Autor Wątek: Maniarkowe odliczanko  (Przeczytany 12840 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline SaTine

• ღ KM ღ
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 21.06.2008
Maniarkowe odliczanko
« Odpowiedź #30 dnia: 8 Marca 2007, 18:10 »
Maniarka, czekamy na twoja relacje z przygotowan no i foteczki :skacza:

Offline tylunia
  • You are my person brand of heroine
  • Chuck Norris
  • Ludzie mają pewną wspanialą ceche. Zmieniają się.
Maniarkowe odliczanko
« Odpowiedź #31 dnia: 9 Marca 2007, 00:24 »
:hello: i ja sie melduje czekam na fotki :skacza:

Offline irishania

• entuzjasta
Maniarkowe odliczanko
« Odpowiedź #32 dnia: 9 Marca 2007, 00:35 »
:hello:
Irishowe odliczanie GośćZapraszam
[/url]

Offline anetka161
  • 16.06.2007-nasz wspaniały dzień
  • maniak
  • data ślubu: 16.06.2007
Maniarkowe odliczanko
« Odpowiedź #33 dnia: 9 Marca 2007, 00:40 »
Maniarka ja również meldukę się w seteczce :hello: ,Będziemy odliczały razem :brewki:

Offline ela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
Maniarkowe odliczanko
« Odpowiedź #34 dnia: 9 Marca 2007, 00:52 »
Ja też jestem :D
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline Maniarka

• zapaleniec
Maniarkowe odliczanko
« Odpowiedź #35 dnia: 9 Marca 2007, 08:35 »
:uscisk: WiTam klaudie (jestes imienniczką mojej Siory), carlunię, anetke161 ( właśnie widzę Słoneczka, że będziemy ślubować w tym samym dniu, moja data nie została przypadkowo wybrana, ale o tym póżniej  :brewki: ) , ivshania, , tulunie, elę , SaTine, irishania, no i moją kolejna Zagłębiankę ANiutkę83 (mam nadzieję że dojdzie do naszego poznania, byłoby super :brawo_2: ) , no i z odrobiną szcześcia zaczne wreszcie wklejac tu Nasze foty  :drapanie:  
anowi ta mała słodka istotka to mój siostrzeńco-chrzesniak Ptryczek największy chachor i najmłodszy skradacz serc na Zagłębiu jakiego znam  :afro:
...ważne są tylko te dni, których jeszcze nie znamy...;)
http://www2.glitteryourway.com/img/glitteryourway-beeac9c9.gif

Offline Maniarka

• zapaleniec
Maniarkowe odliczanko
« Odpowiedź #36 dnia: 9 Marca 2007, 09:04 »
Maju ten fotosik nie zdaję egzaminu  :ekxpert:  ma ktoś lepszy pomysł- link na wklejanie zdjęć  :los:

Offline Maniarka

• zapaleniec
Maniarkowe odliczanko
« Odpowiedź #37 dnia: 9 Marca 2007, 09:14 »
no coz będzie to chwilowo monolog, ale wreszcie udalo mi sie zapodac zdjęcie
tadammmmmm więc o to MY :skacza:
[/URL][/img]

a w tle piękne Pieniny (kochamy góry - zesztą kto ich nie kocha), co prawda teraz jestem ruda i mam krótsze włosy, ale zaraz  wkleje tu zdjęcie mojej sukieniusi więc same ocenicie w których włoskach moje usmiechnięte lico bardziej WAM sie podoba  :tupot:

Offline anowi

• forumowicz
Maniarkowe odliczanko
« Odpowiedź #38 dnia: 9 Marca 2007, 10:03 »
no i gdzie ta kiecuszka?  :skacza:

