dosiado ja wcale sie nie gniewam ze pożaliłas sie w moim wątku, możesz to robić, ale wolałabym abyś już za miesiąc nie musiała tutaj sie wyżalać a razczej pokazac nam na zdjeciu 2 kreski!! Tego Ci życzę z całego serduszka!!! Na pewno sie uda!!!
Kochane my tak bardzo chcemy dzidziusia że czassem to same wmawiamy sobie ciąże i odszukujemy sie objawów, a tak w końcu reaguje nasz organizm!!!
My ostatnio jak byliśmy na weselu to wszyscy myśleli że ja jestem w ciąży i nie chcieli mi ani męzowi uwierzyć że nie bo jadłam na jednym talerzu śledzie z tortem. I każdy o jak fajnei jesteś w ciązy i zaczęłi mi gratulować, a ja myślałam że mnie szlag trafi i powiedziałam im że nie jestem w ciązy a oni że nie możliwe skoro łącze ze sobą dwa rózne smaki i jem na przemian, a ja im powiedziałam ze co ich to obchodzi co ja jem, w końcu na swoim talerzu a nie na ich i po tym już prawie nic nie jadłam bo mi przeszła ochota na jedzenie jak każdy gapił sie na każdy mój krok, nawet czepiali sie że często chodze do toalety....
A my kobietki czasem tak mamy i ja już przestałam sie nastawiać ze to juz w tym miesiącu i jest mi z tym lepiej!!!!!
Wczorja dostałam telefon że mam przyjść na rozmowe w sprawie pracy i dzis na 15 lecę wiec proszę trzymać kciuki! Musze się czymś zając bo chyba zwariuje.....
Kastor dziękuję bardzo, a raczej nie dziekuję zeby nie zapeszyć!