pizamke frote na Tomcia wyglada w niej jak taki maly starszy pan

-----------------
ogolnie weeckend mielismy dosc napiety zakupy, spacerki (chociaz pogoda lipna) odwiedzinki chrzestnej Tomcia (jakie robil przed nia popisy normalnie sam biegal po pokoju )
Ja korzystajac z chwili snu Tomcia uczylam sie troche na cwiczenia / niby nie mam wielu zajec ale za to dosc ciezkie

----------------
zeby umilic mu pobyt u babci podczas gdy ja jestem na zajeciach nagralismy mu liste Rock your baby i kilka bajek z mini mini

zobaczymy jak to sie sprawdzi
-----------------
dzis czeka nas wyprawa na poczte (po ksiazke dla Tomcia) i wyslac zdjecia Krasnala dla dziadzi (od strony Mezucha)
-----------------
w sobote ide znowu zmienic kolor wlosow jakos tesknie za blondem (znowu wracam do pasemek jasny blond i braz toffi)

----------------
dziewczyny co mozemy z Tomciem kupic dla meza na 25 urodzinki