Offline Maniarka

• zapaleniec
Maniarkowe odliczanko
« Odpowiedź #39 dnia: 9 Marca 2007, 10:22 »
cholera za dużo to tych górecek w tle nie widac, ale cóż ważne jest to że udało mi się wkleić Nasze zdjęcie .....
może przybliże Wam Nasza historię bez zbędnego smęcenia i takich tam....
a wiec dawno dawno temu za górami za lasami ihiiihhih no dobra żartowałam.... choć z tymi lasami to nie przesadzę bo miejsowośc z której pochodzi mój Picio ma sporo lasów w koło - dzieliło Nas jakieś 30 km niby nie dużo, ale biorąc pod uwagę, że autobusy jeżdza tam od święta, ta odległośc była dla Nas dużą przeszkodą - ale nie na długo  :brewki: po roku , co ja pieprze (chyba cos sie dzieje z moja pamięcią) po 10 miechach znajomości postanowiliśmy zamieszkać razem  :brewki: ...... i odtąd żyliśmy długo i szczęśliwie ..... to taki telegraficzny skrót
najlepszym przykładem że jest NAm cudownie i nie widzimy swiata po za sobą jest jeden nie podważalny fakt a mianowicie to że jeszcze jestesmy ze sobą i że jak dotąd obyło sie bez ofiar  :taktak:
ślub już plaowaliśmy jakieś 3 lata temu zaraz po Naszych zaręczynach a były one      14 lutego 2004, ale z racji tego że chcieliśmy sobie wszystko sami zorganizować i sponsorować - odwlekło się to aż do roku 2007 , były też inne przeszkody takie jak to że oboje byliśmy w trakcje studiów (dodam że studiowaliśmy ten sam kierunek ) ......

więc po długich błaganiach   :hahaha:  (oczywiście to jest żart, ale nie powiem że nie miałam  wizji iż NASZ związek przeistoczy sie , albo co gorsza po mału stawał sie KONKUBINATEM- często nawet mówiłam na Picie w żartach - mój Konkubent )  wkoncu zaciągnełam mojego Picie do kościółka w celu wyznaczenia daty slubu.
I tu nie lada zaskoczenie mój jeszce obecny Konkubent wyznaczył datę ślubu w dzień moich urodzin byłam strasznie mile zaskoczona......
 :brawo_2:  choć przyzam że cwany Lisek z niego , ale nieeee o  nieeee moje DRogie  ubiegłam jego zamysły i zapowiedziałam iż z uwagi na fakt że w tym dniu będę w przyszłości obchodzic swoje kolejne urodzinki i rocznicy ślubu - życze sobie dwa prezenciki jeden rano a drugi wieczorem.....  :p
dobra dziewczynki wracam do pracy bo mnie poprostu zwolnia - wróce tu jak sie troszke odrobię
BUZIAKI dla OLD

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2.06.2007
Maniarkowe odliczanko
« Odpowiedź #40 dnia: 9 Marca 2007, 10:27 »
ciekawie piszesz-lubie takie liczydełka :skacza:  bardzo ładna z Was para!!!!ale czekam na więcej !!!
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Offline SaTine

• ღ KM ღ
  • Chuck Norris
Maniarkowe odliczanko
« Odpowiedź #41 dnia: 9 Marca 2007, 10:33 »
Tak tak , ciekawie , i prosimy o wiecej  :skacza:

Offline Maniarka

• zapaleniec
Maniarkowe odliczanko
« Odpowiedź #42 dnia: 9 Marca 2007, 10:37 »
Cytat: "anowi"
no i gdzie ta kiecuszka?

z kiecucha to miałam Przeboje Radia z Latem  :brewki:  
miałam juz wybrany model, to ten poniżej
 [/img]

pojechałam do salonu tylko utwierdzić sie w swoim wyborze a tu sie okazało że przyszła nowa kolekcja i Iwonka właścicielka salonu Ksymena  :razz: nie omieszkała mnie o tym poinformować.
I oczywiście mnie trafiło widze ją , co prawda była nie lada wygnieciona- ale to dlatego że miała długa podróż do salonu,
.......no i to można nazwać  miłością od pierwszego wejrzenia i włożenia  :cancan:  jeśli wiecie o czym mówie  :los:
prezentacja poniżej  :brewki:  mile widziane opinie, aczkolwiek nie wpłyna juz ona na moja decyzje, gdyż miara została ściągnieta i już tu do mnie wędruje  :pijaki: ma ona piekny długi tren-  niestety mój PapaRaccii  :ekxpert: czyli moja Starsza za bardzo była zafascynowana jej oglądaniem niż fotografowaniem  :nerwus: , ale już jej wybaczyłam  :uscisk:

