0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Czyli ile trzeba odczekać dziewczyny, bo tyle błędnych informacji mam... Moi rodzice przeszli covid w styczniu.... Tata jakoś 5 lutego wychodził ze szpitala, oboje 70plus co mam robić dziewczyny? Gdzie muszę uderzyć? Bo ta przychodnia osiedlowa to....
Kasia, ja jednak wolę robić 2 testy zamiast 4. Kasa zostaje w portfelu.
A ci co nie wyrazili wcześniej chęci na szczepieie kiedy mogą się zapisać?
Martka, jeśli szczepienie fajzerem to możecie zdążyć. Druga dawka po 3 tygodniach chyba. Znajomy miał umówioną astrę na 22 maja. Udało mu się przez infolinie przełożyć na 24 kwietnia fajzerem. Szczęściarz.
A mi Krete dzis anulowali, mimo ze w pon wszystko na nowo sie ram pootwieralo. Ale jakos nie mam zalu. Oby tylko zwrot byl szybko
My właśnie zrobiliśmy test przed Egiptem. Z tłumaczeniem na angielski 300 zł za sztukę, nie jest tak źle..
Cytat: Kasia* w 21 Kwietnia 2021, 22:41A mi Krete dzis anulowali, mimo ze w pon wszystko na nowo sie ram pootwieralo. Ale jakos nie mam zalu. Oby tylko zwrot byl szybko Jaki powód podali?
Cytat: ciriness w 22 Kwietnia 2021, 08:59My właśnie zrobiliśmy test przed Egiptem. Z tłumaczeniem na angielski 300 zł za sztukę, nie jest tak źle..1200 zł już wygląda inaczej