[/URL][/img]

Offline **sloneczko**

• maniak
  • data ślubu: 02-05-2007
Maniarkowe odliczanko
« Odpowiedź #43 dnia: 9 Marca 2007, 10:38 »
Cytat: "SaTine"
Tak tak , ciekawie , i prosimy o wiecej

:taktak:  :taktak:  :taktak:

Offline Maniarka

• zapaleniec
Maniarkowe odliczanko
« Odpowiedź #44 dnia: 9 Marca 2007, 10:47 »
Cytat: "**sloneczko**"
SaTine napisał/a:
Tak tak , ciekawie , i prosimy o wiecej

Dzięki Słoneczka - widze że dzięki Wam odkryłam dżemiący we mnie talent  :brewki: jak to człowiek do konca siebie nie zna   :los:

Offline Kasia*

• Chuck Norris
Maniarkowe odliczanko
« Odpowiedź #45 dnia: 9 Marca 2007, 11:30 »
mi sie obie kiecki podobają  :smile:
Wszyscy mówią mi - kiedyś przyjdą lepsze dni, ktoś na dobre zmieni mnie, czekam na ten dzień

Offline SaTine

• ღ KM ღ
  • Chuck Norris
Maniarkowe odliczanko
« Odpowiedź #46 dnia: 9 Marca 2007, 11:49 »
A mi się bardziej podoba ta pierwsza  :skacza:

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
Maniarkowe odliczanko
« Odpowiedź #47 dnia: 9 Marca 2007, 11:58 »
Poczytałam, jejku jak ten wątek nabral rozpędu... :auto:

Zaręczyny w Walentynki, tak jak nasze  :brewki: świetna data :los:

Dobrze faceta zakasowałaś z prezentami, a co  - niech sobie nie mysli, że tak łatwo mu pójdzie :hahahaha:

Z kiecek bardziej podoba mi się pierwsza ale drugiej faktycznie mało co widać :drapanie: więc trudno coś obiektywnie oceniać

Offline Maniarka

• zapaleniec
Maniarkowe odliczanko
« Odpowiedź #48 dnia: 9 Marca 2007, 12:30 »
A mi się bardziej podoba ta pierwsza  

dzięki dzięki - wiedziałam że mogę liczyć na Waszą szczerość  :cry:
 :hahaha:  :hahaha:  :hahaha:  :hahaha:  :hahaha:  :hahaha:   spokojnie tylko żartowałam ale i tak nie zmienie wyboru :p   , bo jak tylko przymierzyłam drugą to wiedziałam że to jest ta i tylko taaaaaaaaaaaaa :brewki:
Cytat: "Maja"
Zaręczyny w Walentynki, tak jak nasze  świetna data  

no to super, nie wiem jak Ty zostałaś poproszona o rekę, ......
no to zabieram sie do pisania pewno chcecie wiedzieć jak to było , Chcecie ......eeeeee tam napewno chcecie no to było tak
wiedziała że cos sie święci - kobiałki to czuja- a że mieszkaliśmy sami to przygotowałam uroczystą kolacje przy świecach i czekałam az moje Kochanie wróci z pracy (JA wtedy siedziałam na dłuższym chorobowym wiec czas mi sie dłużył, że hohoo) i czekam  i czekam i czekam , a jego nie ma i nie ma (no to wiecie corazz bardziej sie przekonywałam w swoim przeczuciu- ze szykuje sie cos ważnego) ...... to czekanie mnie dobijało byłam tak strasznie wściekła  :boks_4: (że ja tu czekam  kolacja juz gotowa a jego nie ma - typowe myslenie kobiet- przeciez leoiej było pierdyknąc tym wszystkim i wyjsc na spacer z moja kochana sunia - ale nie czekałam jak ta cierpiętnica) no ale oczywiscie jak tylko wrócił to mi przeszlo - często tak mam - to jest tak zwany typ Furiatki Pacyfistki  :skacza: . Now wiec siadamy do tej kolacji a tu nic, oki - mysle se bede cierpliwie czekać, aż się sama sytuacja rozwinie- ale oczywiscie tak sobie tylko pomyślałam. I tak z myuślenia przeszlam do kontofensywy- dając mu prezent Walentynkowy (teraz to juz musi sie ugiac i zaczac ) ale nie dalej mnie trzyma w nie pewności.  :gazeta: chodząc obojętnie i oczywiscie sprzatając po kolacji - bez komentarza -
A moje Koffanie mówi do mnie A ty nie jestes ciekawa co mam dla Ciebie ? (z mina pokerzysty - upewniam go że myslałam że poprostu nic dla mnienie ma    :afro: wychodząc kolejny raz do kuchni  :los:
Wchodzę a tu stoi na stole śliczną torebeczkę z "Aparta" - powiedział do mnie ze swoim powalającym spojrzeniem - w środeczku znajdziesz coś co od dawna miałem Ci zamiar kupić  :skacza: ....... otwieram a taaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmm;
BATONIK KEYTYKET  :mdleje:  
:hahaha:  :hahaha:  :hahaha:  :hahaha:  :hahaha:  :hahaha:  :hahaha:  :hahaha:
zaczełam sie tak komincznie śmiac - zaznaczę że to był nerwowy komiczny śmiech.....
ale tu nagle mój Picio przyklęka i wyciąga magiczne pudełeczko , tak mi szumiało w głowie że w pierwszym momencie nie rozumiałam co do mnie mówi   :Zakochany:
oczywiście powiedziałam "TAK"- o Ja głupia  :glowa_w_mur:  ale trudno stalo się......
pózniej pamiętam tylko trzaskający w kominku ogien i nasze ciała splecione w uścisku  ....... reszta wymaga cenzury  :terefere:

Offline SaTine

• ღ KM ღ
  • Chuck Norris
Maniarkowe odliczanko
« Odpowiedź #49 dnia: 9 Marca 2007, 12:50 »
Maniarka, no to nieźle  :skacza:  "batonik zaręczynowy"  :skacza:  :skacza:

A co do sukienki to nie patrz na nasze gadanie, ty masz sie w nij czuc dobrze :)

Offline .monia.

• * * * * *
  • Chuck Norris
Maniarkowe odliczanko
« Odpowiedź #50 dnia: 9 Marca 2007, 12:54 »
ty masz sie w nij czuc dobrze

Zgadzam się z tym u 100%.
A historia zaręczynowa, hmmmm pomysłowy jest  :skacza:

Offline ela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
Maniarkowe odliczanko
« Odpowiedź #51 dnia: 9 Marca 2007, 19:34 »
Ale super zaręczyny  :skacza:  Ten to ma pomysły :D
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline SaTine

• ღ KM ღ
  • Chuck Norris
Maniarkowe odliczanko
« Odpowiedź #52 dnia: 9 Marca 2007, 20:00 »
No tez bym się "troche zdziwiła" jak bym zobaczyła takiego batonika w torebeczce Aparta... ale pomysłowy  :brawo_2:  :brewki:

Offline carlunia

• maniak
  • data ślubu: 10.02.2007 Cywilny~16.06.2007 Kościelny
Maniarkowe odliczanko
« Odpowiedź #53 dnia: 9 Marca 2007, 21:22 »
Maniarka: sliczna z Ciebie dziewuszka i bardzo ladnie Ci w obu sukniach :skacza: Historia zareczyn baaardzo romantyczna :taktak:

Offline megan

• Chuck Norris
  • Miłość jak rewolucja - nie udaje się słabym.
  • data ślubu: 4 sierpnia 2007
Maniarkowe odliczanko
« Odpowiedź #54 dnia: 10 Marca 2007, 00:37 »
:hello:
oswiadczyny super  :skacza: z biglem  :skacza:

Offline ewak
  • bywalec
Maniarkowe odliczanko
« Odpowiedź #55 dnia: 10 Marca 2007, 06:05 »
Powalil mnie ten KityKat. Brawa dla narzeczonego za poczucie humoru :los:
Siumao - rocznik 2006, mala, ekonomiczna, naped na 4 lapy, awangardowa laciata tapicerka, serwisowana u autoryzowanego weta, pieknie sie prowadzi na smyczy.

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
  • data ślubu: 2.8.2008
Maniarkowe odliczanko
« Odpowiedź #56 dnia: 10 Marca 2007, 09:13 »
Cytat: "ewak"
Brawa dla narzeczonego za poczucie humoru

Dokładnie  :taktak:  :mdleje:

Offline **sloneczko**

• maniak
  • data ślubu: 02-05-2007
Maniarkowe odliczanko
« Odpowiedź #57 dnia: 10 Marca 2007, 11:43 »
Powalil mnie ten KityKat. Brawa dla narzeczonego za poczucie humoru :los:

no jeśli Twój ukochany ma więcej takich pomysłów to chyba wyślę mojego przyszłego na jakieś korepetycje do Was   :brewki:

Offline Maniarka

• zapaleniec
Maniarkowe odliczanko
« Odpowiedź #58 dnia: 12 Marca 2007, 07:52 »
No tez bym się "troche zdziwiła" jak bym zobaczyła takiego batonika w torebeczce Aparta... ale pomysłowy  

szkoda tylko że wtedy nie zrobił mi jakiejś fotki  :Fotograf: ubaw byśmy mieli po pachy- ale naszczęście  takie obrazy zapdają bardzo trwale w pamięci  :los:
Powalil mnie ten KityKat. Brawa dla narzeczonego za poczucie humoru  

co prawda jest to mój ulubiony batonik- więc nabicie mnie  w butelkę było 100% przemyślane  :brawo_2: , a co do poczucia humoru - to Pickowi go z całą pewnościa nie brakuję - mnie też nie, wiec na Starość będziemy wyglądać jak dwie pomarszczone pomarańcze   :brewki:
Cytat: "**sloneczko**"
no jeśli Twój ukochany ma więcej takich pomysłów to chyba wyślę mojego przyszłego na jakieś korepetycje do Was  

pewno  mógłby coś  mu podpowiedzieć  :afro: - ale, ale ale **słoneczko** zapewne Ty też masz, już za sobą równie ciekawą historię  :brewki:
A co do sukienki to nie patrz na nasze gadanie, ty masz sie w nij czuc dobrze  

SaTine powiem Ci, że spory zament zrobił sie wokół mojej sukieniusi- a dokładniej wokół mojego wyboru - zdania co do niego są podzielone  :los: .......
ale tak jak już trafnie zuważyłaś to ja mam się w niej czuć wyjątkowo - i z cała odpowiedzialnością stwierdzam, że tak będę się czuć  :brewki:
Cytat: "carlunia"
Maniarka: sliczna z Ciebie dziewuszka i bardzo ladnie Ci w obu sukniach

:Daje_kwiatka:  dziękuję - ale taka ze mnie Ruda Małpka  :hopsa:  Picio często dodaje że w dodatku jeszcze wredna  :brewki:

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
Maniarkowe odliczanko
« Odpowiedź #59 dnia: 12 Marca 2007, 12:19 »
Cytat: "Maniarka"
Maja napisał/a:
Zaręczyny w Walentynki, tak jak nasze świetna data

no to super, nie wiem jak Ty zostałaś poproszona o rekę, ......

a wiesz, że słodycze odegrały u nas ważną rolę :hahahaha: widać taki urok walentynek. My byliśmy w kawiarni małż się "zapodział" a za chwilę pani przyniosła torta - już chciałam ją odesłać, bo nie zamawiałam - kiedy zobaczyłam napis "zostaniesz moją żoną?" na torcie ...i małża z bukietem róż klęczącego przy pełnej ludzi kawiarence...jak widzisz w Walentynki musi być słodko ;)